MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3

MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3

Het is echt ontzettend lang geleden sinds ik voor het laatst een Marushi’s Life heb gepost. Uiteraard heb ik genoeg meegemaakt, maar had ik de energie er niet voor om daar echt over te bloggen. Iedereen die mijn blog volgt kon lezen dat ik een lichte burn out heb gehad. Die nasleep voel ik nog steeds en ik ben nog steeds ontzettend moe.  

Ik heb deze maand zelfs een slaaponderzoek gehad vanuit het ziekenhuis. Ik zat van top tot teen onder de draden en had twee kastjes op mijn lichaam geplakt. En dan verwachten ze ook nog eens dat je hiermee gaat slapen, echt een helse nacht kan ik je vertellen. Maar ondanks al deze tegenslagen heb ik ook ontzettend veel leuke dingen meegemaakt de laatste tijd. Daar ga ik jullie vandaag meer over vertellen.

MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3

Voor de mensen die mij volgen op instagram en facebook jullie hebben het al kunnen lezen. IK BEN ZWANGER!!! Ik kwam er op tweede kerstdag achter. Dus het was echt een super mooi cadeau, maar ik moest het nog geheim houden voor iedereen. En ga dan maar eens een smoes verzinnen waarom je opeens met kerst en oud en nieuw geen drankje neemt haha. Op dit moment ben ik 18 weekjes zwanger van de kleine spruit. Je ziet al een aardig buikje bij mij. Deze week hebben we de geslachtsbepaling en daarna een gender reveal party. Super spannend!!! Wat denk jij dat het word?

MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3

Ik wou het het liefst gelijk al aan mijn familie vertellen, maar toch wou ik ook nog even wachten. Toen ik 7 weken zwanger was, hadden we deze foto’s genomen. Ik maakte een vierluik met deze twee foto’s, een gedichtje en een foto van de geplande dag dat de baby geboren kon worden. Dat deed ik in een lijstje en gaf ik aan mijn (schoon)ouders en opa’s en oma’s. Ze vonden het allemaal geweldig! Ik heb ze ook allemaal gefilmd en dat was echt leuk om terug te kijken

MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3

Ik ben ook nog gezellig met familie naar de huishoudbeurs geweest. Dat is eigenlijk onze traditie, we gaan elk jaar. Maar dit jaar was er nog iets extra’s, want we konden nu natuurlijk ook bij de 9 maanden beurs kijken! Ik heb helaas niks gekocht omdat ik gewoon te pril was. Ik zag super leuke dingen, maar had nog geen idee of het een meisje of een jongen gaat worden. Wel heb ik heel veel gratis goodies gekregen op de 9 maanden beurs, niet normaal! Dat was in ieder geval heel leuk.MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3In maart ben ik ook nog eens jarig geweest. Ik werd maar liefst 31!! Pff…wat een leeftijd zeg. Je word steeds ouder en ouder. Er hadden helaas veel mensen avond afgezegd door omstandigheden. Maar met het ploegje wat er was, was het ook super gezellig. Vrienden van mij hadden ook een pinata meegenomen. Echt super lachen. Ik moest dat ding met een pollepel kapot slaan. Nou dat was echt niet te doen! Gelukkig kon mijn lieve vriend het wel, die mepte heel dat ding aan gort haha.MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3Natuurlijk moeten er ook altijd nog even een paar leuke/gekke/grappige foto’s genomen worden. Ik heb van mijn opa een statief gehad. En voor kerst kreeg ik een afstandbediening voor mijn Nikon. Echt IDEAAL! Lekker met z’n alle voor de camera en gaan! Niet een persoon die de foto moet maken, maar gewoon lekker klikken. En het liefst 100 keer achter elkaar.

MARUSHI’S LIFE 28# | Verjaardag, Huishoudbeurs, Liefde <3

De Bingo Marathon was ook in maart gepland. Daar ga ik ook heel vaak met familie heen. Mijn moeder is echt een fanatieke bingospeler en heeft ook altijd geluk! Dit keer mocht ik ook een paar keer roepen. Ik kan wel zeggen dat het een goed avondje was haha. Ik had best veel gewonnen (en gekregen). De dame die deze bingo avonden organiseerde had ook nog een pluche konijn voor me gekocht omdat ik zwanger was. Dat vond ik echt super lief van haar! 

Wat is jouw leukste moment van maart geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. Shiva
  4 april 2018 / 08:53

  Veel leuke dingen meegemaakt de laatste tijd! En heeeeeel veeel plezier met de kleine op komst !!!!! 😀

 2. 4 april 2018 / 09:29

  Nogmaals gefeliciteerd! Echt zo leuk dat jullie een kindje verwachten. Puur een gok, ik ben geen wetenschapper of whatever, maar ik denk een meisje!
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Disenyo Handmade LuxuryMy Profile

 3. 4 april 2018 / 09:59

  Ik kan mij mijn slaaponderzoeken ook nog goed herinneren, slapen is er echt niet bij met al die draden en kastjes haha! En gefeliciteerd met je zwangerschap, wat een onwijs mooi nieuws ♥️

 4. 4 april 2018 / 18:05

  Zo leuk dat je zwanger bent! Nogmaals gefeliciteerd! Ik ben super benieuwd of het een jongetje of een meisje wordt. Ik gok op een jongen, denk ik 🙂
  Ik wens je een mooie zwangerschap toe!

 5. 4 april 2018 / 19:49

  Haha, “Mijn grootste sponsor is oma!” SAME HERE! Zo leuk als je mama oma wordt! Heel veel geluk de komende periode; ENJOY it to the max ook op mindere daagjes!

 6. Angelina
  5 april 2018 / 09:17

  Wat een leuke dingen heb je allemaal meegemaakt! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik denk dat het een jongetje word! 😉

 7. 5 april 2018 / 10:44

  Nogmaals gefeliciteerd! Mooi buikje hoor… en ik gok op een meisje 🙂
  En ook gefeliciteerd met je verjaardag, zo een pinata stukslaan lijkt mij ook zo leuk om te doen! Wat spannend lijkt het mij om het te vertellen aan de familie, nu zijn er zulke leuke manieren om het te brengen. Mijn nichtje had een cake gemaakt en als je hem door sneed was de binnenkant roze of blauw.In haar geval blauw en nu roze 😉
  Fijne zwangerschap!

 8. 7 april 2018 / 22:27

  Wat leuk, van harte en een mooie tijd gewenst! en veel plezier bij de onthulling!

 9. 8 april 2018 / 09:59

  Wauw wat super leuk allemaal. We zijn in maart verhuisd naar ons nieuw paleisje!

 10. 8 april 2018 / 19:05

  Proficiat met je zwangerschap! Hopelijk verloopt alles heel vlot! Uitkijken naar nieuw leven!

 11. 9 april 2018 / 21:30

  Hottie hoor >>> die nieuwe profiel foto van je blog wat sta je er daar mooi op!
  En gefeliciteerd wat een super mooi wonder, geniet van je zwangerschap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: