Review | sass intimate skincare

Review | sass intimate skincare

Vandaag bespreek ik een onderwerp met jullie wat nog niet eerder op mijn blog is verschenen, maar zeker erg belangrijk is voor ons vrouwen. Ik vertel je vandaag over SASS, intimate skincare. Wij vrouwen weten dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen, zo ook voor je “intieme” zone.

Mijn hele leven gebruik ik eigenlijk al producten om het “daaronder” fris te houden, maar nooit heb ik geweten dat er daarvoor zoveel verschillende producten bestaan. In de unboxing van de BLUX box kon je al een van deze producten voorbij zien komen, namelijk de Refreshing Wipes. Naast dit product heeft SASS nog veel meer producten in hun lijn.

 

Review | sass intimate skincare

Refreshing Wipes 

Een discrete handtas verpakking met pH-gebalanceerde en gynaecoloog goedgekeurde intieme verfrissende doekjes.

De Refreshing wipes hebben jullie al eerder voorbij zien komen. Deze vochtige doekjes die pH neutraal zijn kun je gebruiken om jezelf tussendoor even snel op te frissen. Makkelijk qua verpakking dus deze steek je zo mee in je tas voor onderweg.

Review | sass intimate skincare

Dryness Gel

Deze vochtinbrengende gel is gemaakt om langdurige hydratatie te bieden.

Niet een product wat ik zelf snel zou gebruiken, maar er zullen vast genoeg vrouwen zijn die hier wel baat bij kunnen hebben. Het geeft namelijk hydratatie  aan de binnenkant van je vagina.

Review | sass intimate skincare

Shaving Gel – Sooth & Smooth Me

De enige glasheldere, niet-schuimende scheergel die geschikt is voor intiem gebruik en die ook ingegroeide haartjes helpt voorkomen.

Ik gebruik zelf gewoon een standaard douchegel om me daar beneden te scheren. Maar deze scheergel is pH gebalanceerd en helpt om ingegroeide haren te voorkomen. Dat is dan wel weer super handig! Al zijn de ingegroeide haartjes bij mij wel minimaal, beter voorkomen dan genezen!

 

Review | sass intimate skincare

Purifying Cleanser

Deze pH-in evenwicht brengende dagelijkse reinigingsmachine bevordert de groei van goede bacteriën en remt andere microben die tot spruw en bacteriële vaginose kunnen leiden. Een milde luchtreiniger die zorgt voor de dagelijkse versheid.

De Purifying Cleanser is een reiniger die pH gebalanceerd is en helpt om de groei van goede bacteriën te stimuleren. De goede bacteriën blijven dus wel aanwezig, maar de slechte niet. De Cleanser zorgt ook voor verfrissing.

 

Review | sass intimate skincare

Refreshing Mist

Een snelle opfrisbeurt nodig? Gebruik dit altijd en overal en voel je meteen verfrist!

De Refreshing Mist spray neutraliseert en voorkomt vieze geurtjes, ook is hij helemaal gynaecologisch goedgekeurd. Perfect voor als je jezelf even tussendoor wilt opfrissen, of als het de tijd van de maand is. Al moet ik zeggen dat ik het zelf wel een beetje apart vind om daaronder te “sprayen”. Ik zou dan sneller een doekje gebruiken. Maar iedereen zijn eigen ding natuurlijk!

Review | sass intimate skincare

Perfect Skin Concentrate

Deze verzachtende post-wax of scheerbalsem helpt ingegroeide haartjes voorkomen, haargroei te minimaliseren en uw intieme omgeving te kalmeren en te hydrateren. Bekijk onze Soothe en Smooth Shave Gel om uw ontharingsroutine te voltooien

De Intimate Perfect Skin Concentrate zorgt ervoor dat je na het scheren minder tot geen last meer heb van ingegroeide haartjes. Het verzacht en hydrateert de huid en zorgt ervoor dat er geen ingegroeide haartjes meer komen én het vermindert je haargroei! Ik heb daar zelf eigenlijk weinig last van, maar het kan natuurlijk nooit kwaad.


 

De producten van Sass zijn verkrijgbaar via de webshop van We Are SASS. De product prijzen variëren van tussen de € 5,- €15,- erg betaalbaar allemaal! De producten komen rechtstreeks uit de UK, en met een normale shipping moet je wel even rekening houden met een levertijd rond de 7 tot 14 dagen.

• Intimate Refreshing Wipes – £4.00
• Soothe & Smooth Shave Gel – £8.99
• Intimate Purifying Cleanser – £6.99
• Intimate Perfect Skin Concentrate – £9.99
• Intimate Refreshing Mist – £6.99
• Intimate Dryness Gel – £8.99

Zou jij een van deze producten gebruiken?

In samenwerking met We Are SASS

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

7 Reacties

 1. 11 april 2018 / 07:52

  Om heel eerlijk te zijn zou ik dit nooit gebruiken. Ook al beweert dit merk van wel, down under wassen met dit soort producten is écht niet goed.

 2. Angelina
  11 april 2018 / 12:17

  Ik wist niet dat er zoveel verschillende producten bestonden zeg. Heel handig om te weten!

 3. Marloes
  11 april 2018 / 20:48

  Ik gebruik eigenlijk helemaal niks ervoor! :0 Toch wel interessant haha.

 4. Shiva
  11 april 2018 / 20:49

  Wel interessant, ik zelf gebruik er niet echt specifiek wat voor maar lijkt me wel wat om te proberen!

 5. Shiva
  1 juni 2018 / 17:05

  Dit merk kende ik zelf nog niet maar het ziet er wel leuk uit om een keer te proberen 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: