De kleding collectie van onze kleine prins.

De kleding collectie van onze kleine prins.

Op het moment ben ik 22 weken zwanger, en volop aan het shoppen voor onze kleine baby boy. Hij is nog niet eens geboren maar heeft al een aardige kleding collectie opgebouwd. Ik zelf ben eigenlijk pas na de 20 weken echo gaan shoppen toen ik wist wat het geslacht was. Daarvoor had ik niet echt de behoefte want ik wou echt specifiek shoppen. Maar natuurlijk zijn alle oma’s wel al los gegaan en heb ik al heel veel leuke kleding setjes mogen ontvangen.

Ook bij onze gender reveal party hebben wij heel veel cadeautjes (waaronder) kleding gekregen. Ons mannetje heeft nu al drie big shoppers vol met kleding haha. Laat staan wat ik nog meer ga shoppen, en wat we nog meer gaan krijgen. Ik hou zelf erg van mooie/leuke kleding, dus ik wil ons prinsje ook goed verwennen. Ik weet zeker dat wanneer hij geboren is ik duizenden foto’s van hem ga maken. Leuke kleertjes horen daar natuurlijk ook bij!

De kleding collectie van onze kleine prins.

Deze setjes hierboven en hieronder heb ik met Koningsdag gescoord. Een echte Ralph Lauren shirtje voor maar drie euro! De vestjes hieronder waren 1,50. Dat is toch geen geld! Die baby’s hebben dat zo kort aan, want ze groeien zo snel!

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Dit kleed heb ik ook op Koningsdag gescoord. Hij was helemaal nieuw en nog niet gebruikt. En zo zag hij er ook zeker uit. Ik mocht hem voor twee euro meenemen, daar hoefde ik geen twee keer over na te denken.

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

De setjes hierboven en hieronder behoren echt tot mijn favorieten. Natuurlijk wil ik onze knul later graag stoer aankleden. Maar voor nu zijn schattige kleren echt een must. Ze blijven immers maar zo kort klein en cute.

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Deze shirtjes heb ik speciaal voor mijn vriend gekocht. Vooral de “My dad is a total legend” vond ik geweldig!

De kleding collectie van onze kleine prins.

Kijk nou dit schattige outfit met dat strikje. Dat is toch te cute voor woorden!

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Dit setje vind ik schattig maar toch ook weer stoer door de zwart/grijs tinten. En ik hou gewoon van die mutsjes.

De kleding collectie van onze kleine prins.

To cute!

De kleding collectie van onze kleine prins.

Van de oma’s en opa’s gekregen. <3

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Zoals je ziet is onze kleine spruit al aardig verwend. Dus hij zal zeker niet om kleren verlegen zitten hihi. Ik blijf maar shoppen, maar ik moet mezelf ook herinneren ook grotere maten te kopen. Ik hoor van de meeste mama’s dat ze sommige kleren maar zo kort aan hebben omdat ze zo snel groeien. Dus ik wil ook echt dat hij elk setje wel een keertje heeft aan gehad. Ik kan niet wachten tot de kleine er is, en hij al zijn leuke kleurtjes kan passen! 

 

Ging jij ook helemaal los met het shoppen voor kleding?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

 1. Angelina
  30 april 2018 / 11:26

  Awww wat een super schattige kleertjes zeg! Ik begrijp heel goed dat je nu aan het shoppen bent geslagen hihi.

 2. 30 april 2018 / 13:45

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!! Wat een mooie outfitje heeft je kleintje al zeg ^^ jou prinsje zal niets tekort komen.

 3. 30 april 2018 / 17:00

  wat heb je al veel marsha.heb weer wat meegegeven aan je moeder hoop dat je het leuk.. vind. op naar de volgende aankoop.ga vrijdag weer even kijken. er is zoveel en allemaal even leuk.je heb nog wel wat tegoed voor het kleintje geboren is.gr,dikke knuffel en een aai over je buik voor de kleine van zijn overgroot oma.

 4. Shiva
  30 april 2018 / 17:29

  Aaah wat leuk super schattige kleren! Fijn zo die oma’s! 😀

 5. 30 april 2018 / 20:07

  Wat een leuke kleertjes!
  Bij dochter had ik heel veel gekregen van familie en vrienden en ook heel veel van FB groepen/marktplaats. Zij had ook heel veel kleertjes ne veel amper aangehad (was met 4 weken uit maat 50/56 gegroeid) Pas alles uitgezocht van haar en het roze te koop gezet. Neutrale bewaar ik voor de babyboy. Voor hem heb ik verder nog niet zoveel gekocht, komt nog wel. Eerst de kamers afmaken, zodat ik ook plek heb
  Nu
  Linda onlangs geplaatst…Shoplog maart/april 2018 (deel 2)My Profile

 6. 30 april 2018 / 21:07

  Aaaah ? wat een geweldige kleertjes.. Jammer dat ze straks zo snel groeien….

 7. 30 april 2018 / 23:45

  Wat een ontzettend leuke kleertjes! Mijn favoriet is het setje van Mickey Mouse.

 8. 1 mei 2018 / 08:45

  Heerlijk al die kleine kleertjes! Ik heb ook zeker flink geshopt toen in zwanger was, maar nog steeds wel hoor 😉

 9. 1 mei 2018 / 10:19

  Baby shoppen is echt het leukste wat er is! Ik heb zelf geen kinderen maar gelukkig wel veel kleintjes in de vriendenkring of familie. Je kleine man heeft alvast veel toffe outfits!
  Amy onlangs geplaatst…What’s in my make-up bag?My Profile

 10. 17 augustus 2018 / 07:52

  Wat een mooie garderobe ligt er klaar. Ik vind het stuk voor stuk leuke kleren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: