Food truck festival trek 2018 | Sfeerbeelden

Food truck festival trek 2018 | Sfeerbeelden

Festival TREK bestaat alweer 5 jaar, en heeft daarmee zijn eerste jubileumjaar gehaald! In 2014 begon TREK met de eerste edities in Utrecht en Den Haag en dit smaakte al snel naar meer. In 2015 trokken ze dan ook naar 8 steden en vanaf 2016 is TREK met veel succes gevestigd in de 9 grote steden van ons land. Ieder jaar komen jullie dan ook met gemiddeld 275.000 Bourgondiërs ongedwongen genieten in hun smakelijke verblijf.

Vanaf dit voorjaar doet de TREK karavaan Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Enschede, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met heerlijk een terras of de speciaalbier bus.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Food truck festival trek 2018

Wij zijn gegaan op Hemelvaartsdag, misschien dat het daarom verklaarde dat het een stuk drukker was dan 2 jaar geleden. Het weer hielp ook wel mee. Het was af en toe frisjes, maar als de wind ging liggen was het goed te doen in het zonnetje.

Food truck festival trek 2018 Food truck festival trek 2018

Voor de kinderen stonden er twee kermisattracties, en waren er genoeg spelletjes te spelen. En laten we al de tentjes niet vergeten met lekkere zoete dingen!

Food truck festival trek 2018 Food truck festival trek 2018 Food truck festival trek 2018Food truck festival trek 2018

Bij de Burger Kitchen haalden wij als eerste iets. Omdat ik niet echt van de burgers ben besloten we om er een te delen. We gingen voor de Classis Bacon van € 8,50,- Eerlijk gezegd vond ik hem in tegenstelling tot Vice ook niet echt geweldig. Hij was niet vies, maar ik denk meer omdat ik honger had dat ik hem een 6 geef.

Food truck festival trek 2018 Food truck festival trek 2018Food truck festival trek 2018

De rijen waren zeker niet misselijk. Bij sommige tentjes kon je echt een half uur in de rij staan. En dan had je ook nog van die mafkezen die hun bonnetjes aan vrienden gaven of gewoon bij hun vrienden gingen staan. En dan had je opeens 6 extra mensen voor je. Echt bloed irritant!

Food truck festival trek 2018

Het tweede tentje waar wij wat te eten ging halen was bij Proeven = Geloven. Omdat we allebei nog best veel honger hadden bestelde we allebei een broodje biefstuk van € 8,50,- En hij was echt heerlijk! Ik zou er zo nog een halen. Het enige minpuntje was dat er grote stukken zout op zat. Ik had er zelf gewoon standaard zout op gegooid. Een 8 voor dit broodje biefstuk!

Food truck festival trek 2018 Food truck festival trek 2018

Natuurlijk moesten we ook nog een toetje nemen! Vice koos voor de Cookie Dough van € 5,50. Hij mocht een bolletje ijs uitkiezen, een smaak cookie Dough en drie toppings. Ik ging voor de Bubble Waffle van €8,-. Ik mocht twee bolletjes ijs kiezen en drie toppings. Ik vond hem echt heerlijk!

Food truck festival trek 2018

Al met al hebben we wel weer rond de €40,- uitgegeven binnen 3 uurtjes. En dat was dan echt dat je alleen maar voor een paar tentjes in de rij staat. En dan moet je ook nog maar afwachten of het eten lekker is. Vandaag hadden we geluk gehad! Wil je nog even terug kijken naar mijn verslag van twee jaar geleden van het Trek Festival 2016 klik dan even op de link.

Ben jij wel eens naar festival TREK geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Reacties

 1. Angelina
  11 mei 2018 / 12:36

  Ziet er gezellig uit! Lekkere dingen ook, vooral die toetjes!

 2. 11 mei 2018 / 15:05

  Wat leuk om te zien meid.
  Mmmm zo heerlijk eten

 3. Marloes
  11 mei 2018 / 15:27

  Zoooo die Bubble Waffle ziet er even heerlijk uit zeg!

 4. Shiva
  12 mei 2018 / 14:31

  Krijg spontaan trek! Ziet er goed uit allemaal haha!

 5. 12 mei 2018 / 18:37

  ziet er allemaal lekker uit enkel dat toetje van jouw marsha heb ik een maal tijd aan.als het maar lekker was.

 6. 13 mei 2018 / 13:14

  Wauw het ziet er echt mega goed uit zeg! jam jam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: