Happy Thoughts #23 | Mei 2018

Happy Thoughts #23 | Mei 2018

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van mei. 


Met mijn collega’s en dinnie Shannon naar de Toppers geweest! BN’ers gezien in de VIP lounge  Met mijn mama naar de Libelle zomer beurs geweest Met moederdag zijn we alle oma’s afgeweest Met Vice lekker italiaans schepijs wezen halen Lekker genieten van het warme weer Naar het festival TREK geweest met Vice Daar een lekker broodje vlees gegeten Met Vice een Egg Waffle gehaald bij Fooconcepts Met Vice naar de film Avengers geweest Mijn kleine katten kinders verwend met een nieuwe krabpaal, dat konden ze zeker waarderen hihi Vice kan nu vanaf de buitenkant onze kleine baby boy voelen!!  Met mama naar de Primark geweest en lekker geshopt voor de kleine uk  De kleine groeit hard door, en begint nu onwijs veel te bewegen! 26 weken op het moment dat ik dit schrijf!  Met Vice naar de Film Deadpool geweest. Onze neefje Jeriah is drie geworden We zijn begonnen met de kinderkamer, het behang hangt aan de muren en de meubelen zijn onderweg!  Ik heb een nieuwe layout! 

Happy Thoughts #23 | Mei 2018

◊♦Uitgelicht♦◊

TOPPERS

Met werk hadden wij als filiaal een wedstrijd gewonnen, en daarmee kregen wij VVIP kaarten voor naar de Toppers! Een VVIP arrangement met een uitgebreid 3-gangen sit-down dinner. Kaarten voor de show “Toppers in Concert”. Parkeerkaarten, toegang tot VVIP ruimte. Zitplaatsen op de hoofdtribune. Onbeperkt drankenassortiment, en toegang tot de afterparty! Ik ben zelf niet echt van de Nederlandse muziek, dus ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Maar ik had het toch even mis! Wat was het gaaf zeg, echt leuk om een keer meegemaakt te hebben. En het is zeker niet heel de avond alleen maar Nederlandse muziek, het is echt een feestje. Het thema was Pink Circus dus we hadden onszelf helemaal uitgedost in roze kleding haha.

LIBELLE ZOMER WEEK

Via Instagram had ik kaarten gewonnen voor de Libelle zomerweek. Ik was er nog nooit geweest, maar het zag er een beetje uit als een soort huishoudbeurs. Ik ging samen met mijn moeder. Het was nog een hell om daar te komen, want de snelweg was afgesloten. Dus in plaats van 1 uur hebben we er twee uur over gedaan. Het was die dag echt bloedheet, maar we hebben het daar goed doorstaan. Het was inderdaad een soort buiten huishoudbeurs. Je kon er allemaal leuke kleding, makeup e.d. kopen. Ook waren er diverse eettentjes, en kreeg je af en toe ook nog een paar leuke goodies mee. Het was zeker voor herhaling vatbaar!

NIEUWE LAYOUT

Zoals jullie al gemerkt hebben heeft Marushi Lifestyle een nieuwe layout. Dit jaar zat ik behoorlijk met mezelf in de knoop. Ook heb ik een paar keer gedacht om helemaal te stoppen met bloggen maar dat kon ik toch niet over mijn hart krijgen. Ik vind het gewoon veel te leuk. Nu ik zwanger ben ga ik ook terug van vijf naar drie dagen. Dus hopelijk zorgt dat voor wat meer ontspanning en kan ik wat vaker bloggen. Ik ben een perfectionist in hart en nieren. Als ik dus weer aan de bak zou gaan wou ik ook een nieuw uiterlijk. Eentje waar ik weer energie van krijg om lekker te gaan bloggen. En dat is deze geworden! Hopelijk vinden jullie het wat. ^^

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. Lipstickencupcakes
  1 juni 2018 / 11:05

  De toppers lijken mij ook best leuk voor een keer. Mijn leukste momenten waren gezellige borrels met collega’s. De bruiloft van onze vrienden. Goed nieuws na een sollicitatie gesprek en de vakantie.

 2. Angelina
  1 juni 2018 / 11:17

  Super leuke dingen heb je meegemaakt! En wat gaaf dat je die kaarten heb gewonnen zeg!

 3. Marloes
  1 juni 2018 / 16:39

  Ik vind je nieuwe layout erg mooi zeg! En je heb zeker veel leuke dingen meegemaakt deze maand! Ik ben met vrienden een weekend weggeweest naar Barcelona. Was erg tof!

 4. Shiva
  1 juni 2018 / 17:08

  Mooie happy moments erg leuk om te lezen! En ook je nieuwe layout vind ik erg mooi 😀
  De laatste weken, het aftellen kan beginnen voor je kleine boy haha!

 5. 1 juni 2018 / 17:45

  Het behang op de muur in de kinderkamer, super! Je hebt nog even te gaan hé.

 6. 1 juni 2018 / 18:28

  Aaaawwh super Cute dat je al bezig bent met de babykamer! Is zo leuk om te doen. En lekker bezig geweest afgelopen maand! Ik heb een keer bij Foo Concept de vegetarische bowl gegeten. Was echt heel lekker!

 7. 4 juni 2018 / 15:33

  Allereerst wat een prachtige lay-out, wauw! Ik hou van dit stijltje. En wat veel mooie en fijne momentjes. Zelf ben ik ook een keer naar de Toppers geweest (iedereen verklaarde me voor gek), maar ook ik vond het onwijs leuk om mee te maken. Heel gezellig!
  Amanda onlangs geplaatst…De ‘After wedding’ TAG van onze winterbruiloftMy Profile

 8. 4 juni 2018 / 19:54

  Wat een heleboel leuke dingen zeg! vooral tof dat sit-down dinner, ik ben ook 2x naar de Toppers geweest, al enkele jaren geleden. wel super leuk!

 9. 5 juni 2018 / 06:43

  Wat een fijne, blije momentjes van de afgelopen tijd! Hoe gaaf dat je met gewonnen kaartjes naar de Toppers én naar de Libelle Zomerweek kon gaan. En wat leuk ook dat jullie nu met de kinderkamer bezig zijn. Ik ben onwijs benieuwd naar het resultaat 🙂

 10. 6 juni 2018 / 09:31

  Wat een mooie momenten om bij stil te staan! Ik wist niet dat je zwanger was, gefeliciteerd! En wat heb je een mooie dingen gewonnen, leuk is dat!

 11. 6 juni 2018 / 20:08

  Wat superleuk en blije momenten om te lezen. De layout is erg mooi.

 12. 9 juni 2018 / 11:25

  Het is altijd leuk en ook goed om de leuke dingen op een rijtje te zetten, vind ik. Dat houdt je op de been, ook als het eens wat minder gaat.
  De nieuwe lay-out is wel geslaagd, vind ik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: