Een paar nieuwe festival zonnebrillen voor deze zomer

Een paar nieuwe festival zonnebrillen voor deze zomer

Met dit warme weer is het zeker verstandig om een zonnebril op zak te hebben. Of je nou in de auto zit, op de fiets, of gewoon lekker een stukje aan het wandelen ben. Een zonnebril zorgt ervoor dat alles een beetje dragelijker wordt met een felle zon. Vroeger hield ik echt niet van zonnebrillen. Ik vond het maar vervelend zo’n ding op mijn gezicht. Ik wou gewoon de wereld zien zoals hij was.

Nu ik ouder ben is dat wel veranderd, ik kan niet meer zonder! Als ik naar mijn werk ga, dan pak ik meestal de scooter. En in de ochtend kan het zonnetje gemeen laag staan waardoor je echt verblind word. En je kan wel lekker je ogen fijn knijpen, maar dat is niet fijn voor je huid en ook niet heel veilig zeg maar. Dus ik heb eigenlijk altijd wel een zonnebril in mijn tas. Natuurlijk ben ik een vrouw, en hou ik van variatie. Dus ik heb een aardige collectie van zonnebrillen opgebouwd. Van goedkopezonnebrillenshop mocht ik er drie uitkiezen! Deze goedkope zonnebrillen ziet er niet alleen tof uit, maar ook nog eens voor een fijn prijsje!

Een paar zomerse zonnebrillen voor in mijn collectie

Over Goedkope Zonnebrillen Shop

Waarom meer betalen als het ook voor minder kan? Bij Goedkope Zonnebrillen Shop vindt je een ruim assortiment zonnebrillen. Goedkope Zonnebrillen Shop heeft de must haves voor jou uitgezocht! Allemaal direct beschikbaar en gemakkelijk te bestellen via de webshop.

Waarom GoedkopeZonnebrillenShop.nl?

 • Ze staan altijd voor je klaar met hun 24/7 klantenservice.
 • Altijd lage verzendkosten van € 2,- binnen Nederland en GRATIS vanaf 3 brillen.
 • Snelle levering binnen 2 werkdagen binnen Nederland (voor 17.00 uur besteld is de volgende dag in huis).
 • Veilig online betalen met o.a. iDeal, Paypal, Creditcard of overboeking per bank.
 • Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je altijd de producten ruilen of hun storten je geld terug!
 • Ook achteraf betalen is mogelijk via Afterpay!

Een paar zomerse zonnebrillen voor in mijn collectie

Als eerste koos ik voor de Festival zonnebril met brug & paarse spiegel lenzen. Het kleurtje vond ik erg opvallend, en het is weer eens wat anders dan de kleuren die ik normaal draag. Deze festival bril kost € 7,-

Een paar zomerse zonnebrillen voor in mijn collectieEen paar zomerse zonnebrillen voor in mijn collectie

Zo lief als ik ben mocht mijn vriend er ook een uitkiezen. Hij ging voor de Party zonnebril met zwart & rood-gele spiegel lenzen. Ik vond deze zonnebril hem erg gaaf staan. In de zon verkleurt hij ook van rood naar geel. Erg tof! Deze Party zonnebril koste € 7,-.

Een paar zomerse zonnebrillen voor in mijn collectieEen paar zomerse zonnebrillen voor in mijn collectie

En als laatste ging ik toch maar weer voor een “veilige” variant. De festival zonnebril met brug & UV-400 lenzen. Zwart vind ik gewoon makkelijk bij alles te combineren. Ik heb deze bril al vaak gedragen, het enige jammere vind ik dat ik na de 4e keer dat ik hem ophad een neusdop verloren ben. Als ik hem op heb merk ik er nauwelijks wat van, maar toch vind ik het zonde.

Een paar zomerse zonnebrillen voor in mijn collectie

Hoeveel paar zonnebrillen heb jij?

In samenwerking met goedkopezonnebrillenshop.nl
Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. 7 juni 2018 / 06:21

  Ik heb maar één zonnebril…
  Voor mij is het zo lastig een bril te vinden die goed zit want bij 99% van de brillen raken mijn wimpers de glazen en kan ik dus amper knipperen.. echt vervelend want vind gewoon geen leuke brillen die ik op kan doen ?

 2. Angelina
  7 juni 2018 / 09:03

  Ik vind die zwarte er erg gaaf eruit zien! Ik heb zelf drie zonnebrillen die ik regelmatig afwissel.

 3. 7 juni 2018 / 14:56

  leuke brillen moet ik zeggen!
  ik heb er ondertussen toch wel een hele verzamelijk, stuk of 12 denk ik?
  ik hou wel van speciale monturen

 4. Marloes
  7 juni 2018 / 15:12

  Oew!! Ze zien er leuk uit zeg! Ik heb er zelf een stuk of 8 met verschillende kleuren en monturen. Voor elke outfit een andere! 😉

 5. Shiva
  7 juni 2018 / 15:48

  Leuke brillen! toevallig is mijn zonnebril net kapot gegaan haha!

 6. 7 juni 2018 / 18:02

  Jou laatste bril is mijn favoriet! Misschien ga ik dan toch altijd maar voor veilig 😛

 7. 8 juni 2018 / 14:38

  Ik heb geen zonnebril eigenlijk. Ik vind het lastig om een leuk montuur te vinden (ben sws al brildragend)

 8. 8 juni 2018 / 15:44

  Ik heb altijd een zonnebril op. Ik heb nl een lui oog, waardoor ik snel scheel kijk als ik moe ben. Ook is de licht heel helder is.
  Ik heb 4 zonnebrillen die ik allemaal draag. 2 dure en 2 goedkope. Ik merk het verschil. De goedkopere gaan sneller kapot en de glazen raken sneller beschadigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: