Mijn verassing baby shower | Locatie Di-vers Verkade

Mijn verassing baby shower | Locatie Di-vers Verkade

Afgelopen zondag was het Vaderdag. Dus gingen wij traditietrouw naar mijn vader, en vanuit daar zouden we naar mijn opa gaan. Ik ben op het moment 27 weken zwanger, en had al een vermoeden dat er binnenkort misschien ergens een baby shower tevoorschijn zou komen. Maar wanneer dat precies zou zijn dat wist ik nog niet. Ik had ergens wel stiekem een vermoeden dat het deze dag zou zijn, maar aan de andere kant dacht ik “het is Vaderdag, ze zouden het toch niet op deze dag doen? Waarschijnlijk kunnen heel veel mensen dan niet”

Maar toch bleef het ergens in mijn gedachten. Ik had wel een vermoeden dat het die dag zou kunnen zijn, omdat mijn moeder zich een beetje had verraden. We moesten maar op tijd komen, zodat we daarna snel naar mijn opa konden zodat ze die dag nog even van het mooie weer konden genieten. 1. het zou die dag niet mooi weer worden 2. Mijn vader is echt niet de snelste, meestal op Vaderdag is hij pas 1/2 uur ergens aanwezig. Dus daar begon ik het een beetje aan te vermoeden.

Afijn wij op weg in de auto naar mijn vader’s huis, en opeens maakt Vice een scherpe bocht naar rechts. Ik helemaal verbaasd “Waar ga je heen?” totaal geen antwoord. Ik nog een keer “Hallo?? Waar ga je heen??” Totale stilte. Opeens drong het tot me door, zouden we dan misschien ergens heen gaan waar mijn baby shower georganiseerd word? En toen dacht ik van ja waar dan? Ik keek voor me uit en realiseerde dat we in het straatje reden waar de ruimte is waar we altijd met familie gaan bingo’en. Dus ik keek naar buiten en ja hoor! Daar stonden ze allemaal! Ik had wel een vermoeden, maar dit had ik niet verwacht!

De aankleding was echt heel leuk gedaan! Als je binnenkwam werd je gelijk begroet door een super grote ballonnenboom! Heel de ruimte was versierd met slingers, ballonnen en andere frutsels. En alles natuurlijk in de kleur blauw! De bordjes, servetten, bekertjes etc allemaal bijpassend bij het thema. Ik keek mijn ogen echt uit.

De baby shower was gebaseerd op een high tea. Overal op de tafels stonden etagères met verschillende soorten snoepjes en chocolaatjes. Ook stonden er twee taarten op tafel. Een red velvet taart en een slagroom taart met vulling. Beide waren heerlijk! We begonnen met zoetigheid en over de gehele dag kregen we diverse hartige hapjes geserveerd. De catering was verzorgd door Marja Verkade van Di-vers Verkade en was zeer geslaagd.

We hebben in totaal ook 4 verschillende baby shower spelletjes gedaan, waarbij je ook leuke prijsjes kon winnen. Je had natuurlijk luier ruiken en potjes babyvoeding proeven. Dan had je ook een baby variant van ezeltje prikje, hier moest je de speen precies op de mond van de baby plakken. Geblinddoekt uiteraard! En tot slot deden we ook nog een baby abc. Je moest bij elke letter een woord neerzetten wat te maken had met een baby. De spelletjes werden afgewisseld met eten en natuurlijk cadeautjes uitpakken! En wat had ik er veel, niet normaal! Echt zwaar verwend!

Met iedereen nog even een paar leuke foto’s maken bij de ballonnenboom! Het was nog best een lastige klus om mooie foto’s te schieten. Binnen was het best wel donker, en we stonden tegen het licht in. Dus de flits pakten helaas niet altijd. Gelukkig ben ik pro met foto’s bewerken haha.

Mijn verassing baby shower | Locatie Di-vers Verkade

En natuurlijk werd er ook nog even een groepsfoto gemaakt! Helaas konden een paar vriendinnen er niet bij zijn, maar dat zal je altijd hebben. Ik vond het al knap dat er zoveel mensen konden komen hihi. Maar ik wil echt mijn moeder en tante bedanken voor het organiseren van deze super leuke babyshower. Ik was echt verrast en heb onwijs genoten van al het lekkers, de spelletjes en natuurlijk van iedereen zijn aanwezigheid! Love you all! 

Heb jij weleens een babyshower meegemaakt/georganiseerd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. Shiva
  20 juni 2018 / 11:02

  Wat ziet dat er leuk uit! Lekker verwend en erg gezellig! Het is nu echt aftellen geblazen 😀

 2. 20 juni 2018 / 12:04

  wat ziet dat er leuk uit. leukd at ze dit hebben georganiseerd voor jou. Ik heb 1 x een babyshower gehad, erg grappig was dat

 3. 20 juni 2018 / 15:42

  Wat een super leuke verrassing! Je straalt helemaal en wat ziet alles er goed verzorgd uit 🙂

 4. 20 juni 2018 / 17:51

  Dit ziet er super gezellig uit! Ik heb zelf een keer een babyshower meegemaakt.

 5. 20 juni 2018 / 19:31

  Zag al het een en ander voorbij komen op insta! Superleuk gedaan en wat zijn jullie goed verwend!!
  Heb er toen een georganiseerd toen ik zwanger was van de jongste maar daar ik het maar niet over hebben #nowordsneededIquess

  Lekker van gaan nagenieten meid 😀

 6. 21 juni 2018 / 08:35

  Wat leukk!! En wat mooi versierd en die taart ziet er heerlijk uit!
  Ik ben nog nooit bij een babyshower geweest maar het lijkt me bijzonder en mooi om mee te maken 🙂

 7. Angelina
  21 juni 2018 / 11:53

  Het ziet er allemaal erg leuk & gezellig uit! Je bent zeker verwend, leuk hoor! 😀

 8. 21 juni 2018 / 16:46

  Super leuk met die ballonnenboog en zo lief dat ze een baby shower hebben georganiseerd. Op Vaderdag zou ik dat ook echt nooit verwachten, maar wel grappig dat je toch ergens een klein vermoeden had. Je hebt echt genoten kan ik zien en die taart ziet er te yummy uit!
  Amanda onlangs geplaatst…De volg & ontvolgtrend op Instagram – Deel 2 (met app-tip!)My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: