Happy Thoughts #24 | Juni 2018 |

Happy Thoughts #24 | Juni 2018 |

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juni. 


De vloer van de babykamer is gelegd Gezellig wezen bbq’en bij Cheryll & Rudi Heeeel veel ijsjes  gehaald samen met mijn mama haha ♥ De meubels voor de baby kamer zijn binnengekomen  Heel veel leuke kleding voor de baby gekocht  Samen met Alice naar een hair event van L’oreal geweest  Shannon had mij goed verrast op mijn werk haha  Wezen bbq’en bij mijn oom en tante  Vice en ik zijn naar de film Jurassic Park geweest  We hadden een lekker ijsje daarna gehaald bij Capri Een babyshower gehad georganiseerd door mijn moeder & tante  Onwijs verwend! Heel veel cadeautjes gekregen!  Gezellig bij vrienden wezen eten met alle kids  Brunchen met mijn vriendin Sarah die even terug in Nederland is Drie vuilniszakken met luiers van mijn moeder & oma gehad  Naar de opening geweest van Delaganza  Een onwijs mooi rompertje gekregen van mijn oma Met mijn collega’s uit eten geweest bij de Watertuin ♥ Dunkin donuts gehaald met Vice ♥ Bij schoonfamilie wezen eten met vrienden ♥ Met Sarah en Zyad wezen lunchen bij Bazaar ♥ 

Happy Thoughts #24 | Juni 2018

◊♦Uitgelicht♦◊

DELAGANZA

Ik was deze maand bij de opening van de hair & beauty salon Delaganza in Schiedam. Het is echt een prachtige zaak geworden, ik kan er niks anders over zeggen. Zodra ik bevallen ben ga ik daar zeker een afspraak maken voor mijn haartjes. Mijn haar is inmiddels best lang geworden voor mijn doen, maar het mag altijd langer haha. Jullie kunnen het blogje hiervan terug lezen met de foto’s zien van het prachtige interieur!

BABYSHOWER

Mijn lieve mama en tante hadden voor mij een babyshower georganiseerd. En het was echt super leuk! Ze hebben zo onwijs hun best gedaan met lekker eten, leuke spelletjes en heel veel blauwe versiering hihi. Het was echt een dag om niet te vergeten. We zijn ook echt onwijs verwend door alle cadeautjes, niet normaal gewoon! Voor mijn moeder is het haar eerste kleinkind dus die gaat echt helemaal los met shoppen.

BABYKAMER

De babykamer is zo goed als af, de laatste planken moeten nog opgehangen worden en er moet nog een hemeltje gekocht worden. Maar voor de rest is die helemaal gereed voor onze kleine baby boy. Al moet ik wel een plekje zoeken voor alle kleding en spullen voor onze baby, mijn god wat is die nu al verwend zeg! Ik hoop echt dat hij al die kleren een keer heb aangehad heeft voordat hij eruit groeit haha, gelukkig hebben we ook veel grotere maten gekregen. Maar je kan in ieder geval niet zeggen dat hij geen kleding heeft.

 

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

 1. 30 juni 2018 / 21:21

  Wat fijn dat de babykamer zo goed als af is! Ik vond de nieuwe Jurassic Park gaaf, maar heel anders dan alle voorgaande delen.

 2. Anja
  1 juli 2018 / 08:55

  Ooh dat rompertje, zo lief! De leukste momenten deze maand waren voor mij de uitstapjes naar het strand met mijn kleuter, heerlijk spelen met water en zand 🙂

 3. 1 juli 2018 / 13:40

  Wat leuk dat ze een babyshower voor je hadden georganiseerd! Wat voel je je dan geliefd hè ? Super dat de babykamer bijna af is, het gaat nu snel!

 4. 2 juli 2018 / 05:01

  Wat een superfijne en mooie momenten heb je gehad deze maand. Een maand vol hoogtepunten lijkt me. 🙂

 5. 2 juli 2018 / 09:31

  Wat een leuk idee om zo al de goede dingen te blijven herinneren! Een mooie manier van herinneren voor later.

 6. Marloes
  2 juli 2018 / 15:20

  Wat een heerlijke momentjes heb je gehad! Voor mij was het een gezellig dagje strand met vrienden!

 7. Shiva
  2 juli 2018 / 15:27

  Super geslaagde maand zo te zien! Heel leuk om te zien 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: