Zwangerschapsshoot in het Trompenburg tuin.

Zwangerschapsshoot in het Trompenburg tuin.

Nog ongeveer twee maandjes en dan kunnen we hopelijk baby Alvarez verwelkomen! Dat betekend nog eventjes rondlopen met een dikke buik. Ik vind de zwangerschap echt een wonder, en ik ben ook erg blij dat ik dit allemaal heb mogen meemaken. Maar ik zou liegen als ik niet zeg dat ik blij ben wanneer alles dalijk voorbij is en mijn lichaam weer een beetje op de normale stand kan draaien. Zo’n dikke buik, de lichamelijke beperking en de rest van de klachten die erbij komen kijken zal ik niet echt missen.

Maar toch wou ik dit speciale moment nog even vastleggen. Ik had heel veel onderzoek gedaan naar zwangerschapsfotografie in Rotterdam en omstreken. En kwam daarbij super mooie foto’s tegen van zwangere vrouwen in prachtige jurken. Natuurlijk wou ik dit ook! Maar de prijs hield mij toch een beetje tegen. Je betaalde dan voor een shoot €160/180 euro en kreeg dan maar een stuk of zes foto’s. De rest kon je er natuurlijk extra bijbestellen maar er stond dan niet bij hoeveel dat zou gaan kosten. De gierige kant van mij kwam naar boven en maakte mij erg aan het twijfelen. Zoveel geld voor een paar foto’s die ik zelf ook zou kunnen maken. Maar ja het is natuurlijk wel een stuk lastiger om model en fotograaf in een te zijn.

Dus mijn lieve vriendin Alice stelde voor om foto’s van ons te maken. Ik zocht online een leuke locatie om te gaan shooten, iets in het bos met bloemen sprak mij erg aan. Al snel kwam ik op de locatie Trompenburg. Mijn ouders hebben hier jaren geleden hun bruidsfoto’s laten maken, dus er stond me nog wel iets bij. Ik heb Alice lekker los laten gaan met de camera, en zelf de locaties & poses verzonnen. En eerlijk…ik vind de foto’s echt prachtig geworden! Ik heb ze zelf ook nog nabewerkt dus daar ging wel even tijd in zitten. Er zijn bijna 600 verschillende foto’s gemaakt in drie jurkjes. Twee die ik al in de kast had liggen, en eentje die ik voor een goedkoop prijsje van Ali express heb gekocht. Makeup en haar en bewerking heb ik allemaal zelf gedaan. En voor dit alles was ik niet meer dan 30 euro kwijt. Geweldig toch! Ik ben helemaal blij! 

◊Klik op de foto’s voor een groter beeld. ◊

Alice super bedankt voor je tijd en het maken van deze prachtige foto’s! 

Wat vinden jullie van onze zwangerschapsfoto’s?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

46 Reacties

 1. 4 juli 2018 / 07:16

  Prachtig! Vooral die met de rode jurk! ❤️

 2. 4 juli 2018 / 08:52

  wat een mooie foto`s hoor… en je hebt het met het weer daarin zeker getroffen!

 3. 4 juli 2018 / 09:42

  Echt prachtige foto’s! Vind de sfeer in de foto’s echt super mooi, prachtig aandenken voor na je zwangerschap.

 4. 4 juli 2018 / 10:47

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Mooi koppel zijn jullie samen, nog even genieten van de laatste loodjes. Succes met de bevalling!

 5. 4 juli 2018 / 13:45

  Wauw!! mooie foto’s (vooral met de rode jurk). Mooie locatie ook!
  Ik ga vanavond foto’s maken, hopelijk kunnen we nog een paar mooie plekjes vinden, maar een groen stukje gras vinden is bijna onmogelijk hier in de omgeving

 6. Marloes
  4 juli 2018 / 16:30

  Wat een prachtige foto’s zeg! Echt een heel leuk aandenken voor later!

 7. 4 juli 2018 / 17:55

  Alice heeft talent, echt mijn complimenten voor haar! Zij heeft jullie een prachtige herinnering voor later gegeven. En wat staan jullie er ook mooi op. Vooral in het zwart en rood vind ik erg mooi, echt een sprookje.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…LASCANA ShoplogMy Profile

 8. 4 juli 2018 / 19:54

  Ahhh <3 die laatste drie moet je echt groot uitprinten en ophangen. Zo lief!

 9. 5 juli 2018 / 07:37

  Wauw, echt prachtige foto’s! Jullie stralen beiden en de liefde straalt gewoon van deze foto’s af <3

 10. Angelina
  5 juli 2018 / 07:57

  Wat een mooie foto’s van jullie samen! Echt heel mooi gedaan zeg! Succes met de laatste loodjes!

 11. 5 juli 2018 / 19:36

  Wat leuk dat jullie een hele fotoshoot hebben gedaan. Het is ook wel erg bijzondere tijd

 12. Shiva
  5 juli 2018 / 21:13

  Wauw super mooie foto’s zeg! Wat een mooie locatie ook, echt heel erg professioneel gedaan! Love it!

 13. 6 juli 2018 / 13:52

  Mijn zwangerschapshormonen kunnen dit niet aan, omg wat mooi! de rode jurk is echt mijn favoriet WAUW!
  Charel onlangs geplaatst…Nieuwe baby itemsMy Profile

 14. 6 juli 2018 / 20:09

  heel mooie foto´s marsha en vice. de jurkjes zijn ook erg mooi.zou er bestt een willen kiezen maar ze zijn allemaalzo mooi.geniet nog maar fijn van deze laatse weken samen.zie jullie snel oma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: