SPAM JE BLOG! 8# JULI EDITIE

SPAM JE BLOG! 8# JULI EDITIE

Het is weer tijd voor een “spam je blog” juli editie! Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik zo’n soort artikel heb geplaatst. Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk, want ik hou er van om nieuwe blogs te leren kennen. Maar om de een of andere manier vergeet ik ze steeds, tot dat ik ze op een andere blog weer tegen kom. 

Hoe gaat het met jullie allemaal? Houden jullie het een beetje uit met dit weer? Ik zag eerst dat het volgende week een beetje bewolkt zou zijn met regen. Maar vandaag hoor ik weer dat er een hittegolf aan komt! Het is voor mij een beetje dubbel, als ik niet zwanger zou zijn, zou ik dus vijf dagen moeten werken. Dat houd in dat ik kapot veel zou zweten haha. Maar nu ik zwanger ben mocht ik dus verlof op nemen.

Dus ik ben nu lekker thuis en af en toe ga ik wel naar buiten. Maar het is TE warm! Ik heb dit in heel mijn leven nog nooit gezegd, maar het mag wel wat kouder worden! Oef zei ik dat? Ja zeker, het is nu echt niet te doen. Ik heb voor het eerst in mijn leven dat ik met dit mooie weer soms gewoon binnen zit. En praat maar niet over de nachten pff! Achja..nog even geduld en dan mag ik hopelijk mijn wondertje aanschouwen! 

SPAM JE BLOG! 8# JULI EDITIE

Vandaag dus weer een ouderwetse “Spam je blog”. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!

Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. 17 juli 2018 / 09:10

  Ooh zo leuk altijd, dankjewel!
  Ik ben Yara, een 21 jarige beauty & lifestyleblogger uit België.
  Op http://www.yaraloveshealthy.com blog ik oa over beauty, fashion, food en health.
  In het dagelijkse leven ben ik Voeding- en dieetkunde studente, dus dit neemt toch ook een plaats in op mijn blog.

  Liefs,
  Yara

 2. 17 juli 2018 / 12:23

  Leuk dat je dit doet! Ik ben Serena van de blog byfashionblog. Ik maak artikels over allerlei soorten dingen vooral beauty, fashion en lifestyle. Dus neem zeker even een kijkje op http://www.byfashionblog.nl. Xx

 3. 17 juli 2018 / 14:52

  Ik ben Marion en het gezicht achter Mam is de hort op. Een blog voor ondernemende vrouwen die er graag “de hort op gaan” zonder dat hun hele budget eraan op gaat. Je vindt hier artikelen over: hoe je voordelig een hotel kunt vinden, wat je krijgt voor een citytrip van een paar dagen, maar ook over de houdbaarheid van een cadeaubon en waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten in mijn eigen omgeving te belichten; want ook in het Noorden is veel te beleven. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op https://mamisdehortop.nl

 4. 17 juli 2018 / 16:41

  Heyy, spam je blogs blijven een super leuk iniatief vind ik. Daarom doe ik er zeker graag aan mee ;P. Haii ik ben Roos en ik ben 16 jaar. Na een aantal jaren opstart problemen te hebben, ben ik nu al 2 maanden goed op weg met mijn blog. Ik blog vooral over mijn leven, waar ik me mee bezig houd en mijn hobby’s. Daarnaast is er fashion ook terug te vinden en mijn toekomst plannen als creatieve dromer. Het zou super leuk zijn als jullie een kijkje zouden nemen. http://www.sunnylifeminds.wordpress.com Mijn insta is instagram.com/sunnylifeminds

  X Raje

 5. 17 juli 2018 / 19:41

  Hee, wat leuk! Ik kom hier terecht via een andere ‘spam je blog’ waar je op had gereageerd. Zelf ben ik net een maand of vier geleden begonnen, dus hopelijk volgen er nog vele reacties waarmee ik ook weer meer mooie blogs kan vinden!

  Ik ben Mim en ik blog op http://huidnhaar.nl, een blog over de verzorging van… huid en haar! Je vind er blogs over huidverzorging, haarverzorging, tips en tricks, tutorials, unboxings en reviews. Kom gezellig een keertje langs!

 6. 17 juli 2018 / 20:46

  Ik kan me voorstellen dat het warme weer nu extra puffen is als je zwanger bent!
  Mijn blog is http://www.workinheels.be, een carrièreblog voor ambitieuze vrouwen die ook van mooie schoenen houden. 🙂

 7. 18 juli 2018 / 14:14

  Ik snap heel goed dat je het nu wel even een paar graden kouder zou wensen.. het is af en toe echt niet uit te houden! Trouwens ook bedankt dat wij even mogen spammen 🙂

  Ik ben Jess en samen met mijn bestie Rach run ik Pinktuition. Wij zijn een blog over vanalles; beauty, fashion, lifestyle en andere dingen die ons bezighouden, zoals de gay community. Wij streven er ook naar om alles zo echt en eerlijk mogelijk te houden! Neem gerust een kijkje en laat een reactie achter 🙂

 8. 19 juli 2018 / 12:51

  leuk!! mijn persoonlijke blog is https://www.hotoffthepress.nl/. Samen met een andere vriendin van mij blog ik over onderwerpen zoals fashion en beauty. Binnenkort ben ik ook van plan om mijn reizen te bloggen.

 9. 23 juli 2018 / 15:45

  Hi,

  Ik ben Janine van de blog Creanientje.nl waar ik regelmatig berichten plaats over onderwerpen als als koemelk vrije recepten, schilderen, beauty en nog veel meer! Ik ben nog maar vrij kort blogger, namelijk: 6 maanden. Maar het bevalt mij enorm en ik zou het leuk vinden als je mij ook zou volgen 🙂 Mijn blog is: https://creanientje.nl/

  Liefs,

  Janine
  Creanientje.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: