OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUS

OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUS

Vandaag laat ik jullie het prachtige jurkje zien van het merk MAMA-LICIOUS. Mint/aqua was altijd al een van mijn lievelingskleuren, maar sinds ik zwanger ben lijkt het wel alsof ik deze kleur overal in terug zie. Hij is helemaal hot & happening. Bij deze foto reeks laat ik jullie ook al een kleine sneek peek van de  baby kamer zien. En zoals je al een beetje kan raden, hij is in de kleur aqua! 

Deze dames positiejurk van het merk MAMA-LICIOUS is uitgevoerd in een kanten kwaliteit. Het model heeft een V-hals, korte mouwen en een bind ceintuur. De jurk heeft semi transparante mouwen. Hij is 47% viscose/ 25% katoen/ 25% polyester/ 3% elasthan. Normaal gesproken ben ik niet echt weg van kanten jurkjes. Om de een of andere reden gaan die heel snel bij mij kapot. Ik trek ze open met mijn ring, blijf ergens aan hangen, of ze komen kapot uit de wasmachine. Hopen dat deze het langer overleeft!

OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUS

Samen op de foto met de grote leeuw! Echt een super leuke knuffel die we van mijn ouders hebben gehad.

OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUS OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUSOOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUS OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUS OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUS OOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUSOOTD | Mint kleurige kanten jurkje van MAMA-LICIOUSHier nog even een closeup van mijn makeup. Ik probeer wat meer met makeup te experimenteren, maar ik ben er nog geen ster in haha. Ik doe eigenlijk altijd alleen de basis, en af en toe speel ik met lipsticks. Maar ik wil toch echt wat meer verschillende kleuren gaan proberen. Uiteindelijk wil ik proberen om de perfecte wenkbrauwen te creëren haha.

Jurkje: MAMA-LICIOUS  // Schoenen: Super Mode // Ketting: Bijou Brigitte //

MAKEUP 

Foundation: Rimmel London // Wimpers: Aliexpress // Wenkbrauwen: Anastasia dipbrow // Poeder: Essence // Lipstick: MAC

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 20 juli 2018 / 08:36

  Wat staat die kleur je goed! En ik heb hetzelfde probleem met kant: het gaat binnen de kortste keren stuk … Blijft wel ontzettend mooi en stijlvol. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Redenen om een iPhone te kopenMy Profile

 2. 20 juli 2018 / 10:00

  Ik vind het een erg leuk jurkje maar wel wat kort. Maar de kleur staat je prachtig.

 3. 20 juli 2018 / 10:57

  Wat een mooi en ergens ook feestelijk jurkje, de kleur staat je ook super goed zeg! Heel erg mooi ☺️

 4. 20 juli 2018 / 11:22

  Je ziet er prachtig uit. Ik zou er echt voor tekenen om zo prachtig zwanger te zijn. Mooi hoor!

 5. 20 juli 2018 / 13:48

  Wat straal je weer! Ik zie het ook elke keer op Instagram en ook op deze foto vind ik je weer prachtig zwanger. De jurk en deze kleur staan je ook heel mooi.

 6. Marloes
  20 juli 2018 / 16:09

  Super leuk jurkje!! Ik vind dit ook echt een hele mooie kleur marsh!

 7. Shiva
  20 juli 2018 / 17:04

  Wow wat een mooie jurk en wat een mooie buik! Je ziet er echt prachtig uit als zwangere vrouw!

 8. Anja
  20 juli 2018 / 17:51

  Wat een mooie jurk, prachtige buik en je wenkbrauwen zijn eveneens prachtig

 9. 22 juli 2018 / 13:48

  Wauw wat mooi zeg, dat staat je echt prachtig!

 10. 22 juli 2018 / 18:15

  Super mooie foto’s echt mooie jurkje meid, vooral de kleur vind ik super mooi..

 11. 23 juli 2018 / 06:02

  Wat een kekke jurk en met die bijpassende schoenen echt geweldig. Ik zou die kleur trouwens turquoise noemen.

 12. 25 juli 2018 / 21:39

  Wat zie je er prachtig uit. Een hele mooie jurk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: