Happy Thoughts #25 | Juli 2018 |

Happy Thoughts #25 | Juli 2018 |

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juli. 


De babykamer is nu helemaal klaar! Met Pandora naar het Vitakraft event geweest  Vriendinnetje Shannon is jarig geweest  Zwangerschapsfoto’s gemaakt met Alice bij het Trompenburg tuin  Kraamverzorger is langs geweest  Zwangerschapskleding gekocht De baby beweegt nu heel veel met zijn rugje en voetje, mijn buik word soms echt keihard Met Vice naar de film “The first Purge” geweest Eindelijk met zwangerschapsverlof! Diverse leuke samenwerkingen aangegaan Gezellig met mijn mama en oma wezen zwemmen bij Groenoord.  Met mijn ouders naar Delft wezen varen  Naar de bingo geweest met mijn moeder en mijn oma  De verjaardag van mijn opa gevierd, en lekker met de familie uit eten geweest  Naar de markt geweest met mama en oma  Mijn nichtje is zwanger van haar tweede kindje  

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juli.

◊♦Uitgelicht♦◊

TROMPENBURG

Samen met Vice en mijn lieve vriendinnetje Alice hebben wij deze maand zwangerschapsfoto’s gemaakt in het Trompenburg tuin. Het was echt super warm, maar echt een hele mooie locatie. Ik vind de foto’s echt super geworden. Je kan ze in dit artikel nog even terug zien. Zwangerschapsshoot in het Trompenburg tuin. Het zijn hele mooie herinneringen geworden.

BABY BOY

Op dit moment ben ik 35 weken zwanger. De laatste paar daagjes voelde ik me niet zo lekker. Ik denk dat het komt door het warme weer, en omdat ik vaak bij mijn moeder thuis zat in de airco. Afgelopen nacht was heel zwaar. Zodra ik maar ging liggen werd mijn buik keihard, en begon de kleine ontzettend veel te bewegen. Rechter of linker zij, of op mijn rug. Alles deed pijn! Ik was gewoon bang om te gaan slapen. Ik heb tot half vier op de bank gezeten, terwijl die kleine aan het spartelen was. Daarna kon ik gelukkig wel slapen. Volgende ochtend de verloskundige gebeld, en die zij dat het waarschijnlijk indalings weeën waren. Iedereen denkt dat de kleine wel eerder komt. Maar ben echt benieuwd wanneer.

ZWANGER ZIJN & VERLOF

Ik had me juist voorgenomen om veel te gaan bloggen maar daar is helaas niet veel van terecht gekomen. Nu denk ik als de baby er dalijk is, zal ik vast wel meer tijd hebben. Ik ben zo benieuwd! Ik heb nog een paar samenwerkingen lopen, maar ik ben soms gewoon zo moe. Zelf denk ik dat ik ook wat beter zal slapen als de baby er eenmaal is. Nu lijkt het soms echt onmogelijk. Ik heb veel bloggers meegemaakt die bijna niet blogde tijden hun zwangerschap/eerste maanden van de baby. Sommige bloggers zijn er zelfs mee gestopt. Nu ben ik niet van plan om met bloggen te stoppen, maar ben wel benieuwd wat deze maanden voor mij in petto hebben.

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. 31 juli 2018 / 17:59

  Erg leuk om te lezen, balen dat je je de laatste paar dagen niet zo lekker voelt. Lijkt me erg zwaar met dit weer.

 2. Shiva
  31 juli 2018 / 22:52

  Fijne momenten weer meegemaakt deze maand! Suc6 nog met het laatste maandje! Je bent er bijna 😀

 3. 1 augustus 2018 / 09:34

  Wat heerlijk dat de babykamer af is! En ik hoop zo voor je dat de laatste loodjes te doen zijn met dit warme weer 😉

 4. 1 augustus 2018 / 13:27

  Wat leuk zo’n overzichtje! Ik ben erg benieuwd naar de babykamer 😀

 5. 1 augustus 2018 / 15:07

  Ik vind je foto’s op instagram zo mooi en je bent prachtig zwanger. Ik ben ook zo benieuwd naar de kleine en naar de babykamer! Heel veel suc6 met de laatste loodjes!

 6. 2 augustus 2018 / 12:59

  Lekker genieten van je laatste weken! Ik vind het al knap dat je de foto’s kan maken en een blog kan schrijven. Ik wilde in mijn laatste fase helemaal NIETS doen! Ik vind het echt wonderbaarlijk dat je er nog zo prachtig uit ziet in deze laatste weken. Ik zag er niet uit en leefde het liefst in mijn meest onaantrekkelijke tuinbroek! Heel succes de laatste weken! xx

  • Marushi
   Auteur
   2 augustus 2018 / 15:08

   Aww zo lief, dankjewel! ^^ Haha ja ik had mezelf al voorgenomen dat ik in mijn verlof meer wou bloggen, maar het is te warm haha. Dus dat viel nog wel mee. Ik ben helaas niet zo goed in het “relaxen”. Mijn kleding bestaat nu ook alleen maar uit 4 jurkjes in roulatie haha. Kan ook helemaal niks meer aan 😛 Xx
   Marushi onlangs geplaatst…Armband met de naam van onze babyboy | KAYA sieradenMy Profile

 7. Marloes
  2 augustus 2018 / 14:53

  Leuke momenten heb je meegemaakt! Fijn dat de babykamer ook helemaal klaar is. Succes met de laatste loodjes!

 8. 3 augustus 2018 / 14:45

  very nice article… thank you so much sharing these cool things

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: