Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Onlangs kreeg ik van online apotheek Newpharma een goed gevulde box thuis opgestuurd. De producten waren speciaal op mijn type huid en haar afgestemd, dus ik was er erg benieuwd naar! Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe producten te mogen testen! In het artikel van vandaag de unboxing van alle producten die ik gekregen heb. Door mijn zwangerschap & kwaaltjes heb ik helaas de meeste producten nog niet volledig kunnen testen. Als jullie een review willen van een bepaald product dan hoor ik dat graag! 

Over Newpharma

Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een “gewone” apotheek op het Belgische grondgebied! Om u een uiterst ruim assortiment aan te bieden (meer dan 30.000 producten, leverbaar in 24u), respecteren we uw persoonlijke behoeften. We dringen u onze keuze niet op, maar we adviseren u volgens uw specifieke behoeften: dat is fundamenteel voor Newpharma.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Eucerin After Sun Lotion

Deze after sun lotion biedt een volledige zonnebescherming zowel in de bovenste als in de diepere lagen om zonbeschadiging te bestrijden. Eucerin After Sun Lotion heeft een specifieke formule voor de verlichting van zonnebrand en het brandende gevoel. Zonder parfum en kleurstoffen om het risico van irritaties zo klein mogelijk te maken. Deze after sun lotion bevat: Licochalcone A: is bekend om zijn ontstekingsremmende werking, trekt snel in, verzacht en kalmeert de huid. Licochalcone A verzekert een anti-oxydatieve werking in de diepere huidlagen. Hyaluronzuur, vermindert zichtbaar rimpels. En vitamine E: Helpt huidveroudering te vertragen. Deze after sun lotion trekt snel in de huid, of het echt verlicht bij zonnebrand durf ik niet te zeggen omdat ik niet zo lang in de zon mocht vanwege mijn zwangerschap.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Gentle Cleansing Water van Topicrem

Deze cleansing water van Topicrem is speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid van het hele gezin. Het is verrijkt met glycerine (3%) en reinigt, haalt de makeup weg en zorgt voor een schone en zachte huid. Dit product is hypoallergeen en getest onder dermatologische kindergeneeskundige en oogheelkundige controle en is eveneens geschikte voor dragers van contactlenzen. Ik heb dit product maar twee keer gebruikt omdat ik bang was  dat ik er misschien uitslag van zou krijgen. Dat was gelukkig niet het geval, dus ik ga hem in de toekomst zeker vaker gebruiken.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

La Roche- Soothing protecting shower gel

La Roche-Posay is een kalmerende beschermende douchegel. Deze reinigt de huid en beschermd de huidbarrière. Bij elke douchebeurt wordt de huid gevoed en gekalmeerd. Deze douchegel is zeepvrij en zonder parabenen. Ik vond dit product niet heel erg bijzonder. De geur is een beetje standaard, en daarom zou ik eerder een douchegel pakken met een lekkere geur.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Vichy Mineraliserend Thermaal Water

Het Mineraliseerd Thermaal Water van Vichy maakt de huid sterker en helpt bij het beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zorgt voor een gezonde en mooie huid. Hij versterkt, regenereert en herbalanceert de huid. Afkomstig uit de omgeving van Franse vulkanen, en is rijk aan mineralen. Dit product is hypoallergeen en zonder parabenen en sulfaat. Ik vind dat dit product zeker mijn huid verfrist, maar toch wel veel druppels achterplaat in plaats van nevel. Ik gebruik dit product ook liever op mijn lichaam dan op mijn gezicht.

Gebruiksaanwijzing:
In een fijne nevel op de huid verstuiven. Enkele ogenblikken laten inwerken en vervolgens de huid voorzichtig droog deppen. Te gebruiken als dagelijkse verzorging, op elk moment van de dag en ook ‘s avonds

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Cetaphil Advanced Hydraterende Lotion

Deze lotion is special geformuleerd voor een dagelijkse intense hydratatie van de droge en gevoelige huid. Klinisch bewezen intense 24-uurs hydratatie van de droge gevoelige huid. Deze lotion is parfumvrij, niet vet, en verstopt de poriën niet.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Vichy Aqualia Thermal Kalmerend En Herstellende Lippenbalsem

De Aqualia Thermal Lippenbalsem is een kalmerende en verzachtende lippenbalsem. Er zijn 4 herstellende bestanddelen zorgvuldig geselecteerd: glycerine, sheaboter, Aziatisch zuur en vitamine E. Deze werken in synergie om te zorgen dat de gebarsten en beschadigde lippen intensief hersteld en gehydrateerd worden en weer langdurig soepel en zacht worden. De lippen zijn beter gehydrateerd, zichtbaar gladder en mooier. Hypoallergeen formule, dermatologisch getest zonder parabenen en sulfaat. Ik vind het een fijne en volle lippenbalsem. Zodra ik hem opgesmeerd heb voelen mijn lippen gelijk zachter aan.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

La Roche-Posay Respectissime Mascara

Een multi-functionele mascara: in 1 seconde een volle en mooi gedefinieerde wimperlook. 16u lang: Houdbaarheid en comfort. Doeltreffendheid: vollere, beschermde en sterkere wimpers. Verlengt, geeft volume en beschermt de wimpers. Er word beweerd dat na 4 weken de wimpers steviger zijn geworden. Dit moet ik wel nog even testen aangezien ik hem pas een paar keer heb gebruikt. Deze mascara heeft een fijn borsteltje en geeft een goed volume. Tot nu toe wel tevreden over het resultaat, maar of dat ze  sterker worden durf ik nog niet te zeggen.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Garancia Bal Masqué Des Sorciers Verzachtend En Voedend Masker

Een intensief voedend en herstellend masker dat ook de zontolerantie van de huid verhoogt. Het masker voedt de huid intensief, verkoelt en verzacht terwijl het herstellend werkt op huidschade. Het heeft ook een speciale werking waarbij het masker de tolerantie van de huid voor de zon tijdelijk verhoogt. Voor zonnebrand, roodheid, irritatie of zelfs als aftersun resultaat. De huid is gevoed, hersteld en verzacht binnen de 5 minuten. Irritatie en jeuk worden verzacht.
Gebruiksaanwijzing:
Breng een rijke laag van het masker over je gereinigde gezicht aan en masseer de lichte crème snel in de huid. Laat het masker een 10 tot 15 minuten inwerken en het ijzige effect verkoelt de huid en kalmeert irritatie. Verwijder enige overschot met een vochtig wattenschijfje of laat het ‘s nachts op de huid voor een intensief verkoelend en verzachtend effect. Gebruik het masker tot 2x per week.

Verrassingspakketje van Newpharma | Unboxing

Vichy Idéalia Nacht Nachtverzorging

Idéalia is een gezichtverzorgingslijn geschikt voor vrouwen die de eerste tekenen van huidveroudering zien op hun huid (yup i’m getting old). Idéalia zou voor een stralende teint moeten zorgen. Verminderd fijne lijntjes en verbeterd de huidtextuur. Idéalia is een verzorgingslijn die energiegevend werkt voor de huid, zodat je er weer stralend en energiek uitziet. Idéalia Nacht is een nachtcrème voor alle huidtypes. Hypoallergene formule zonder parabenen. Dermatologisch getest op de gevoelige huid. Dit product heb ik zelf nog niet uitgetest omdat ik erg ben bang dat ik er uitslag voor krijgt, en het stiekem wel een beetje onzin vind. Maar we gaan hem binnenkort eens uittesten!

Verrassingspakketje van Newpharma | UnboxingTot slot kreeg ik dit leuke beauty tasje met de tekst “I AM PRODIGIOUS”. En in dat tasje zat een melting body scrub van het merk NUXE. Deze exfolieert en strijkt de huid glad. Dit waren alle producten die in de beautybox zaten.

 


Ik ben erg blij met de producten die ik van Newpharma heb mogen ontvangen. Sommige producten moet ik nog iets langer gebruiken om te kijken of het daadwerkelijk belooft als dat wat er op de verpakking beweerd wordt.  Alle producten uit de box waren afgestemd op mijn type huid en haar en ik vond het erg fijn dat ze daar rekening mee hielden. Natuurlijk is het ene product wat fijner dan de ander, maar dat zal je altijd wel houden. Ik ben over het algemeen zeer tevreden over deze producten! Ben je ook nieuwsgierig naar de producten van Newpharma, neem dan snel een kijkje op hun site.

Was jij al bekend met Newpharma?

In samenwerking met Newpharma

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. Lipstickencupcakes
  18 augustus 2018 / 10:15

  New Pharma kende ik nog niet! La Roche Posay is een fijn merk dat niet meer in onze badkamer is te denken. Had jij die al eens gebruikt?

  • Marushi
   Auteur
   18 augustus 2018 / 13:37

   Nee om eerlijk te zijn had ik er nog nooit van gehoord haha 😛 Dus het merk is jouw wel bevallen 🙂

 2. 18 augustus 2018 / 13:38

  Had er al wel eens van gehoord maar ken de producten niet echt – zo een aftersun heb ik wel vaker nodig 🙂

 3. Marloes
  18 augustus 2018 / 14:08

  Wat leuk dat je deze producten allemaal heb mogen ontvangen. En dat ze ook allemaal op jouw type huid en haar zijn aangepast. Sommige merken kon ik wel al.

 4. 18 augustus 2018 / 16:03

  Wat een fijn pakket. Ik ken een aantal van deze producten, maar sommige ook niet. Fijne review

 5. 18 augustus 2018 / 18:38

  Wat een mooi pakket met heerlijke producten, ik vind het tasje ook erg leuk.

 6. 18 augustus 2018 / 18:38

  Newpharma is echt een van mijn favoriete adresjes om te shoppen! Ik zie veel mooie producten voorbij komen!

 7. Anja
  18 augustus 2018 / 19:55

  Fijn om zo’n verrassingspakket te krijgen en uit te pakken, toch wat spannend om allemaal uit te proberen. Van Vichy producten heb ik ooit een felle allergische reactie gekregen, dus die durf ik niet meer gebruiken sindsdien.

 8. 19 augustus 2018 / 08:10

  Dat is zeker een goedgevulde box met spullen zeg. Dat ziet er prima uit allemaal.

 9. 19 augustus 2018 / 09:25

  Ik vind het altijd erg knap dat ze een pakket kunnen samenstellen dat gericht is speciaal voor jouw huid. Ook snap ik dat je producten langer wil uittesten. Dan lezen we dan later nog over, denk ik 😉

 10. 19 augustus 2018 / 21:56

  Ja ik kreeg ook van hun een prachtige pakketje. Ik vond het zo leuk. Goede producten.

 11. 20 augustus 2018 / 15:41

  Oh, wauw! Wat een leuke en luxe producten allemaal. Ik had ook nog nooit eerder van Newpharma gehoord. Klinkt wel heel goed allemaal!

 12. 29 augustus 2018 / 10:19

  Wat een leuke items allemaal! Fijne webshop is het!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: