Happy Thoughts #26 | Augustus 2018 |

Happy Thoughts #26 | Augustus 2018 |

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Augustus. 


Bij mijn ouders wezen bbq’en  Met Vice naar de stad geweest, en ijsje gegeten Een babybox van mijn oma gehad  Vice had een lief briefje achtergelaten bij mijn computer Lekker wezen eten bij Vapiano met Shannon  Een drankje gedaan met Alice en schattige Onyx  In het kinderzwembadje gelegen bij mijn ouders haha Oma van zuid is op bezoek geweest, om naar de kinderkamer te kijken Leuke babycadeautjes weer gehad Met Vice wezen eten bij Happy Italy Met vice naar de film “The darkest minds” geweest   Mijn ouders mee uit eten genomen bij ShabuShabu Vice had ontbijtje voor me gehaald bij de Mac Kenji is Geboren!

Happy Thoughts #26 | Augustus 2018 |

◊♦Uitgelicht♦◊

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Reacties

  1. 5 september 2018 / 19:43

    dat mijn achterkleinzoon werd geboren waar we zo naar hebben uitgekeken.

  2. Marloes
    5 september 2018 / 22:51

    Wat geweldig!! Nog gefeliciteerd met jullie zoontje! Wat een schatje zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: