Voedingskussen panda patroon van Koopjesaap.nl

Voedingskussen panda patroon van Koopjesaap.nl

Net voordat ik bevallen was had ik van Koopjesaap.nl dit super leuke voedingskussen binnen gekregen. Maar kort daarna beviel ik van onze zoon Kenji. Dus foto’s maken en producten reviewen zat er helaas even niet in, omdat de eerste weken best zwaar waren. Omdat Kenji ook in het ziekenhuis lag, en ik zelf nog herstellende was kwam ik even nergens aan toe.

Maar we zijn ondertussen drie weken verder en ik voel me al een stuk beter dan in het begin. Kenji is weer thuis, en langzamerhand kom ik weer een beetje aan mijn dingen toe. Ik had vanaf het begin al voorgenomen dat ik borstvoeding zou gaan geven. Helaas door stress (minder melkproductie), en omdat Kenji niet goed aankwam moest hij naast de borstvoeding ook een flesje kunstvoeding krijgen. Nou hebben mijn vriend en ik die taken een beetje verdeeld. Ik doe de borstvoeding, en hij geeft het flesje.

Voedingskussen panda patroon van Koopjesaap.nl Ik had gekozen voor dit panda patroontje omdat ik die echt super cute vond! Wat ik ook erg handig vind is dat er een kussentje bij zit die je aan beide kanten kan bevestigen. Ideaal voor als je van borst wilt wisselen. Doordat dit kussen een u vorm heeft kan je hem ook makkelijk voor je zetten, maar ook aan de zijkant. Het ligt er ook een beetje aan in welke positie je borstvoeding geeft.

Omdat Kenji de laatste tijd best veel overgeeft is het ons aangeraden om hem zittend/rechtop eten te geven. Dus als mijn vriend hem de fles geeft zet hij dit kussen voor zich en Kenji zittend erin. Zo heeft hij door de kussen steun in zijn rug, en hoeft hij alleen maar zijn hoofdje en het flesje vast te houden.

Voedingskussen panda patroon van Koopjesaap.nl

Dit voedingskussen heeft twee ritssluitingen. De hoes kan je eraf halen en wassen, wat heel erg handig is met zo’n kleine omdat ze nog wel eens willen spugen. De binnenkant van het kussen kan je ook open ritsen. Misschien wil je hem wat zachter maken of juist wat harder. Dan kan je hem nog eventueel met de juiste vulling opvullen.

Voedingskussen panda patroon van Koopjesaap.nl Voedingskussen panda patroon van Koopjesaap.nl

“Een voedingskussen is zowel tijdens als na de bevalling erg nuttig. KoopjesAap heeft een ruim assortiment voedingskussens/zwangerschapskussens voor een scherpe prijs! Ook voor een borstvoedingskussen slaag je bij KoopjesAap gegarandeerd.” – Koopjesaap

Over Koopjesaap

Koopjesaap.nl is opgericht in 2017 en is gevestigd in Nederland. Vanuit Nederland worden alle orders dan ook afgehandeld. Doordat ze de producten rechtstreeks bestellen kunnen ze extreem lage prijzen garanderen. Koopjesaap koopt namelijk direct bij de fabrieken haar producten in, er zitten dus geen schakels (bedrijven) meer tussen. Op deze manier kan je veel geld besparen op je online aankopen. Koopjesaap werkt met eigen personeel, en garandeert een goede kwaliteit en service.

Voedingskussen panda patroon van Koopjesaap.nl

Onze Kenji is erg blij met deze kussen en loopt er ook vaak in te chillen. Hij was hier ook erg enthousiast omdat hij bijna een flesje kreeg haha. Wat ook nog erg fijn is van Koopjesaap.nl is dat alle bestellingen gratis worden bezorgd.

Heb jij ooit een voedingskussen gebruikt?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

11 Reacties

 1. Marloes
  14 september 2018 / 13:18

  Het is zeker een leuk patroontje! En wat is het toch een schatje!!

 2. 18 september 2018 / 11:41

  Wat een leuk voedingskussen! Heel leuk printje! En jullie zoontje is ook een schatje! Ik heb mijn voedingskussen veelvuldig voor borstvoeding gebruikt. Altijd handig die extra steun.

 3. 18 september 2018 / 15:09

  Wat een leuke is dit! Ik gebruik op dit moment één van Hema, nu nog voor mezelf om lekker mee te slapen maar over een paar weekjes voor de kleine man.

 4. 18 september 2018 / 15:17

  Dat is nog zo een dingetje, die voedingskussen zien er zo handig uit, maar als ik dan lees: “een extra kussentje voor als je van kant wil veranderen” weet ik even niet hoe het gaat… Hoog tijd dat mijn kind er komt dus!

 5. 19 september 2018 / 12:54

  Het printje hiervan vind ik heel mooi! En wat is ie toch zo’n schattig en mooi moppie! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: