Mijn Apple Ipad Pro met pencil & tablethoes

Mijn Apple Ipad Pro met pencil & tablethoes

Al een aantal maanden ben ik de trotse eigenaar van een Apple Ipad Pro 9.7. Compleet met een tablethoes en een teken pen/pencil. Nou was de aanschaf van dit setje zeker niet goedkoop, dus moest ik er wel een aantal weken over nadenken. Winkel in, winkel uit, ik kon maar niet beslissen. Uiteindelijk ben ik er toch voor gegaan, en ik kan echt zeggen dat het het geld echt dubbel en dwars waard was!

Nou zat ik al elke dag eigenlijk wel op mijn tablet, maar sinds mijn verlof is dat alleen nog maar meer geworden. Ook wanneer ik borstvoeding geef zet ik de tablet voor me. Netflix aan en gaan. Ik heb al heel veel series zo afgekeken haha. In eerste instantie kocht ik hem eigenlijk alleen puur voor het tekenen. Ik had thuis al een Wacom Cintiq staan maar deze tablet zag er zo handig uit dat het mij echt fijn leek om op te tekenen. Maar uiteindelijk ben ik hem voor van alles en nog wat gaan gebruiken. Ik speel er heel veel spelletjes op, lees heel veel blogs, maar ook Netflix is eigenlijk wel vaste prik geworden. Op de bank, of lekker in bed zodat ik heerlijk relaxt een filmpje kan kijken. Eigenlijk zit ik er elke dag wel op, dus dat geld heb ik er nu wel zeker uitgehaald.

Apple Ipad Pro. Compleet met een tablethoes

Toen ik hem net had was ik natuurlijk super voorzichtig met mijn nieuwe aanwinst. Ik kocht toen gelijk ook een tablethoes om hem te beschermen. Deze hoes kon je ook op twee standen zetten voor als je filmpjes wil kijken, of gemakkelijker wil tekenen. Maar omdat ik hem zo vaak gebruik is de hoes nu eigenlijk wel een beetje versleten, en ben ik toe aan een nieuwe hoes. Ik had toen voor een witte gekozen. Ik merk nu wel dat hij wat smoezelig is geworden. De randjes waar het scherm in komt te staan zijn al aardig versleten. Soms valt het scherm helemaal plat omdat de randjes wat ingedeukt zijn. Vrij irritant.

Apple Ipad Pro. Compleet met een tablethoes Ik had deze hoes toentertijd bij aliexpress besteld. Maar het bezorgen duurt heel lang, en ik merkte dat de kwaliteit toch iets minder was. Hierdoor ben ik online naar webshops gaan kijken voor alternatieven. Deze leuke hoezen hieronder kwam ik tegen bij Shop4tablethoes. Ze verkopen tablet covers voor diverse verschillende tablet merken. Maar je hebt ook verschillende soorten tablet hoezen.

Rotatie covers
Met een rotatie cover kun je je iPad zowel staand als liggend neerzetten. Met de elastische band zorg je ervoor dat de hoes goed dicht zit en ook blijft.

Book covers
Met de book cover kun je je iPad in de liggende stand neerzetten. Dat is handig bij het kijken van een film of serie. Sommige book covers hebben vakjes voor pasjes.

Smart covers
De smart cover is door zijn slanke uiterlijk een populaire hoes. Ook deze hoes kan je tablet in de liggende stand rechtop laten staan. De smart cover is wat meer “basic”.

Sleeves
De sleeve is geschikt als je je iPad graag los in de hand wil houden tijdens het gebruiken, maar wel voldoende bescherming wil wanneer je je iPad niet gebruikt. De sleeve heeft een envelopsluiting en dat betekent dat je hele tablet goed beschermd wordt in deze hoes.

 

Apple Ipad Pro. Compleet met een tablethoes

Ik ben zelf eigenlijk meer van de kleuren in plaats van printjes. Die met printjes kunnen er echt prachtig uitzien, maar ik vind ze zelf meestal te druk. Op de foto hierboven kun je zien dat je de tablet ook in twee verschillende posities kan manoeuvreren. Dat vind ik zelf echt fijn. Ben jij zelf meer van de printjes? Of alleen kleuren? Bij Shop4tablethoes wordt je bestelde tablethoes de volgende dag al thuisbezorgd wanneer je op werkdagen voor 23:00 bestelt. Je betaalt nooit verzendkosten en ook retourneren is kosteloos wanneer je toch niet helemaal blij bent met de tablethoes. Je hebt een bedenktermijn van 30 dagen, dus genoeg tijd om te beslissen!

Beschik jij over een tablet?

In samenwerking met shop4tablethoes.nl

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

13 Reacties

 1. 21 september 2018 / 09:03

  Ik ben ook aan het kijken nu voor een iPad. Maar vraag me af of een pro dan echt zoveel handiger is dan een ‘gewone’. Wat denk jij?

 2. 21 september 2018 / 13:00

  Ik had wel ooit een tablet. Maar helaas is die niet heel lang meegegaan en eigenlijk geen nieuwe meer gekocht.

  Maar ik ben wel een echte voorstander van een bescherming voor je device! Zelf vind ik een hoesje voor de telefoon ook een echte must!

 3. 21 september 2018 / 13:10

  Wat leuk! Ik heb de ipad pro 10.5 met apple pencil gehad. Ik was er super blij mee maar ik heb hem toch ingeruild voor een macbook waarik mee kan bloggen hihi.

 4. Marloes
  21 september 2018 / 17:12

  Ik heb zelf alleen een laptop, maar zo’n tablet lijkt me ook echt super handig. Mooie tekening trouwens!

 5. 21 september 2018 / 21:23

  Ik had een tablet, maar die hadden we uitgeleend. Nu heeft de lener hem kwijt gemaakt. Niemand weet waar hij is. Ik kan in de Google historie zien dat hij voor het laatst in november is gebruikt. Ik mis hem niet echt, want ik doe echt alles met mijn telefoon.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Shoplog #7: Leuke kringloop vondstenMy Profile

 6. 21 september 2018 / 21:38

  Ik heb geen tablet en ik kan er ook niet mee omgaan haha geef mij maar een macbook! je hebt wel een fijn artikel geschreven, fijn weekend en geniet ervan

 7. 22 september 2018 / 12:06

  Ik ben ook een tablet fan, en heb al veel plezier gehad van mijn iPad mini. Zo’n hoesje vind ik ook erg handig! Zeker als ik hem ergens neerzet om een serie te kijken, maar ook zeker om hem bij de boxen te zetten en muziek te luisteren via de iPad 🙂
  Linda onlangs geplaatst…CATRICE cosmetics | herfst/winter 2018My Profile

 8. 23 september 2018 / 09:27

  Super mooi ding dit. Ik heb zelf een oude iPad die dringend aan vervanging toe is.

 9. 23 september 2018 / 15:14

  Wat een toffe hoezen, ik heb nu ook zo’n soort goed maar daar schuift hij telkens uit bij het rechtop staan.

 10. 26 september 2018 / 14:26

  Ik heb een oude acer tablet al 6 jaar ofzo. Ik zweer erbij haha! Altijd YouTube en netflix heerlijk zeker als ons meisje er straks is ideaal. Een telefoon is echt te klein voor mij haha!

 11. 4 oktober 2018 / 10:00

  Wat een mooi tablet zeg, die hoezen lijken me ook erg handig. Zelf heb ik geen tablet, mijn laptop staat altijd aan en ik heb een telefoon met een heel groot scherm. Dus ik kan alles doen vanaf deze toe devices.
  Chantal – Capital Monday onlangs geplaatst…The Joy Of Missing Out! | SublimeMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: