Newborn & familie shoot door Teresa fotografie | winactie

Newborn & familie shoot door Teresa fotografie | winactie

Ik had voor mijn bevalling al snel besloten wat ik allemaal wel en niet wilde tijdens en na de bevalling. Een van die dingen was dat ik heel graag een newborn shoot voor Kenji wou. Helaas loopt niet altijd alles zoals je het verwacht. Ik had de dag nadat ik bevallen was gelijk een afspraak gemaakt met een fotograaf. Maar omdat Kenji geelzucht had en een tijdje in het ziekenhuis moest blijven moest het uitgesteld worden. Eenmaal thuis werd er weer een afspraak gemaakt. Maar door miscommunicatie hoorde ik niks meer van de fotograaf. Kenji was nu al bijna een maand oud.

Dat vond ik veel te lang duren dus ging ik opzoek naar een iemand anders. Ik had een oproepje geplaatst op Facebook of iemand een goede fotograaf wist die newborn shoots deed. Al snel stroomde de berichtjes binnen en kreeg ik de links doorgestuurd van verschillende fotografen. Eentje sprong er voor mij echt uit, Teresa Fotografie. Ik stuurde haar een berichtje en kon al heel snel bij haar terecht, dat was heel fijn.

Teresa is echt een super aardige en spontane vrouw, ik voelde me gelijk al erg op mijn gemak. Ook kan ze erg goed met baby’s omgaan. Ik was een beetje bang dat Kenji veel zou huilen omdat hij er niet van houd om uitgekleed te worden. Maar tijdens de eerste drie settings gaf hij geen kick. In de studio was het lekker warm voor de baby. Teresa had hem lekker ingepakt, en zodra hij een beetje begon te jengelen gebruikte ze verschillende technieken om hem weer in slaap te sussen. Haar studio is ook echt prachtig. Je kan kiezen uit verschillende achtergronden, props, kleedjes en nog veel meer. Wij zijn nu twee keer bij haar geweest, en elke keer hebben wij er prachtige foto’s aan overgehouden.

 

Over Teresa Fotografie

“Teresa is een professionele fotografe die uw mooiste momenten graag voor u vast wil leggen, op locatie of in haar studio. Zij gebruikt voornamelijk natuurlijk licht om zo het beste effect te creëren. Door haar liefde voor babies, kinderen en mensen heeft zij een natuurlijke gave om een sfeertje creëren waardoor zowel baby als volwassenen zich compleet op hun gemak voelen en dat levert natuurlijk de beste foto’s!” – Teresa Fotografie

 

Contact

Teresa Fotografie
Van Deventerstraat 15b K13
3029 AW Rotterdam

mobiel: 06 4990 7385
info@teresafotografie.nl
Facebook.com/FotograafTeresa

 


WINACTIE

Nu ga ik jullie heel blij maken, want ik heb ook nog een hele gave win actie voor jullie! Ik mag namelijk namens Teresa Fotografie een fotoshoot weggeven! De fotoshoot kan in deze onderwerpen gedaan worden: Newborn/familie/baby/zwangerschap of cake smash, aan jou de keus. Tijdens de shoot wordt gebruik gemaakt van verschillende achtergronden en verschillende props. Uiteindelijk mag je vijf mooie foto’s uitkiezen die voor je bewerkt worden. Uiteraard kan je als je meerdere foto’s wilt deze altijd nog bij kopen. En geloof me dat ga je zeker willen doen!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg Teresa Fotografie op instagram.
 • Volg mij op mijn instagram.
 • Tag 3 vriendinnen in het instagram bericht!

Voor extra lootjes:

 • Volg Kenji op instagram.
 • Deel het bericht in je stories.

Deze winactie sluit op 6 oktober. Op 7 oktober word de winnaar op Instagram bekend gemaakt. Alle stappen worden gecontroleerd.

Heb jij weleens een newborn shoot gedaan voor je kindje?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

 1. Shiva
  1 oktober 2018 / 11:19

  Super leuk! Mooie foto’s hoor! Ik heb geen kinderen anders had ik meegedaan!

 2. 1 oktober 2018 / 13:14

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden, maar jullie zijn ook wel allemaal heel knap!

 3. Marloes
  1 oktober 2018 / 15:27

  Wat een prachtige foto’s! Mooi gezinnetje!

 4. 1 oktober 2018 / 19:10

  Hele mooie foto’s!

  Wij hebben niet echt een newborn shoot gedaan. Wel foto’s laten maken tijdens de bevalling en in de eerste week, maar niet van die gestylde foto’s. Ik hou daar niet zo van.

 5. 1 oktober 2018 / 20:56

  Wat een prachtige foto’s zeg wauw… hier mag je super trots op zijn

 6. 2 oktober 2018 / 07:54

  Ja, maar dan alleen dat de baby op de foto ging. Op zo’n klassiek schapenvachtje.

 7. 2 oktober 2018 / 08:59

  Zo prachtig he! Wat een dierbare foto’s heb je zo xxx

 8. 2 oktober 2018 / 11:41

  Wat een geweldige foto’s zijn het geworden. Ik doe niet mee want ben hartstikke slecht voor de camera haha. Ik blijf lekker achter de schermen. Mijn kindjes hebben toen ze klein waren best vaak voor de camera gestaan. Dat krijg je met een styliste-moeder 😉

 9. 2 oktober 2018 / 12:05

  Wat een prachtige foto’s ik wil ook zeker zulke fotos laten maken als onze kleine er is

 10. 2 oktober 2018 / 12:07

  Wij hebben ook een newborn shoot grab zeker leuk om te doen! Dit zijn ook erg mooie foto’s inderdaad!

 11. 2 oktober 2018 / 12:58

  Echt zo ongelooflijk mooi allemaal! Wij hebben alleen een newborn shoot gedaan bij de middelste, waarvan we de foto’s ook voor het geboortekaartje konden gebruiken. Zou het bij een volgende nog wel willen, zeker nu ik jullie foto’s heb gezien ❤

 12. 2 oktober 2018 / 13:46

  Wow echt, wat een práchtige foto’s! De liefde straalt er gewoon vanaf.

 13. 2 oktober 2018 / 13:51

  Wat een mooie foto’s! Bijzonder om het zo vast te leggen. Ik doe graag mee voor mijn zusje die zwanger is

 14. Mieke | mieksmind
  2 oktober 2018 / 17:33

  Het zijn echt hele mooie foto’s geworden! Ik ben nog geen mama dus ik sla over.

 15. 2 oktober 2018 / 17:59

  De foto’s zijn erg speciaal en zeker mooi gemaakt. Fijn dat ze een goede studio heeft. Dat lijkt mij zeker gunstig voor dit soort foto’s.

 16. 2 oktober 2018 / 20:26

  Wat zijn jullie toch een prachtig gezin! Echt geweldig mooie fotos Meis!! Love it!

 17. 2 oktober 2018 / 20:32

  Echt heel erg schattig altijd dit soort foto’s! Ik snap dat je het zo snel mogelijk wilde doen als hij nog klein is. Een dag na je bevalling had ik echt heeeeel knap gevonden. Doen mensen dat echt zo snel?

 18. 2 oktober 2018 / 20:50

  Wat super lieve en echt prachtige foto`s. Ik wilde ook zo`n fotoshoot toen mijn zoon baby was. Maar helaas niet uitgekomen.

 19. 2 oktober 2018 / 21:05

  Wat een prachtige en stijlvolle foto’s! Ik zit heel erg in dubio maar als ik dit zie wil ik het ook! Volg jou natuurlijk allang, ben Thérèse ook meteen gaan volgen. Liefs Josine

 20. 3 oktober 2018 / 09:41

  Wauw! Wat een prachtige foto’s… Ik heb het nooit gedaan met mijn zoon en achteraf denk ik, waarom niet? Het is zo ontzettend mooi!

 21. Juliette
  3 oktober 2018 / 16:45

  Wat een prachtige foto’s Marsha! Jullie zagen er ook mooi uit zeg! Helaas heb ik geen fotoshoot gedaan toen mijn meiden net babies waren want voordat je het weet zijn ze tieners! Ik doe mee met de wedstrijd want misschien kan er een mooie familieshoot worden gemaakt!

 22. 4 oktober 2018 / 09:36

  Wow, Ze zijn echt heel mooi geworden! Dit is een prachtige herinnering. We zijn maar zo kort klein dus je hebt het echt op het goeie moment gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: