Happy Thoughts #27 | September 2018

Happy Thoughts #27 | September 2018

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van September. 


Met Vice naar de film “Alpha” geweest  Opa en oma hebben voor het eerst op Kenji gepast Met Vice naar ShabuShabu geweest Heel veel vrienden en familie die op kraambezoek zijn geweest  Heel veel leuke cadeautjes voor Kenji gehad  Elke dag weer genieten van onze prachtige zoon  Mama en schoonmama die vaak komen schoonmaken bij ons thuis  Heel veel foto’s gemaakt van Kenji  Borstvoeding eindelijk onder de knie Voor het eerst wezen wandelen met Kenji in de kinderwagen  Kenji zijn waardes zijn eindelijk stabiel, geen geelzucht meer yeah! ♥ Kenji is geslaagd voor zijn gehoortest Kenji heeft voor het eerst bij oma en opa geslapen ♥ Met Vice naar de film “Peppermint geweest” ♥ Nichtje Eliana was een geworden  Met Vice naar de film “Predator” geweest Een leuke winactie gedaan met Teresa Fotografie ♥

Happy Thoughts #27 | September 2018 |

◊♦Uitgelicht♦◊

Kenji Alvarez

Natuurlijk op nummer 1 staat de geboorte van onze zoontje Kenji. Iets anders kan ik deze maand eigenlijk gewoon niet uitlichten. Deze hele maand stond voor ons in het teken van onze baby boy en alles wat daarbij kwam kijken. Het was allemaal erg spannend! Je moet opeens zoveel nieuwe dingen gaan leren, maar ook elkaar leren kennen. Dutjes zijn ook echt belangrijk, want een goede nachtrust heb je echt totaal niet! Binnenkort zal ik een artikel plaatsen met hoe de eerste maand is gegaan.

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Reacties

 1. 3 oktober 2018 / 09:22

  Wat een hoop fijne momenten! Nogmaals van harte met de geboorte van jullie mooie zoon. Ik heb deze maand geen spetterende dingen meegemaakt, helaas weer fulltime in de schoolbanken. Waardoor er weinig tijd overblijft.

 2. Shiva
  8 oktober 2018 / 18:50

  Mooie momenten weer! Veel genieten van jullie kleintje nu 😀

 3. 17 oktober 2018 / 10:54

  Erg leuk om te lezen, al die leuke dingen die je gedaan hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: