De nieuwe Kneipp lipcare lijn met depot effect

De nieuwe Kneipp lipcare lijn met depot effect

Lucky lips are always kissing! Zeker met de drie heerlijke nieuwe lipbalsems van Kneipp®. Wat dacht je van Amandel-Candelilla, Elderberry-Sheabutter of Cupuaçu-Vanilla? Ze zijn bijna om op te eten, 100% natuurlijk en met een bijzonder ‘depot-effect’*. Dat wil zeggen: de textuur na het aanbrengen zorgt ervoor dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven gedurende een langere periode. De nieuwe Kneipp lipbalsems zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere ETOS. Probeer ze alle drie. Adviesprijs: € 5,99 (4,7gram).

Natuurlijk zachte verzorging met subtiele geur voor voelbaar zachte en soepele lippen:
* 100% natuurlijk
* Op basis van natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax Vegan**
* Zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen
* Met ‘depot-effect’ voor langdurige en intensieve verzorging voor blijvend zachte lippen
* Ideaal voor droge, gebarsten lippen en gevoelige lippen

Recyclebare verpakking
* Conform de Ecocert & Cosmos standaarden
* De stick heeft een prettige greep; de combinatie van kurk en polypropeen zorgt voor een superfijn ‘soft touch’ effect.
* De blisterkaart is gemaakt van innovatief en ecovriendelijk graspapier. Dit graspapier genereert minder CO2 -uitstoot, vereist ca. 3.000 liter minder water per ton karton en zorgt voor korte transportroutes.
In Duitsland winnaar van Verpakkingsprijs 2018 in de categorie Duurzaamheid.

* Depot-effect: De textuur na het aanbrengen zorgt ervoor dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven gedurende een lange periode.
** Geschikt voor veganisten, er zijn geen dierlijke bestanddelen toegevoegd aan de producten.

Kneipp lipcare lijn met depot effect

Ingrediënten

Rhus Verniciflua Peel Cera, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil3, Cocos Nucifera (Coconut) Oil3, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter3, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil3, Candelilla Cera, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil3, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil3, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Limonene, Citronellol, Citral, Linalool, Geraniol, Parfum (Fragrance), Tocopherol 3) from certified organic farming

Kneipp lipcare lijn met depot effect

Ingrediënten

Rhus Verniciflua Peel Cera, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil3, Cocos Nucifera (Coconut) Oil3, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter3, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil3, Candelilla Cera, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Limonene, Geraniol, Parfum (Fragrance), Tocopherol. 3) from certified organic farming

Kneipp lipcare lijn met depot effect

Ingrediënten

Rhus Verniciflua Peel Cera, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil3, Cocos Nucifera (Coconut) Oil3, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter3, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil3, Candelilla Cera, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil3, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Sambucus Nigra (Elderberry) Seed Oil3, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Linalool, Limonene, Eugenol, Citral, Benzyl Salicylate, Geraniol, Parfum (Fragrance), Tocopherol. 3) from certified organic farming


Lipverzorging weetjes

Lippenbalsem op basis van olie of was werkt beter dan een balsem op basis van water.
Het is gebleken dat lipbalsems op waterbasis eerder een ‘verslavend effect’ teweeg brengen dan de lipbalsems op basis van olie of was. Het Deense Bispebjerg-ziekenhuis deed onderzoek naar lipbalsems. De leider van het onderzoek, Jørgen Serup, meldde in 2017 in een Deense krant: “Als lippenbalsem water bevat zal het water dat in de lippenbalsem zit de huidcellen binnendringen, hierdoor kunnen de cellen opzwellen. Als dit water vervolgens weer verdampt, zullen de cellen zich weer samentrekken, hierdoor drogen je lippen juist uit. Dit betekent dus dat je door het gebruik van lippenbalsem op waterbasis steeds opnieuw wilt smeren.” De Kneipp lippenbalsems zijn niet op waterbasis. Hier zul je dit probleem niet bij ervaren.

Het heeft geen zin om je lippen nat te maken
Speeksel maakt je lippen ook droger, net als water. Dus stop met het nat maken van je lippen.

Laat je lippen ‘s nachts herstellen
Smeer je lippen ‘s avonds voor je gaat slapen extra dik in met een balsem. Het vet kan dan de hele nacht intrekken en je lippen kunnen goed herstellen. ‘s Morgens een nieuwe laag er op en je kunt er weer tegen voor de dag. Vergeet ook niet om je lippen af en toe te scrubben met een tandenborstel.

Op de fiets? Even je lippen aantippen
Als je op de fiets zit krijg je veel wind in je gezicht. Hierdoor wordt het vocht uit je lippen getrokken. Dus maak er een gewoonte van om voordat je gaat fietsen even lippenbalsem op te doen.

5 lipbalsem beauty hacks!
1. Lippenbalsem werkt op alle droge huid probleemzone’s en je hebt er altijd wel één in je tas. Dus heb je droge plekjes op je huid of in je gezicht? Smeren maar.
2. Ook is een lippenbalsem een ideaal middel voor de verzorging van je nagelriemen.
3. En wat dacht je van je haar? Die weerbarstige babyhaartjes en droge punten kun je temmen met een lippenbalsem.
4. Gebruik het ook voor het modelleren van je wenkbrauwen.
5. Vermoeide blik en onderweg? Smeer wat lippenbalsem op je wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoekjes en je ziet er al veel wakkerder uit.

Gebruik jij weleens lipbalsems?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. 8 oktober 2018 / 12:25

  Leuke flacons ook zeg! Ik ben altijd gek op lippenbalsems en kneipp is altijd goed!

 2. shiva
  9 oktober 2018 / 16:33

  Ik hou van Kneipp! 😀

 3. Marloes
  9 oktober 2018 / 19:14

  Lijken me hele fijne lipbalsems!

 4. Jouvence
  12 november 2018 / 11:27

  De lippenbalsems zien er alleen al erg leuk uit! Ik gebruik altijd de lipbalm van purol.

 5. 7 december 2018 / 07:34

  Ik heb hem al een paar keer zien hangen en na het lezen van deze review neem ik volgende keer toch maar één mee! Ben nu helemaal benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: