Spam je blog! 9# oktober editie

Spam je blog! 9# oktober editie

Het is weer tijd voor een “spam je blog” editie! We zitten alweer in oktober jongens, nog een paar maanden en dan is het jaar al weer voorbij! En ik kan me geen beter jaar voorstellen dan 2018! Het jaar waarin onze kleine wonder is geboren. Ons leven is compleet veranderd, in de positieve zin natuurlijk. Maar toch moeten we nog aan veel dingen nog wennen.

Op 12 november begin ik weer met werken, dus het is nog even thuis genieten. Ik kan het me niet voorstellen dat ik dalijk weer aan de slag moet, en niet de hele dag samen met hem ben. Maar het leven gaat weer verder. Gelukkig ben ik van 5 dagen naar 3 gegaan. Het is echt pittig zo’n kleintje, en ik denk niet dat ik 5 dagen had volgehouden. Maar we hebben nog een paar weken te gaan, dus nog even relaxen.

SPAM JE BLOG! 9# OKTOBER EDITIE

Vandaag dus weer een ouderwetse “Spam je blog”. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!
Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

11 Reacties

 1. 11 oktober 2018 / 10:09

  Met plezier! Nu het buiten stilaan kouder begint te worden, is er op mijn blog danig wat inspiratie te vinden wat huiselijke gezelligheid betreft. Ik heb namelijk een passie voor geurkaarsen en die komt goed tot uiting op m’n blog, hehe. 😉 Verder schrijf ik onder andere over proefdiervrije en natuurlijke producten en heeft m’n blog een groen, duurzaam randje. Kom gerust even piepen! 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…In bad met Lush | Ectoplasm Jelly BombMy Profile

 2. 11 oktober 2018 / 15:43

  Super leuk! Ik schrijf met veel plezier op mijn lifestyle blog http://www.Glamview.nl. Met verschillende onderwerpen zoals persoonlijk, beauty, mode, travel, gezonde voeding en over mijn zwangerschap <3 Liefs Gea.

 3. 11 oktober 2018 / 18:34

  Ja het jaar is alweer bijna voorbij joh! En inderdaad voor jou een mooi jaar met je nieuwe gezinslid. Gefeliciteerd nog!

  Ken je mijn blog al? http://www.mentje.blog ? Een blog of beauty en lifestyle, cruelty free en afforable. Zeker waard om een keer een kijkje te nemen.

  Leuk deze spam je blog actie!

  xxx Mentje

 4. 12 oktober 2018 / 10:29

  Pittig hè zo’n kleintje. Wij zijn na 6 maanden ook nog steeds onze draai aan het vinden. En heb je hem net gevonden, verandert de baby ineens alles weer! Maar leuk dat we hier mogen spammen! Mijn blog is: http://www.suuscupoftea.com. En ik schrijf brieven aan mijn baby, ik schrijf over dingen die mij verbazen en gewoon over vanalles eigenlijk :-).
  Susanne onlangs geplaatst…Eerste tandjes | Hoe lang zijn jullie onderweg?My Profile

 5. 13 oktober 2018 / 07:58

  ah lekker van elkaar genieten nu.. altijd pittig als je weer moet werken! Maar gelukkig ga je dan nu naar drie dagen, heerlijk! Wat lief dat wij mogen spammen, naar daar komt’ie http://www.Rachelkromdijk.nl is een blog met van alles en nog wat. Ik schrijf over beauty, reizen, afvallen, recepten en lifestyle. Wil jij een blog dat jou kan inspireren? Neem dan even gezellig een kijkje, een heel fijn weekend iedereen!

 6. 15 oktober 2018 / 19:42

  Ik kende je blog nog niet (ik kom via Huisvlijt), maar ik ga hier zeker vaker lezen!
  Zelf heb ik twee blogs: http://geertrude.nl waar ik als feelgood schrijfster wekelijks een stukje over mijn leven plaats en af en toe ook verhalen en nieuws over mijn boeken en http://huishoudhobbels.nl, wat ik nog aan het ontwikkelen ben, maar uiteindelijk een lifestyle blog moet worden met een behoorlijke focus op huishouden, opruimen en organiseren.

 7. 18 oktober 2018 / 08:55

  Leuk! Mijn blog is http://www.anneover.nl en gaat over persoonlijke ontwikkeling, films, daten, gadgets, productiever leven en meer. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: