De Casa Moda heren vest casual gestyled.

De Casa Moda heren vest casual gestyled.

Mijn vriend en ik zijn allebei gek op shoppen. Al denk ik soms dat hij er nog meer van houdt dan mij. Hij kan echt uren lang alles afstruinen terwijl ik meer van het globaal shoppen ben. Hij was dan ook blij om te horen dat hij iets bij hemdvoorhem.nl mocht uitkiezen. Na even op de website gekeken te hebben stuurde hij mij het linkje van de Casa Moda heren vest. Eenmaal besteld was het vest snel binnen gekomen.

Mijn vriend kan je meestal strak in pak vinden, dat is de kledingstijl waar hij erg van houd. Maar op de dagen dat hij niet werkt zie je hem meestal casueel gekleed. Hij koos dit keer ook voor een wat casual kledingstuk. Ook met het oog op het koudere weer wat eraan zit te komen, en vesten zijn altijd handig. Mijn vriend houd ook erg van laagjeskleding. Op de foto heeft hij ook een t’shirt en een overhemd aan onder het vest. Je zult hem niet snel in een hele dikke trui zien. Hij vind laagjes veel makkelijker.

OVER CASA MODA HEREN VEST

“Heren vest van Casa Moda heeft een ruime pasvorm. Het recht gesneden model is voorzien van lange mouwen, een geribde opstaande kraag, rib gebreide manchetten en zoom, een ritssluiting en een subtiel logo borduursel op de borst. Gemaakt van zacht katoen voor een heerlijk draagcomfort. Verkrijgbaar in de maten M t/m 6XL (vanaf maat 3XL met toeslag).” – Hemdvoorhem

Wasvoorschriften: Was het heren vest binnenste buiten (om slijtage te voorkomen) op 30 graden. Trek na het wassen het vest in vorm en leg hem plat neer om te drogen. Dit heren vest is niet geschikt om te drogen in de wasdroger.

De Casa Moda heren vest casual gestyled.

Vice was erg blij met dit kledingstuk. Een fijne basic kledingstuk die hij afwisselend op zijn vrije dagen kan dragen. Lekker zacht materiaal en fijn voor de koudere periodes als een overhemd net niet genoeg is. Hemdvoorhem verkoopt: Overhemden, truien, poloshirts, stropdassen, ondergoed, sokken en vrijetijdskleding van verschillende merken. Daarnaast kun je ook op hun website terecht voor accessoires en parfums.

Hemdvoorhem houd rekening met de verschillende lichaamsbouw van mannen. Ze houden rekening met de super slanke atletisch gebouwde man, waarvoor de meeste overhemden te ruim zijn en hebben daarvoor veel verschillende modellen in de categorie zeer strak getailleerde overhemden. Maar aangezien niet iedereen super slank is hebben ze van al hun overhemden merken een zeer groot aanbod in overhemden met een Modern, Regular of Tailored Fit. Voor de man met een maatje meer, of die van een wijd overhemd houden, hebben ze de Comfort Fit die gewoon recht valt en die in veel gevallen doorlopen tot en met maat 6XL. Als je dus een overhemd zoekt kan je waarschijnlijk bij hun wel slagen ongeacht je lichaamsbouw

Wat voor soort kleding draagt jouw vriend/man het liefst?

In samenwerking met: hemdvoorhem.nl

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. Marloes
  29 oktober 2018 / 15:03

  Leuk vest! Dit soort dingen draagt mijn vriend ook wel. Hij is meer van de casuele kleding.

 2. shiva
  29 oktober 2018 / 18:35

  Altijd fijn vesten! Vooral nu het herfst wordt!

 3. 30 oktober 2018 / 15:37

  Mijn man zijn stijl is het niet, maar wat staat het je vriend echt mooi!

 4. 30 oktober 2018 / 20:15

  Ja, herkenbaar. Mijn man is voor zijn werk iedere dag strak in het pak. Dit is zeker een vest wat hij ook zo zou kunnen dragen op vrije dagen. Soms zou ik het wel wat ‘stoerder’ willen zien, aan de andere kant is dit gewoon heel mooi en past het perfect bij hem. Dus ja, H. zou dit zeker ook zo dragen. Mooi!

 5. 30 oktober 2018 / 20:56

  Het staat hem heel mooi. Mijn vriend is eerder casual gekleed en gaat maar 1 keer per jaar shoppen.

 6. 31 oktober 2018 / 09:25

  Staat hem heel mooi, enig nadeel vind ik wel dat het niet in de droger kan. Dat zou ik in alle drukte eens vergeten en poef zit erin 🙂

 7. 31 oktober 2018 / 12:53

  Het is zeker een mooi vest mijn man zelf draagt het liefst een trui met een vest of een overhemd met blazer

 8. 31 oktober 2018 / 17:27

  Dat is een heel mooi vest, staat goed en zo te zien is het ook comfortabel. Daar zou ik Dave ook wel voor om krijgen.

 9. 31 oktober 2018 / 18:00

  Bij jou vriend staat dit vest echt heel goed. Ik denk niet dat het model mij goed zou staan.

 10. 1 november 2018 / 10:03

  Mijn man draagt voor zijn werk veel overhemden en in zijn vrije tijd nu een warme trui of vest. Die jouw man draagt is wel mooi!

 11. 16 november 2018 / 08:45

  Mijn man draagt het liefst Birkenstocks met sokken erin. Hij is dus niet het stijlvolste type. Ik vind het een mooi vest.

 12. 13 november 2019 / 12:43

  Dat staat hem goed, en wat poseert hij professioneel : ) Hij lijkt wel een fotomodel. Zo’n vest lijkt me ideaal, omdat je het ook makkelijk even kunt uitdoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: