Happy Thoughts #28 | Oktober 2018

Happy Thoughts #28 | Oktober 2018

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van September. 


Dinnie Melissa is langs geweest met haar gezinnetje Leuke nieuwe samenwerkingen aangegaan  Kenji begint nu steeds meer om zich heen te kijken  Papa is jarig geweest  Vice is jarig geweest  Vice zijn verjaardag voor vrienden gevierd Naar de bruiloft van Oguz geweest  Naar de film “Venom” geweest Bezoek gehad van schoonfamilie  Kenji is nu twee maandjes! Kenji begint nu steeds breder te lachen! *smelt* Kenji heeft zijn eerste prikjes gehad, en alles was voor de rest goed ♥ Alice was gezellig langs geweest om naar de kleine te komen kijken ♥ Eindelijk nieuwe kleren gekocht ♥ Voor Vice zijn verjaardag uit eten geweest bij Fugu 

Happy Thoughts #28 | Oktober 2018

◊♦Uitgelicht♦◊

Sushi restaurant FUGU

Voor Vice zijn verjaardag waren we naar sushirestaurant Fugu geweest. Het was weer heerlijk! Normaal gesproken ben ik echt een shabushabu fan. Maar zodra ik daar geweest ben zit ik zo propvol dat ik de eerstkomende maanden geen sushi hoef. Bij Fugu is dat anders, de sushi word vers gemaakt. Dus geen lopende band werk. Enige “nadeel” is dat je soms iets langer moet wachtten, maar geloof me dat is het echt waard! Over het algemeen ben je wel iets meer geld kwijt dan bij shabu shabu, maar de kwaliteit is gewoon zo veel beter! Na een paar dagen wou ik er gewoon weer al eten!

Lachende Kenji

Vanaf de geboorte had Kenji al last van stuip glimlachjes. Echt super cute, maar meer een reactie van spieren dan een echte lach. Sinds twee weken is zijn lach open en breed geworden. En af en toe komen er ook geluidjes uit als hij dit doet. Echt ik smelt gewoon als dit gebeurd. Het lijkt wel op een soort drugs, ik wil gewoon dat hij blijft lachen want ik word er gewoon zo gelukkig van. Dus je probeert je gekste gezichten uit, en gekke geluiden haha. Ik ben benieuwd wanneer die echt gaat schaterlachen.

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

11 Reacties

 1. 31 oktober 2018 / 10:26

  Zo leuk om te lezen, ik krijg hier altijd een glimlach op mijn gezicht van. Wat leuk ook om te horen dat Kenji zo vaak glimlacht =D

 2. 31 oktober 2018 / 10:30

  Heel goed om alle leuke en goede dingen eens op een rij te zetten, Hier was het toch wel de vakantie wat erg leuk was.

 3. 31 oktober 2018 / 19:24

  het leukste moment van deze maand? ik heb werkelijk geen idee. ik denk in avonturenpark hellendoorn met de meiden en papa die kletsnat werd in een attractie

 4. 1 november 2018 / 09:45

  Ik had een kerstevenement met Yves Rocher en dat was super gezellig! Voor mij mag het al eind december zijn! ☺️

 5. 1 november 2018 / 09:56

  Het leukste moment van de afgelopen maand was wel dat wij hier in het buitengebied van Friesland (waar ik woon) begin van het jaar glasvezel krijgen. Zodat wij eindelijk snel internet hebben!

 6. 1 november 2018 / 12:04

  Ik kan niet direct een hoogtepunt bedenken eigenlijk. Maar zo’n lijsje is wel leuk en lekker positief!

 7. 2 november 2018 / 10:32

  Dit vind ik altijd zo leuk om te lezen en vooral lekker positief! 🙂

 8. 2 november 2018 / 15:01

  De eerste lachjes van een baby zijn echt zo geweldig en zo vertederend 🙂 ik hoop echt dat er snel wordt geschaterd bij jullie in huis!

 9. shiva
  2 november 2018 / 16:41

  Wat een mooie momentjes weer!

 10. 11 november 2018 / 19:48

  Wat leuke Happy lijstje om terug te kijken naar deze heerlijke periode.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: