Kneipp for Men Douche foams & 2-in1 Shampoo Douche

Kneipp for Men Douche foams & 2-in1 Shampoo Douche

Kneipp heeft zijn nieuwe mannenverzorging perfect afgestemd op de wensen voor de moderne man. Hij is bewust bezig met lichaamsverzorging en in deze drukke tijd kiest hij voor het gemak van een 2-in-1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop. De mannen vinden het fijn, maar de vrouwen waarderen het nog meer: de speciale doucheproducten voor mannen.

Want een fris gedoucht goed verzorgd lijf en een stoere mannelijke geur, dat is gewoon genieten. Het is dan ook niet voor niets dat de natuurlijk verzorgende Kneipp for Men producten erg in trek zijn. Kneipp breidt de lijn binnenkort uit met twee nieuwe douche foams en een nieuwe 2-in-1 Shampoo en Douche. De nieuwe Kneipp for Men Douche foams & 2-in1 Shampoo Douche zijn vanaf nu te koop bij de bekende drogisten en webshops.

Nieuw: Kneipp® Douche foam Cool Freshness
Deze douche foam met de krachtige frisse geur van cool mint in combinatie met zeemineralen en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim. Ervaar maximale verfrissing en nieuwe energie met deze natuurlijk verzorgende formule. Adviesprijs: € 7,99, 200 ml

Nieuw: Kneipp® Douche foam Ready to Go
Kneipp Douche foam Ready to Go met de stimulerende en activerende geur van citroengras in combinatie met guarana en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim. Adviesprijs: € 7,99, 200 ml

Nieuw: Kneipp® 2-in1 Douche Warm Woods
De nieuwe Kneipp 2-in1 Douche Warm Woods is een stoere, warm houtachtig geurende shampoo en douche (2-in-1) van cedernoot met eik. De ideale huidverzorging voor de man met natuurlijke ingrediënten verse ceder en eik. Adviesprijs: € 5,49, 200 ml.

Mannenverzorging met natuurexpertise
Kneipp heeft zijn nieuwe mannenverzorging perfect afgestemd op de wensen voor de moderne man. Ze zijn bewust bezig met lichaamsverzorging en in deze drukke tijd kiezen zij voor het gemak van een 2-in-1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop.

Kneipp for Men Douche foams & 2-in1 Shampoo Douche

• Natuurlijke, plantaardige verzorgende formules
• Voorkomen uitdroging van de huid
• Significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
• Minimaliseert vochtverlies van de huid1
• Zonder conserveringsmiddelen2, paraffine, siliconenen minerale oliën
• Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
• Vanzelfsprekend zonder dierproeven3

Heeft jouw vriend/man dit al geprobeerd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. 7 november 2018 / 08:52

  Mijn vriend is ook dol op deze Kneipp lijnen! Ik ben benieuwd naar de nieuwe toevoegingen 🙂

 2. Marloes
  7 november 2018 / 17:36

  Ik gebruik zelf vaak Kneipp producten, maar mijn vriend zelf niet. Misschien leuk kerstcadeautje haha

 3. 7 november 2018 / 21:28

  Deze lijken me heerlijk voor m’n vriend. Misschien leuk voor met Kerst!

 4. Kelsey
  12 november 2018 / 12:46

  Deze wil ik zeker een keer proberen voor mij vriend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: