Het koude weer confronteren in de Urban Classics jas

Het koude weer confronteren in de Urban Classics jas

Al een hele tijd ben ik op zoek naar een leuke winterjas, want de jassen die ik nu heb zijn al oud en versleten. Maar ook mijn herfstjassen kan ik eigenlijk niet meer aan. Ik ben nu al een tijdje opzoek maar ik kan gewoon niet voor een winterjas slagen, ik zoek dit keer totaal iets anders. Maar aangezien het nu steeds kouder wordt was het toch tijd voor een nieuwe jas.

Op de site van DEFSHOP kwam ik deze Urban Classic Jas tegen. Ik vond deze jas een super goeie tussen jas voordat ik mijn perfecte winterjas had gevonden. Ik ga met de scooter naar mijn werk, dus je kan begrijpen dat het dan ontzettend koud is in de ochtend. Ook al schijnt nu nog af en toe het zonnetje, op de scooter wil je toch echt wel lekker ingepakt zijn.

Het koude weer confronteren in de Urban Classics jas

INFORMATIE

Urban Classics dames gewatteerde jassen Oversized High Neck – zwart

 • bijgesneden gewatteerde jack van Urban Classics
 • gevoerde beschermende wind kraag
 • Sluiting: high-sluitende ritssluiting met windvanger
 • afsluitbare zakken
 • genomen in manchetten in de mouwen zorgen voor een strakke pasvorm
 • opwarming polyestermateriaal voor meer comfort
 • Trekkoord in de zoom voor breedteverstelling

Het koude weer confronteren in de Urban Classics jas  Het koude weer confronteren in de Urban Classics jas

Omdat ik van mezelf best brede schouders en een brede rug heb, moet ik qua jassen altijd een paar maten groter nemen anders past het gewoon niet. Qua shirts zit ik altijd tussen een M & L. Maar bij jassen kan dat soms nog wel eens uitschieten naar een XXL, héél irritant! Dus ook dit keer ging ik voor de XL. En hij zit echt lekker, maar zoals je op de foto’s kan zien is hij eigenlijk net iets te groot waardoor hij een beetje slobberig word. Dat kan je vooral terug zien aan de mouwen. Ik denk dat ik voor dit model beter een L had kunnen nemen. Maar of die beter rond mijn schouders zou zitten durf ik niet te zeggen.

Het koude weer confronteren in de Urban Classics jasHet koude weer confronteren in de Urban Classics jas

Het enige nadeel van deze jas vind ik dus dat hij net iets te groot voor mij is, en daardoor ook zijn vorm verliest. Voor de rest vind ik het een prima “tussen jas”. Hij is lekker warm, de mouwen zijn lang waardoor je ook je handen er terug in kan trekken. Dat vind ik zelf altijd fijn haha. En je kan hem helemaal naar boven dicht ritsen waardoor je eigenlijk een soort van turtle neck effect creëert. Je keel zit dus lekker warm ingepakt, en dat is zeker ideaal voor op de scooter!

Wat voor soort jas draag jij op het moment?

In samenwerking met DEFSHOP

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

 1. 9 november 2018 / 07:11

  Ik vind een jas juist fijn als het wat groter valt. Kan er tenminste nog een lekker dikke trui onder 🙂

 2. Marloes
  9 november 2018 / 10:09

  Leuke jas, hij ziet er erg warm uit. 🙂

  • Marushi
   Auteur
   9 november 2018 / 10:09

   Hij is inderdaad lekker warm. Goed voor het koude weer.

 3. 9 november 2018 / 10:21

  Zo op de foto lijkt hij qua pasvorm prima te zitten, misschien alleen net wat je zegt bij de bovenarm iets te wijd. Ik kocht vorig jaar een nieuwe jas, ik wil hem altijd iets langer, dat vind ik prettig op de fiets.

 4. 9 november 2018 / 10:42

  Dit lijkt me een lekker warm en handig jasje. Ideaal om even snel aan te schieten.

 5. Jouvence
  9 november 2018 / 13:40

  Wat een leuke jas, hij lijkt me erg warm en comfortabel.

 6. 10 november 2018 / 08:01

  Wat een leuke jas! Zo op de foto lijkt hij niet raar te zitten hoor. Ideaal om zo even aan te doen.

 7. 10 november 2018 / 14:13

  Ik wissel wel heel erg tussen jassen op het moment, de ene keer is het heel lekker weer en de andere dag is het weer heel koud. Lastige keuze dus 🙂

 8. 11 november 2018 / 14:51

  Hij ziet er goed warm uit en winddicht! Ik draag zelf eentje van H&M uit de Conscious collectie. Hij is gemaakt van gerecyclede wol en draag hem graag!

 9. 12 november 2018 / 09:11

  Je hebt een hele stoere jas! Zelf draag ik een jas van de Coolcat, nog steeds. Te herkennen aan de letter.

 10. Kelsey
  12 november 2018 / 12:44

  Ziet er lekker warm uit! Leuke jas! 🙂

 11. 12 november 2018 / 17:41

  Das best een leuke jas – eenvoudig, maar daar hou ik wel van 🙂

 12. Mieke | mieksmind
  12 november 2018 / 18:02

  het lijkt me een comfortabele jas maar het is niet mijn smaak. momenteel loop ik in mijn panterprint jas die ik laatst liet zien in mijn shoplog!

 13. 14 november 2018 / 18:18

  Wat een superleuke jas! Staat je echt heel leuk. Ik houd van wat ruimere jassen voor de winter. Heb zelf nu een retro met Schotse ruitjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: