We zijn helemaal klaar voor kerst in deze kerstpakken

We zijn helemaal klaar voor kerst in deze kerstpakken

Vice en ik zijn al helemaal klaar voor kerst met onze matching kerstpakken van OPPOSUITS. Al jaren wilt Vice samen met mij matching truien dragen op kerst, maar altijd sla ik dit aanbod af. Op zich vind ik die truien er altijd wel grappig uitzien, maar met kerst wil ik er toch wat stijlvoller uit zien. Toen ik van OPPOSUITS de vraag kreeg of ik een van hun outfits uit wilde proberen twijfelde ik toch even.

Ze zien er zeker leuker uit dan de meeste truien/koppel outfits die ik voorbij heb zien komen. Toen had ik een ideetje. Ik mailde ze terug met de vraag of het misschien mogelijk was om ook een mannen outfit te mogen proberen. Zo kon ik Vice eindelijk een keer blij maken met kerst. In plaats van een trui een complete outfit. Hoe gaaf is dat! Ik was dan ook erg blij om te horen dat dat mocht!

We zijn helemaal klaar voor de kerst in deze kerstpakken

Vice en ik gingen allebei voor de Winter(wo)man/Wonderland. We wilden echt een matching outfit aan. En je weet wat ze zeggen he, mooi rood is niet lelijk! Normaal ben ik echt niet van de drukke prints, maar ik vond deze er echt leuk uitzien.

Deze kerstoutfit voor dames is zo rood als de neus van Rudolf en zo vrolijk als zijn rendiervriendjes. Als je dit stijlvolle pak draagt tijdens Kerst, is je verschijning het beste cadeau dat je familie kan krijgen. En zoals Mariah Carey zingt in haar populaire kerstlied: ze hoeven niet eens meer hun kerstsok op te hangen bij de openhaard, en een witte Kerst is ook niet meer belangrijk. – OPPOSUITS

We zijn helemaal klaar voor de kerst in deze kerstpakken

PRODUCTINFORMATIE

JASJE

 • 1 Binnenzak
 • 2 Klepzakken
 • Schoudervulling
 • Split
 • Volledig gevoerd

SKIRT

 • Elastische stukken in de taille voor een ideale pasvorm
 • Knoop- en ritssluiting
 • Split
 • Volledig gevoerd

STOF & WASVOORSCHRIFT

 • Eenvoudig te strijken (op lage temperatuur)
 • Machine-wasbaar
 • Open geweven stof

We zijn helemaal klaar voor de kerst in deze kerstpakken

Oke laten we bij het begin beginnen. Toen ik benaderd werd door OPPOSUITS was ik hoog zwanger, maar wilde graag deze samenwerking met hun doen. Alleen zat ik toen te twijfelen over de maat. Ik heb namelijk brede schouders en heupen, en ook best wel een flinke cupmaat. Plus dat ik nu zwanger was, dus wie weet hoe mijn lichaam er na de bevalling uit zou zien. Er was me verteld dat de pakken wat kleiner vielen dus besloot ik een grotere maat te nemen. Maat 42 wel te verstaan!

Tijdens de foto’s was het de eerste keer dat ik deze outfit ging passen, ik was dus erg benieuwd. Helaas moet ik mededelen dat het net te klein was. Het rokje ging nog wel. Maar het jasje kon echt niet dicht. Oke ik kreeg hem wel dicht, maar dan moest ik wel echt mijn adem in houden. Ik was bang dat wanneer ik uit zou ademen de knoop er af zou schieten haha. Dus dat is wel een beetje jammer, maar dat is gewoon het lastige met mijn lichaamsbouw. Ik vond het materiaal wel lekker zitten, en de binnenkant van het jasje was gevoerd met een paarse stof, dat vond ik ook erg mooi.

We zijn helemaal klaar voor de kerst in deze kerstpakkenWe zijn helemaal klaar voor de kerst in deze kerstpakken

Vice had voor een maat s gekozen. Hij vond het er leuk en kleurrijk uitzien, alleen de stof vond hij wel aan de dunne kant, en de broekspijpen mochten wel iets strakker zitten. Maar wat verwacht je van een man die alleen maar pakken in zijn kast heeft hangen. Meneer is op dat gebied wel een beetje een perfectionist haha. Dus als ik Vice zijn woorden moet samenvatten: “Van de stof moet je het niet hebben, maar voor de feestdagen is het voor de leuk wel een aanrader”.

We zijn helemaal klaar voor de kerst in deze kerstpakken

De outfits kan je terug vinden op de website van OPPOSUITS. De Winter Wonderland kost €74,95,- en de Winter Woman kost €64,95. Ons kun je in ieder geval niet over het hoofd zien met de kerst!

Draag jij speciale outfits met kerst?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 15 november 2018 / 10:15

  Hilarisch dit, ziet er heel vrolijk uit! Vind het dames pak inderdaad wel veel mooier dan het herenpak, de broek en het jasje zijn inderdaad heel wijd gesneden.
  Kelly onlangs geplaatst…Interieur Inspiratie | HerfstMy Profile

 2. Kelsey
  15 november 2018 / 10:39

  Wow wat gaaf! Wel heel erg rood, maar ziet er wel geweldig uit hihi

 3. Jouvence
  15 november 2018 / 10:54

  Wat een superleuke outfits! Met kerst doe ik vaak net wat extra make-up op en een chique jurkje aan.

 4. 15 november 2018 / 11:33

  Zo leuk! Ik vind vooral deze pakken voor de mannen zo tof!

 5. 15 november 2018 / 11:55

  Wat een super leuke outfits, staat jullie allebei ook geweldig

 6. 15 november 2018 / 15:06

  Haha wat geinig.. zou het zelf niet dragen maar je valt zeker op, in een positieve manier!

 7. 15 november 2018 / 15:35

  Best wel opvallend, maar zeker ook stijlvol – jullie zien er allebei prachtig uit 🙂

 8. 15 november 2018 / 16:30

  Super leuk! Ik koos voor de Festive girl en voor mn broertje de Fancy firework. Ook erg gaaf, ben benieuwd naar de reactie van mn broertje want die heeft hem nog niet gezien.

 9. 15 november 2018 / 17:01

  Haha wat leuk voor een feestje! Ik vind ze best stijlvol van snit en extra leuk met het kerstprintje!

 10. 15 november 2018 / 17:35

  Wat gaaf!!! Hier matchen mijn zoon en man met een trui 😉 Ik ben er niet zo van, al lijkt dit wel gaaf!

 11. 15 november 2018 / 19:48

  haha super tof! Heel erg fout natuurlijk, maar daardoor juist helemaal leuk!

 12. shiva
  15 november 2018 / 20:54

  Haha Heel grappig dit! Zou zelf niet zo snel zoiets durven dragen maar wel echt een aanrader voor mensen in mijn kring 😀

 13. 15 november 2018 / 22:30

  Jullie zien er prachtig uit. Ik doe meestal een glitterachtig iets aan! Of een leuke kersttrui.

 14. 16 november 2018 / 08:43

  Eigenlijk niet omdat ik te gemakzuchtig bent. Ik vind dat jullie er heel leuk uitzien samen!

 15. 16 november 2018 / 11:38

  Ah, superleuk! Ik werk ook met ze samen, mijn outfits komen binnenkort online. Ik heb wel voor iets neutralers gekozen, ik vond de kerstpakken heel leuk, maar niet echt iets wat ik daadwerkelijk draag.
  Jenn onlangs geplaatst…Vega-test: balletjesMy Profile

 16. 16 november 2018 / 17:37

  Heel grappig, heel kersterig, en ook héél mooi. Jullie zien er top uit!

 17. Lipstickencupcakes
  17 november 2018 / 09:57

  Voor mij lekker een foute kersttrui dit jaar. Ik moet de gehele kerst werken helaas.

 18. 17 november 2018 / 17:47

  Haha super cute. Nu de kleine nog een leuk rood pakje en jullie zijn helemaal klaar voor de kerst.

  • Marushi
   Auteur
   17 november 2018 / 17:55

   Jaaaa die had er eigenlijk ook bij gemoeten haha. Maar helaas geen rood pakje 😛

 19. Kelsey
  29 november 2018 / 14:14

  Super grappig dit! Ziet er heel tof uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: