REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

Normaal ben ik niet echt van de gezichtscrèmes. Waarom niet? Omdat ik er helaas vaak uitslag van krijg. Ik heb een hele gevoelige huid en meestal zie ik dat de volgende ochtend aan mijn huid terug bij bepaalde crèmes. Maar af en toe maak ik een uitzondering om er toch een uit te proberen. Vandaag review ik daarom ook de Prodige de l’esthète, rivatiliserende serum. 

Deze gezichtscrème komt van de website lekkerhoning.nl. Lekkerhoning werkt samen met Best in class imker van Nederland. Samen zorgen ze ervoor dat de beste en de lekkerste soorten natuurlijke en rauwe honing, 100% Biologische verzorgingsproducten en de heerlijke honing delicatessen op hun website te koop zijn tegen zeer scherpe prijzen! De keuze voor honing is biochemisch te verklaren, aangezien honing een stof bevat die de groei van bacteriën afremt. Op die manier worden de snel vervliegende oliën en andere actieve ingrediënten in de formules jarenlang (zei het geen eeuwen) behouden en beschermd tegen besmetting en verdere aantasting van de kwaliteit van het product.

REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

BESCHRIJVING

Dit revitaliserende serum wordt voor 100% in de laboratoria van Propolia® gemaakt en is een concentraat van de meest gerenommeerde natuurlijke ingrediënten tegen veroudering. Dankzij de superfijne textuur trekt dit nieuwe product snel in uw huid. De samenstelling bestaat voor 82% uit biologische ingrediënten, en is verpakt in een luchtdichte flacon, zodat u er geen druppel van zult verliezen! – Lekkerhoning.nl

REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

VERPAKKING
De verpakking valt lekker op door deze geweldige magenta kleur. Alleen had er wat mij betreft wel iets minder tekst op de voorkant gemogen, het oogt een beetje druk. Het bijtje vind ik een leuke toevoeging.

VOOR WIE?
Dit product is voor vrouwen die een dagelijkse verzorging zoeken die hun huid revitaliseert, die opkomende rimpeltjes willen tegengaan of die zich gewoon prettiger willen voelen.

REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

GEBRUIKSAANWIJZING:
Masseer een paar druppeltjes serum in op een schone huid, voordat je de normale dagcrème gebruikt. Je kan dit product als een kuur gebruiken (28 dagen) om de normale vernieuwingscyclus van je huidcellen te herstellen.

REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

Belangrijkste Ingrediënten: KONINGINNENGELEI, LELIE, ROZENBOTTEL, GOTU KOLA, GINKGO BILOBA, HYALURONZUUR, PLANTAARDIGE SQUALEEN

Airless flacon van 30 ml

REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

Met een makkelijke druk op het pompje komt er een druppel serum uit. Met twee pompjes kan je heel het gezicht bedekken. het serum is een geelachtige substantie die eigenlijk vrij snel in de huid trekt. Het enige nadeel vind ik dat het serum niet echt lekker ruikt. Ik heb dit product nu 6 dagen achter elkaar gebruikt en heb er gelukkig geen uitslag van gekregen! Mijn huid oogt lekker fris, dus ik ga zeker met dit product door!

REVITALISEREND SERUM | Prodige de l’esthète

Bij mijn bestelling had ik ook meerdere dingen besteld, waaronder een Bijenwaskaars om aan mijn verzameling toe te voegen. Maar ook Royal Jelly puur in een potje. Koninginnengelei wordt ook wel royal jelly genoemd. Vanwege de opbouwende, stimulerende en vitaliserende eigenschappen is pure koninginnengelei een uniek, krachtig en waardevol natuurproduct. En het wordt aanbevolen voor bijvoorbeeld: Tijdelijke (over)vermoeidheid, Concentratiestoornissen, Stress, Slapeloosheid en nog veel meer. Dus ik ben erg benieuwd wat dit product voor mij gaat doen! Bij mijn bestelling kreeg ik er nog een paar samples bij die ik zeker ga uitproberen.

Deze revitaliserende serum kan je kopen op lekkerhoning.nl voor € 35,-. Ook mag ik nog eens 10% korting aanbieden, gebruik deze couponcode lekker10 bij het afrekenen.

Gebruik jij weleens verzorgingsproducten waar honing in voorkomt?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 19 november 2018 / 08:43

  Wat fijn dat je huid geen reactie geeft, dat zal San misschien toch het natuurlijke in de crème zijn. Mooie producten, ook het andere wat je gestelde. Ik gebruik volgens mij niets waar honing in zit.

 2. 19 november 2018 / 09:03

  ah klinkt inderdaad heel chil zo onder je dagcreme en wat fijn dat je het ook als een kuur kunt gebruiken!
  alexa onlangs geplaatst…Ik wil alleen maar meerMy Profile

 3. Kelsey
  19 november 2018 / 10:10

  Wat een vrolijke verpakking! Klinkt goed in ieder geval!

 4. 19 november 2018 / 10:56

  Wat een vrolijke verpakking. Zelf ken ik dit merk nog niet. Met mijn droge huid is een crème echt een must bij mij.

 5. 19 november 2018 / 12:05

  Wat fijn dat het voor een groot gedeelte uit biologische ingrediënten bestaat. Dat maakt mij altijd direct nieuwsgierig naar een merk. Dan maakt de geur niet veel uit, als het mijn huid maar een boost geeft 🙂

 6. 19 november 2018 / 13:32

  Nee nog nooit! Ik wist niet dat dit bestond. Ik ken eigenlijk alleen honingdrop : )

 7. Mieke | mieksmind
  19 november 2018 / 19:44

  Ik vind honing in een product altijd fijn. Het merk ken ik echter nog niet, jammer dat het geen fijne geur heeft.

 8. 19 november 2018 / 19:57

  Wat een leuke en happy verpakking! Het klinkt ook als een fijn serum!

 9. 19 november 2018 / 20:06

  Lijkt me heerlijk met honing erin. Overigens ziet de verpakking er ook erg leuk uit, dat is voor mij altijd een extra reden om iets te kopen haha
  Danielle onlangs geplaatst…Een dag met diabetes type 1My Profile

 10. 20 november 2018 / 16:37

  Wat een mooie producten. Ik was gek op honing, maar gebruik het niet meer. Ik vind de ingrediënten van deze producten er heel goed uit zien!

 11. Lipstickencupcakes
  21 november 2018 / 09:59

  Wat een heerlijk verpakking zo met dat roze. Love it. Ben zelf dol op serum, maar mijn huid kan honing vaak niet zo goed verdragen.

 12. Verena
  26 november 2018 / 16:47

  Klinkt goed! Ik heb ook wel eens propolis producten gebruikt en die zijn geweldig!!

 13. Kelsey
  29 november 2018 / 14:14

  Mooie verpakking! Ik kon dit product nog niet.

 14. 29 november 2018 / 21:56

  Allereerst een super mooie verpakking en mooie foto’s ik gebruik weleens producten met honing erin maar ken deze nog niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: