Happy Thoughts #29 | november 2018

Happy Thoughts #29 | november 2018

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van november. 


Met schoonfamilie naar Oberhausen geweest om te shoppen Kenji weegt al boven de 6 kg Met Kenji en Oma naar baby spelen geweest Veel leuke nieuwe samenwerkingen aangegaan Met vriendinnen poffertjes wezen eten Nichtje Eliana is gedoopt Een tas gewonnen voor Kenji bij kadootjevanmootje Met collega’s uit eten geweest bij Takajama  Verslaafd aan sommige series op Netflix  Shoptegoed gewonnen bij de webshop Mitoetie  Met Vice naar de film “Overlord”geweest The Grimm op Netflix afgekeken  Oma was jarig geweest  Met familie uit eten geweest bij de Beren  Een kerstbal gewonnen met Kenji zijn naam van livingstickers  Een wereldkaart gewonnen op de blog van byvosje.nl  Kenji is alweer 3 maanden  De kerstboom alvast opgezet haha  Met Vice wezen shoppen op black Friday   Heel veel kleertjes gekregen voor Kenji  Kenji is op de foto gegaan met sinterklaas  Chicky Cheryl was deze maand jarig, gezellig langs geweest  Chicky Alice was jarig geweest! Naar de film Fantastic Beast: The crimes of Grindelwald”geweest met Vice ♥ Gezellig wezen lunchen bij tante Marian met Kenji en de oma’s 

Happy Thoughts #29 | november 2018

◊♦Uitgelicht♦◊

Kenji ontmoet Sinterklaas

Mijn moeder en ik zijn met Kenji naar Schiedam geweest om op de foto te gaan met Sinterklaas. Er stond echt een super lange rij met kindjes. Kenji lag lekker te slapen in zijn kinderwagen. Halverwege de rij heb ik hem eruit gehaald zodat hij een beetje wakker kon worden. Slapend op de foto is ook weer niet zo leuk haha. Hoe dichter we bij sinterklaas kwamen hoe meer ik merkte dat veel kindjes het wel eng vonden en begonnen te huilen (lees krijsen). We hadden nog twee mensen voor ons aan de beurt en Kenji begon een beetje te jengelen. Oh nee! Hij zou toch niet zo’n kindje zijn die ook krijsend op de foto komt te staan. Ik probeerde hem een beetje te sussen en gelukkig werkte dat. Toen mocht hij op de foto. Heel interessant vond hij sinterklaas niet, hij was meer afgeleid door de softbox van de fotograaf haha.

Netflix serie “The Grimm”

Nadat Kenji geboren was ben ik helemaal verslaafd geraakt aan Netflix. En dan vooral de series vind ik geweldig. Een serie die ik helemaal gebingewatched heb is “The Grimm”. Echt een super aanrader als je van actie, fantasie en romantiek houd. De serie gaat over een politierechercheur die tevens een zogenaamde Grimm is, iemand die strijdt tegen allerhande mythische wezens. Die wezens zien eruit als doodgewone mensen, maar een Grimm kan zien wat ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn veelal geïnspireerd op de wezens die voorkomen in de sprookjes van de gebroeders Grimm. Hij telt 6 seizoenen maar op Netflix stopt hij momenteel bij seizoen 5. Dus ik kan echt niet wachtten tot de volgende seizoen erop staat! Deze serie is echt een must see!

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

5 Reacties

 1. 30 november 2018 / 10:31

  Wat een leuke rubriek! En wat heb je een ontzettend schattig kindje, prachtige foto’s!

 2. 30 november 2018 / 15:04

  heel goed dat je de positieve dingen opschrijft. ik vergeet ze vaak en dan zie ik meestal alleen wat er niet goed is gegaan.

 3. 2 december 2018 / 12:30

  Heel leuk gedaan 🙂 Blije gedachtes en herinneringen zijn erg belangrijk.

 4. Kelsey
  3 december 2018 / 11:55

  Mooie momenten heb je meegemaakt! 🙂

 5. 5 december 2018 / 09:12

  wat mooi om terug te lezen en wat een mooie momenten, Hier is november eigenlijk om gevlogen en mooie momenten was misschien toch wel de Sint die weer in het land is en de enthousiasme van de kinderen bij de schoencadeaus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: