Lady Speed Stick & Secret Deodorant | Review

Lady Speed Stick & Secret Deodorant | Review

Ik kan het mij nog goed herinneren. De eerste deodorant dat ik ooit gebruikte was een roller, echt verschrikkelijk vond ik dat ding! De bedoeling was dat zo’n roller het zweten tegen zou gaan. Voor mij voelde het net alsof je oksel zeiknat was. Geen succes dus. Ik ben ook snel overgestapt naar de spuitbussen. Tegenwoordig heb je ook deodorant sticks. Toen ik een mailtje kreeg of ik misschien een paar deodorant sticks van de shop exclusively wou uitproberen kreeg ik dus gelijk een flashback naar vroeger en was ik er eigenlijk al gelijk klaar mee.

Toch ben ik uit nieuwsgierigheid nog even op hun site wezen kijken. Dit bleken helemaal niet die ouderwetse rollers te zijn die ik vroeger weleens had gebruikt. De vormgeving van deze sticks zag er super uit! En na de reviews gelezen te hebben werd ik toch wel nieuwsgierig. Ik besloot toch maar om deze samenwerking aan te gaan. Misschien was het “gevoel” dat ik destijds als klein meisje had ervaren nu wel anders. Ik was er toch wel benieuwd naar. Al snel kwam er een pakketje binnen met drie verschillende producten.

Lady Speed Stick & Secret Deodorant | Review

 • Lady Speed Stick deodorant behoort tot de meest bekende en populaire deodorant uit de Verenigde Staten en is er speciaal voor vrouwen. Lady Speed Stick heeft enkel antiperspirant deodorant in haar assortiment.
 • Secret deodorant voor vrouwen is verkrijgbaar in zeer verschillende soorten: van de klassieke antiperspirant tot deodorant in gel-vorm, tot aan de Secret Clinical Strength voor maximale bescherming.

Lady Speed Stick & Secret Deodorant | Review

Lady Speed Stick Shower Fresh

“De Lady Speed Stick Shower Fresh is een heerlijk frisse antiperspirant die ervoor zorgt dat overmatig zweten tot het verleden behoort. Antiperspiranten zorgen voor een werkelijke vermindering van de transpiratie en blijven op die manier onaangename geurtjes voor. Lady Speed Stick Invisible Dry deosticks zijn eenvoudig aan te brengen, laten geen witte restjes achter op de huid en blijven de hele dag effectief tegen zweetvorming. De Shower Fresh heeft daarnaast een heerlijk frisse geur.”

De eerste deodorant stick die ik uit probeerde was de Lady speed stick – shower fresh. De vormgeving van deze stick spreekt mij erg aan. Ik hou wel van deze kleurcombinaties. Terwijl ik de dop ervan af haal komt een bloemige geur mij tegemoet. Erg lekker! Op de stick zit nog een plastic bescherm dopje die je er eerst af moet halen. Aan de onderkant zit een dop die je moet draaien, waardoor de stick omhoog komt. Ik smeer het product onder mijn oksels. Mijn eerste reactie is een beetje “meh” gevoel. Het voelt niet echt nattig, maar je voelt dat er wat zit. Ik besluit om niet gelijk mijn shirt aan te trekken en verder te gaan waarmee ik bezig was om even aan het gevoel te wennen. Na vijf minuten heb ik het al eigenlijk niet eens meer door en doe ik mijn shirt aan. Over de gehele dag merk ik dat ik niet zweet, en ook geen behoefte heb om de stick nog een keer te gebruiken.

Lady Speed Stick & Secret Deodorant | Review

Secret Fresh – Clear Gel – Pasión de Tango

“De Secret Clear Gel Pasión de Tango is een uiterst effectieve deodorant die de hele dag beschermt en een exotische geur heeft. Deze Secret antiperspirant deodorant voorkomt transpiratie en de bijbehorende zweetgeur. De Clear Gel droogt snel, is helder en laat geen restjes op de huid of verkleuring in de kleding achter. Secret Pasión de Tango deodorant heeft een zomerse, exotische, fruitige geur van mango en ananas. De verpakking bevat 73 gram waardoor deze lang mee gaat.”

Een paar dagen daarna gebruikte ik de Secret Fresh clear gel – Pasion de Tango. De vormgeving vind ik fris en fruitig overkomen. Als ik de dop eraf haal tref ik een plastic laagje over het bovenste gedeelte aan. Die moet je er eerst af trekken voordat je de stick kan gebruiken. Nadat ik het laagje eraf getrokken heb zie ik allemaal gaatjes zitten. Deze is dus niet hetzelfde als de Lady speed stick. Hij heeft wel ook een dop aan de onderkant die je moet draaien. Eenmaal een paar keer gedraaid te hebben, verschijnt er een doorzichtig laagje op de stick. Ik vind de geur echt heerlijk, lekker zoet! Maar als ik de stick onder mijn oksel stop krijg ik gelijk een flashback van vroeger. Dit was dat vieze gevoel waardoor ik vroeger naar de spuitbussen ben overgestapt. Ik probeer het nog een paar minuten te laten zitten om te kijken of het snel droogt. Maar voor mijn gevoel blijft het nattig. Ik heb een doekje gepakt en het eraf geveegd. Deze stick is helaas niet geschikt voor mij. En dat ligt niet perse aan het product maar meer dat ik niet tegen dat gevoel kan.

Lady Speed Stick & Secret Deodorant | Review

Lady Speed Stick Power – Wild Freesia

“De Lady Speed Stick Power Wild Freesia antiperspirant is makkelijk in gebruik en ruikt fris en zomers door de hint van bloemen. Blijft de hele dag lang effectief tegen zweten en ongewenste geuren. Deze Invisible Dry Power is een sterkere variant dan de Invisible Dry met een officiële beschermingsduur van 48 tegenover 24 uur. Het percentage actief ingrediënt is vergelijkbaar, maar de bescherming tegen zweetgeurtjes is sterker. De Wild Freesia biedt uitstekende bescherming tegen transpireren. Samen met de Power Fresh en de Shower Fresh is dit de meest populaire uitvoering van de Lady Speed Stick. “

Als laatste probeerde ik de Lady Speed Stick power – Wild Freesia. Dit is eigenlijk het zelfde concept als de shower fresh variant. Alleen vind ik de geur van deze wat lichter. Hij is minder aanwezig. Na het gebruik van de Secret deodorant stick, voelde deze voor mij eigenlijk een stuk prettiger aan. Ik had er minder moeite mee als de eerste keer en deed ook gelijk daarna mijn kleding aan. Ook deze stick blijft goed zitten, en zorgt ervoor dat ik minder zweet. Ik had ook niet de behoefte om hem meer dan een keer per dag te gebruiken.

CONCLUSIE

Aan de ene kant ben ik best wel trots op mezelf dat ik toch besloten had om deze deodorants te testen, en het voor mezelf een nieuwe kans te geven. Ondanks dat de Secret Fresh clear gel heerlijk rook, was het voor mij helaas geen succes. Maar ik denk meer dat dit persoonsgebonden is. De lady Speed Sticks vond ik aan de andere kant uiteindelijk wel heel fijn om te gebruiken! Ik wil nou niet zeggen dat ik van de spuitbussen af ga, maar ik vind dit wel een goeie afwisseling!

Gebruik jij een stick of een spuitbus?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. Kelsey
  3 december 2018 / 11:54

  Ik ben zelf ook meer van de spuitbussen. Maar ze zien er wel erg leuk uit 🙂

 2. 3 december 2018 / 14:40

  Ik gebruik altijd een stick van Dove, deze gebruik ik al jaren en vind die ideaal, qua geur en hoe het werkt. Het heeft wel heel lang geduurd voor ik doorhad dat ik de beschermende dop er gewoon af kon draaien in plaats van proberen te trekken 🙂

 3. Jenniee
  3 december 2018 / 14:55

  Ook ik ben van de spuitbussen. Ik vind rollers en sticks gewoon geen fris idee. Je smeert het steeds onder je oksel. Steeds weer bacteriën. Nee dat vind ik best een vies idee.

 4. 3 december 2018 / 16:37

  Nog nooit gebruikt, deorollers vind ik altijd maar vies… Ik hou het lekker bij mijn deo sprays!

 5. 3 december 2018 / 21:15

  Ik ken deze nog niet, maar ben zelf ook echt van de spuitbussen.
  Het idee van op je oksels smeren de hele dag door dagen lang, vind ik maar een beetje viezig hihi.

  Wel fijn dat 2 van de 3 goed bevallen zijn ondanks de nare herinneringen van vroeger 🙂
  Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…GezinsuitbreidingMy Profile

 6. Lipstickencupcakes
  3 december 2018 / 22:34

  Ohhh fijn zijn de speedsticks hé. Die gebruiken wij ook graag.

 7. Mieke van der Sande
  4 december 2018 / 16:57

  Ik vind rollers ook echt helemaal niks, het idee dat je iets extra aanbrengt op het moment dat je al zweet vind ik niks en totaal niet verfrissend haha. de speedstick vind ik trouwens wel als enige uitzondering prettig maar mijn voorkeur gaat naar een spray.

 8. 4 december 2018 / 18:57

  Ik ben zelf van de spuitbus, maar ik vind de geuren van secret ZO lekker ruiken!

 9. 4 december 2018 / 20:28

  Oh, weet je wat je moet proberen? Axitrans. Je brengt dat één keer per week aan op je oksels ‘s avonds en je zweet niet meer!

 10. 4 december 2018 / 20:45

  Dit is volgens mij ook de Deo die mascha van beauty gloss gebruikt. Zelf ben ik wel erg benieuwd ernaar

 11. 5 december 2018 / 07:41

  Een spuitbus! Ik vind zo’n stick gewoon niet zo fris! Maar deze zien er wel heel vrolijk uit.

 12. 5 december 2018 / 08:05

  Ik vind rollers dus ook veels te nat maar vind de meeste sprays zo onwijs blijven hangen en half inademt wat ik ook niet zo fijn vind. Ik gebruik nu een potje en een stick die ik met een kwast aanbreng

 13. 5 december 2018 / 19:43

  Toen ik op de middelbare school zat, heb ik ook een tijdje met rollers gedaan. Nu heb ik hele lekkere geuren uitgekozen. Eigenlijk is alles best, als het maar geen Axe is. Dat vind ik niks.

 14. 6 december 2018 / 08:30

  Hier gebruik ik vooral spuitbussen. Vind ik het meest hygiënische ook. Maar ik besef wel dat spuitbussen niet milieuvriendelijk zijn en ook niet goed voor de huid… Ik overweeg wel om het ook eens te proberen.

 15. 6 december 2018 / 16:19

  Grappig dat jij echt zweert bij spuitbussen, terwijl ik echt alleen maar rollers gebruik. Ik heb het idee dat ik door een spuitbus alleen maar erger ga zweten. Deze deo zou voor mij dus altijd een goede optie zijn 🙂

 16. 7 december 2018 / 13:59

  Ik gebruik zelf het liefste een roller, maar een stick zou ik ook wel eens willen proberen. Ik hoor altijd goede verhalen over deze deo’s!

 17. Lipstickencupcakes
  5 februari 2019 / 00:04

  Ohhh ja, deze vinden wij ook erg fijn. Vooral Marrit gebruikt deze graag van ons. Priscilla heeft toch de voorkeur nog voor spray

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: