Spam je blog! 10# december editie

Spam je blog! 10# december editie

Het is weer tijd voor een “spam je blog” editie! We zitten alweer in december jongens, nog een paar weken en dan is het jaar al weer voorbij! Het nieuwe jaar begint voor mij compleet als een nieuwe bladzijde. Ik ben dit jaar moeder geworden, dus mijn leven is hierbij compleet veranderd! 

Kenji is nu bijna 4 maandjes en nu ben ik ook helemaal gewend aan het ritme. Het hoort nu bij ons, en ik kan hem gewoon niet meer uit mijn leven wegdenken. Natuurlijk zijn er soms nog wel zware momentjes, maar dat gaat wel weer over. Ik ben gewoon zo verliefd als ik zijn knappe koppie zie en zijn stralende glimlach!

Spam je blog! 10# december editie

Maar vandaag heb ik dus weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!
Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

  1. 22 december 2018 / 17:57

    Lezen jullie gezellig mee op http://blogmomentje.nl
    Een persoonlijke blog over boeken, beauty en creativiteit.

    Wat een leuk idee “spam je blog”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: