Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

Er is niks fijner dan thuiskomen na een lange werkdag en dan lekker relaxen. Tegenwoordig kan ik dat doen op mijn zitzak van Terapy!  Zo’n zitzak brengt bij mij wel flashbacks van vroeger terug. Ik kan me nog wel herinneren dat ik er vroeger als tienermeisje ook een had. Deze was roze en eigenlijk best wel dun. Zodra je er op ging zitten/liggen voelde je eigenlijk al bijna de grond.

Deze Elly zitzak van Terapy is totaal het tegenovergestelde. Ik vind hem best groot, wat ik zelf wel handig vind. Maar ik kan begrijpen dat als je een klein huisje heb je er misschien geen plaats voor heb. Deze zitzak is ook dik, maar ook weer erg zacht! Met deze zitzak ga je niet snel de grond voelen geloof mij. Mijn zitzak van vroeger was echt een slap ding, maar in deze zitzak kan je ook echt lekker stevig zitten!

Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

Voel je vrij als een vlinder. Als een zachte cocon vormt Elly zich om je heen. Het resultaat is een comfortabele en gezonde zithouding. In een handomdraai kun je deze zitzak in een druppelvorm plaatsen. Niet alleen wordt de druk hierdoor in je wervelkolom verlicht. Ook vormt de zitzak een uniek design in ieder huis. – Terapy

Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

Wat zo fijn is aan deze zitzak is dat je de hoes eraf kan halen in in de was kan doen. De hoes kan je op 30 graden wassen en dan is hij weer lekker schoon en fris. Maar ook kan je nieuwe hoezen kopen in verschillende kleuren. Er zijn maar liefst vijftien verschillende kleuren waaruit je kan kiezen! Er zit voor iedereen wel wat bij.

Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

De zitzak Elly kan je omvormen tot een druppel met extra ruggensteun. Of je dus gewoon rechtop, achteruit of helemaal languit wilt zitten met deze zitzak is dat allemaal mogelijk.

Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

Ergonomische zitzak
Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen.

Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten. – Terapy.

Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

Bij Terapy kan je ook zitzakken huren! Voor evenementen, festivals of misschien wel een verjaardagsfeestje kan je hier terecht! Want het leuke van deze zitzakken is dat je ze op verschillende manieren kan gebruiken. Ze zijn groot en lekker comfortabel, liggen, loungen of gewoon chillen word een feestje met deze zitzakken.

Lekker relaxen op de Terapy-Elly zitzak

Ik vind de zitzak ook echt super om samen met Kenji op te spelen. Hij zit/ligt erg lekker en is ook erg handig om borstvoeding of de fles op te geven. Je kan hem helemaal naar je houding vormen dus hij zit veel beter dan een standaard stoel. Ik zal hem waarschijnlijk wel wat vaker moeten wassen omdat Kenji soms nog spuugt. En de katten vinden hem ook wel erg lekker om op te zitten haha.

Heb jij weleens een zitzak gehad?

In samenwerking met Terapy
Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. Kelsey
  20 december 2018 / 09:43

  Ik heb nog nooit een zitzak gehad, maar deze lijkt me wel erg fijn!

 2. 20 december 2018 / 11:08

  Dat ziet er uit als een mooie zitzak, zit ook goed zo te zijn ^^. Zelf heb ik vroeger wel eens 1 gehad, maar totaal niet te vergelijken met deze haha.

 3. 21 december 2018 / 19:00

  Nog nooit gehad. Het ziet er chill uit. Ik wil er eentje.

 4. 22 december 2018 / 10:35

  Hier hebben de jongens een zitzak en die vinden dat heel fijn. Ik kan me voorstellen dat deze ook wel heel fijn zit!

 5. 10 januari 2019 / 09:25

  Onze dochte rheeft weleens een zitzak gehad. Zo’n enorm oranje ding wat meer een sta in de weg was dan dat zij er echt plezier van had. Ik vind dit een veel fijner model. Want uit de foto’s maak ik op dat hij ook heel comfortabel zit.

 6. 10 januari 2019 / 10:20

  wauw, die ziet er comfy uit zeg!! Ik wil ook graag een zitzak, maar ik weet nog niet welke. deze ga ik eens onthouden

 7. 10 januari 2019 / 11:06

  Ja, ik heb precies dezelfde als jij. Hij is heerlijk om je gewoon op te laten vallen vind ik!

 8. 10 januari 2019 / 11:20

  Heerlijk zitzak hé. Ik heb hem ook en eerlijk wil ik nog andere als heb genoeg ruimte. Heerlijk zacht.

 9. 10 januari 2019 / 17:07

  Ik heb dezelfde en ideaal, de kids vechten er zelfs om En ook makkelijk weg te zetten in een hoekje!

 10. Jouvence.nl
  12 januari 2019 / 14:58

  Ik heb deze ook en vind hem heerlijk zitten! Onze katten vinden het ook een succes.

 11. 12 januari 2019 / 19:09

  Dat lijkt me heerlijk! Mijn zoon heeft één gehad als baby zijnde en was altijd jaloers op hem 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: