Happy Thoughts #30 | december 2018

Happy Thoughts #30 | december 2018

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van december. 


Lekker uit eten geweest bij Shabushabu met familie. Tante Marian en Nico hadden getrakteerd Sinterklaas gevierd bij Kim & Remco  Kenji is erg verwend, en heeft heel veel cadeautjes gehad Kenji is brand rep geworden bij babytoetie Fotoshoot met Kenji gedaan bij de Hema Met Vice uit eten geweest bij Baek Met Vice naar de film Aqua man geweest Kenji ging voor het eerst schaterlachen! Kenji is brand rep geworden voor Bunnyinthewoods Leuke kerstfoto’s met Kenji gemaakt Nieuwe tv van mijn ouders gehad Met mijn moeder wezen shoppen voor kerst Naar de acupunctuur geweest Met Vice wezen gourmetten  Naar Duitsland geweest met het gezinnetje en schoonfamilie  Nieuwjaar daar gevierd  Super gezellige tijd gehad 

Happy Thoughts #30 | december 2018

◊♦Uitgelicht♦◊

Nieuwjaar in Duitsland gevierd

Een van mijn hoogtepunten deze maand was dat we oud en nieuw in Duitsland Celle hadden gevierd. Wij waren uitgenodigd door kennissen van Vice, en zijn dus met ons gezinnetje en schoonfamilie daar voor 4 dagen heen gegaan. Het was super gezellig en we zijn ook zeker goed verwend qua eten. Ik had me helemaal op sneeuw voorbereid maar die kwam niet. Het weer was erg goed te doen. Alleen met oud en nieuw was er een klein beetje motregen. Natuurlijk ben ik ook weer even lang DM en Rossman geweest, en heb ik weer genoeg ingeslagen voor een heel jaar.

Kerstdagen

De kerstdagen waren ook super gezellig. Kerstavond vierden we met mijn schoonfamilie. Iedereen nam wat lekkers mee om te eten. De eerste kerstdag waren wij thuis, alleen ons gezinnetje. We hebben niet iets bijzonders gedaan gewoon lekker thuis relaxen. De tweede kerstdag vierden we met mijn familie bij ons thuis. We deden het dobbelspel, en ook het spel “Halli Galli”. Echt super grappig. Daarna hebben we lekker gegourmet.

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. Kelsey
  5 januari 2019 / 12:25

  Wat een leuke momentjes! En wat groeit die kleine hard zeg!

 2. 5 januari 2019 / 14:01

  Leuk om te lezen, en relaxte Kerst ook! Kenji is zoooo schattig <3

 3. 10 januari 2019 / 11:46

  Heerlijk! Die sushi ook he! Zo te lezen heb je heerlijk genoten. Heerlijk ook om een kerstdag thuis te vieren, deden wij ook voor het eerst. Ik ben blij dat de feestdagen allemaal weer voorbij zijn en we het normale ritme weer kunnen oppakken, ook al vond ik de vakantie wel heerlijk.
  Kimberley onlangs geplaatst…4 redenen waarom jij groepslessen zou moeten nemenMy Profile

 4. 10 januari 2019 / 12:11

  ik denk voor mij het Booming Sexy New Years party op 1 januari. Heerlijk genoten met fantastische mensen

 5. Anouck
  10 januari 2019 / 15:34

  Leuk om te lezen zeg! Klinkt als een erg gezellige tijd…

 6. 10 januari 2019 / 17:07

  De Kerstdagen en Oud en Nieuw, gezelligheid met onze ouders en alle neefjes en nichtjes.

 7. 10 januari 2019 / 17:29

  Je hebt precies veel leuke momenten gehad. Wat een goed idee om alle positieve dingen op te schrijven!
  Eline onlangs geplaatst…30 voor 30My Profile

 8. 10 januari 2019 / 20:59

  Prachtige momentjes. Mijn momentje was het terug bloggen. oh wat heb ik dat gemist en gezellige feestjes met de familie.

 9. 11 januari 2019 / 11:54

  Zo leuk, die kleine geluksmomentjes! Ik heb ook zoooooo genoten van de feestdagen met mijn familie.

 10. 12 januari 2019 / 14:32

  Ja Kerstavond was voor mij ook super gezellig met mijn kinderen en kleinkind 🙂

 11. Jouvence.nl
  12 januari 2019 / 15:20

  Wat een heerlijke happy thoughts! Mijn leukste moment van december is denk ik de gezelligheid en het eten rondom kerst en oud & nieuw.

 12. 12 januari 2019 / 17:25

  Wat leuk om je happy thoughts zo te lezen. Heel gezellig.

 13. 13 januari 2019 / 17:20

  Wat een heerlijke en drukke decembermaand, leuk die happythoughts. En wat een schattig kindje is kenji!

  • Marushi
   Auteur
   4 februari 2019 / 18:37

   Is echt super leuk, en heel verslavend haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: