Matching shirts van Deaubles | The Bosses

Matching shirts van Deaubles | The Bosses

Toen ik zwanger was waren er een paar dingen die ik graag wou doen. Op dat lijstje stond onder andere: elke maand een speciale foto maken om te zien hoe snel hij al gegroeid was, een new born shoot, maar ook foto’s maken in matching shirts! Voor meisjes heb je super leuke setjes waarbij je echt een kopietje van jezelf kan maken een mini mi zogezegd.

In plaats van een meisje waren wij gezegend met een jongen, dus dat zijn geen matching outfits voor mij, maar matching shirts. Ook super leuk! Van Deaubles mocht ik een setje reviewen. Ik ben gegaan voor het boss setje. Kenji draagt hier een mini boss shirt. En ik draag een boss lady shirt. Ze hebben echt super leuke shirts maar deze sprong er voor mij gelijk uit.

Matching shirts van Deaubles | The Bosses

OVER DEAUBLES

Wij zijn Deaubles! (uitspraak: Dabbels) En wij zijn meer dan kleding. Het gaat niet langer alleen om de kleding die je ontwerpt, de labels die je vertegenwoordigt of de kleding die de winkels verkoopt. Het gaat om het verhaal dat je vertelt. Bij ons staat de familie centraal. Wat is er nou leuker dan samen kleding dragen die niet alleen matcht maar ook nog hip en trendy is?

We steken de draak met de gevestigde orde; de merken die puur naar het individu kijken en niet naar het geheel (het gezin). Met een hecht team van mode-geeks ontwerpen wij wekelijks nieuwe ontwerpen, hierbij wordt streng rekening gehouden met details, pasvorm en een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wij bieden dan ook aan iedere Deaubler een 100% kwaliteits -en tevredenheidsgarantie! – Deaubles

De stof van de T-shirt vind ik erg lekker zitten. Ik had zelf een L genomen, en dat past echt perfect. Niet te strak en ook gewoon goed zittend rond mijn figuur. Ik weet zeker dat wij de blits gaan maken in deze shirts! 

Matching shirts van Deaubles | The Bosses

Voor meer T-shirts, long sleeves, sweaters, en natuurlijk de geweldige matching setjes ga je naar www.deaubles.nl  De setjes gaan vanaf twee personen, maar kunnen ook voor het heel gezin gebruikt worden. Dit Boss setje koop je voor €39,95. Hij is beschikbaar in de kleuren zwart & wit. De rompertjes zijn er vanaf maat 50 tot en met maat 92.

Ben jij al eens matching gegaan met jouw kind?

In samenwerking met deaubles.
Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. Kelsey
  21 januari 2019 / 12:47

  Wat zien jullie er superleuk uit zeg in deze matching shirts! Heel schattig!

 2. Shiva
  21 januari 2019 / 20:08

  Wauw wat super schattig dit! Het staat echt super leuk!

 3. 22 januari 2019 / 15:41

  Aahh wat een superleuk setje, haha! Kenji is zó schattig ?❤

 4. 24 januari 2019 / 11:27

  ik vind dit altijd erg leuk om te zien. ik heb zelf geen kinderen, dus ik kan niet matchen 😉

 5. 24 januari 2019 / 12:28

  Nee, ik ben niet zo van het twinnen. En mijn kinderen zijn pubers dus die zouden me waarschijnlijk ook hartelijk uitlachen ; )

 6. 24 januari 2019 / 20:25

  Ik smelt, wat een lieve foto’s, jullie zijn zooooo schattig saampies. De oogjes van papa. Mijn dochter is 23 jaar hahahaha.

 7. 25 januari 2019 / 08:40

  zelf heb ik het nog nooit gedaan, ik heb twee zonen, die trekken af en toe wel het zelfde aan, maar dat regelen ze allemaal zelf. Ik vind jullie shirts super leuk.

 8. 25 januari 2019 / 12:21

  Schattig, deze foto’s zijn echt enorm leuk! En zo te zien zijn de shirts van goede kwaliteit

 9. 25 januari 2019 / 17:50

  Haha wat een leuke shirtjes zeg. Ook tof om cadeau te geven!

 10. 25 januari 2019 / 20:47

  Aaaah geweldig! Ik vind het zo leuk! Wil ook nog een leuk matching outfit met mijn dochtertje 🙂

 11. 26 januari 2019 / 12:14

  Wat een prachtige foto’s en wat een heerlijk ventje. Zo leuk om samen te twinnen.

 12. 27 januari 2019 / 19:05

  Haha wat super cool! Ik heb geen kids, maar lijkt me zeker leuk zo.

 13. 28 januari 2019 / 08:01

  Wat leuk zeg!
  Ik kocht matching shirts voor de kinderen al wel. Bro en twee keer Sis 🙂

  Deze zijn echt ook een optie!

 14. Verena
  28 januari 2019 / 21:44

  Hoe leuk is dat! Had ze ook al bij een andere blogger gezien. Erg tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: