Starbucks Blonde is nu eindelijk in Nederland!

Starbucks Blonde is nu eindelijk in Nederland!

Van Starbucks mocht ik deze super leuke Starbucks Blonde pakket ontvangen! Dat was nog eens een leuk cadeautje!  Starbucks Blonde is nu eindelijk in Nederland! Dit betekend dat er naast de Signature Dark Espresso-Roast nu ook de Blonde Espresso-Roast is. Voor iedereen die de normale espresso wat te “heavy” vind kan nu kiezen voor een lichter alternatief voor alle drankjes. Uiteraard met dezelfde werking als de Signature Espresso, alleen een zachtere smaak.

Ik zelf ben niet echt van de Espresso’s, ik vind ze inderdaad te “heavy”. Maar mijn vriend was hier zeker heel erg blij mee, en wou hem graag uitproberen. Naast dat de koffer al super leuk is, zaten er ook een paar leuke (lekkere) dingen in. In het pakket zat een gemalen Blonde Roast, een cafetière om de koffie mee te zetten, een stappenplan hoe je de beste koffie hiermee zet, (erg handig!) mokken om uit te drinken, een aantal heerlijke food-opties van Starbucks die bij de Blonde Roast passen en de smaak perfect complimenteren.

Hoe zet je koffie met een Cafetière

1 Malen en meten
Gebruik grof gemalen koffie, op zeezout gelijkend, in je cafetiere en reken 2 eetlepels per kopje water.
TIP: Vergeet niet dat koffie een geoogst product is. Koop het vaak in kleine hoeveelheden om er van te genieten als het vers is.

2 Heet water toevoegen
Vul de cafetière met heet water dat net stoom afblaast. Zorg ervoor dat alle korre;s doordrenkt worden.
TIP: Om je koffie de best mogelijke smaak te geven, gefilterd of flessenwater gebruiken.

3 Plaats de zuiger en zet koffie
Doe de zuiger terug op de cafetière zonder deze naar beneden te duwen en laat de koffie 4 minuten trekken.

4 Duwen en gieten
Druk de zuiger voorzichtig naar beneden totdat deze de bodem van de cafetière bereikt en geniet.

Starbucks® Blonde koffies

Met een lichter en zachter karakter maken de Starbucks® Blonde-koffies je zintuigen zachtjes wakker. Ze zijn soepel en mild voor een vriendelijk en smakelijk kopje koffie.

Starbucks Blonde is nu eindelijk in Nederland!

Hebben jullie de Starbucks Blonde al uitgeprobeerd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. Evelien
  9 februari 2019 / 11:27

  Ik ben niet echt van de “koffie koffie”. Maar hun Frappuccino’s vind ik wel erg lekker!

 2. 9 februari 2019 / 11:33

  Ik ben zelf niet echt een koffie drinker, mijn vriend wel dus dit is wel iets voor hem denk ik. Maar houdt houdt meer van sterkere koffies.

 3. 9 februari 2019 / 11:47

  Ik ken deze koffie helemaal niet, maar zou ideaal zijn voor mij. Ik vind het namelijk ook snel te sterk! Ik hou het in de gaten en ga t eens proberen.

 4. 9 februari 2019 / 12:18

  Nee, maar het lijkt me zeker wel iets om te proberen. Ik houd niet zo van hele sterke koffie namelijk.

 5. 9 februari 2019 / 23:53

  ik drink helaas geen koffie maar het klinkt wel aanlokkelijk. 😉

 6. 10 februari 2019 / 10:11

  Wat grappig dat ze je gevraagd hebben dit te testen. De verpakking vind ik echt heel schattig. Verder heb ik niets met Starbucks. Te commercieel en te duur naar mijn mening. En de smaak… Tja, daar valt niet over te twisten. Maar fijn voor de personen die de normale espresso te sterk vinden.

 7. 10 februari 2019 / 14:39

  Ooo ik HOU van Starbucks! Vooral de frappuccino’s zijn hier erg geliefd?. Van standaard koffie ben ik niet zo’n fan maar als er ooit pakketjes komen om thuis de exacte Starbucks Frappuccino’s te maken, dan ga ik hem halen!

 8. 11 februari 2019 / 17:43

  Super leuk pakket! Helaas heb ik hier geen Starbucks in de buurt 🙁 Vind hun koffie wel altijd erg lekker, maar duur dus fijn dat je het thuis kan maken!

 9. 12 februari 2019 / 04:26

  Ik wist niet dat het een Cafetière heette, we noemen het een Italiaanse koffiezet. Daar gebruikt iedereen het, laten we zeggen, vandaar. 😉 Wel een goede manier voor lekkere koffie te zetten, vind ik. Ik ben wel een koffiedrinker, even goed een theedrinker hoor, ik vind het allebei lekker. 😉

 10. 12 februari 2019 / 23:22

  Ik koop wel eens cappuccino bij Starbucks. Nog nooit losse koffie van hen gekocht. Goede koffie maakt echt een verschil, zeker als je espresso drinkt.

 11. Shiva
  13 februari 2019 / 17:37

  Fijn! Ik hou van Starbucks!! 😀

 12. 20 februari 2019 / 21:56

  OMG wat heerlijk zo’n pakketje! Ik ga morgen toevallig weer langs Starbucks, het zit echt 2000 km bij m’n huis vandaan dus wanneer ik er ben, móet ik er gewoon iets halen :’) Deze Blonde lijkt me ook enorm lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: