Verrassingspakket van Blisso | Unboxing

Verrassingspakket van Blisso | Unboxing

Ik vind het super leuk om pakketjes te mogen ontvangen. Vooral als die pakketjes gevuld zijn met makeup, dat blijft toch wel echt een vrouwendingetje denk ik. Ik kan zelf al bijna een winkeltje beginnen, maar ik vind het toch leuk om zo weer nieuwe producten te leren kennen. Van Blisso ontving ik een verrassingspakketje met vijf verschillende soorten producten. Deze laat ik vandaag aan jullie zien.

Over Blisso

Blisso is gestart in mei 2013 met het doel make-up aan te bieden dat niet meer verkrijgbaar is in de winkels. Met een assortiment van bijna 5000 artikelen en meer dan 30 merken zoals Maybelline, Revlon, Max Factor, Revlon, Bourjois, Essie en L’Oréal is Blisso uitgegroeid tot dé plek voor je Make-up. Naast make-up dat niet meer in de winkels verkrijgbaar is heeft Blissouiteraard ook de nieuwste producten beschikbaar van diverse merken! –

Verrassingspakket van Makeupshoppen | Unboxing

Maybelline Color Sensational Lipstick – 108 Pink Pearl € 9,95

Dit is een kleur die je veel tegenkomt in mijn collectie. Best een veilige kleur al zeg ik het zelf. Maar ik hou gewoon van de kleur roze, in alle verschillende tinten. Ik draag dit soort tintjes vaak naar mijn werk. Ik wil me niet teveel opdoffen maar een kleurtje op mijn lippen vind ik wel fijn.

Verrassingspakket van Makeupshoppen | Unboxing

L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara – Black € 11,95

Mascara’s vind ik altijd best lastig. Ik heb tot nu toe nog steeds geen “perfecte” gevonden. Daarom experimenteer ik vaak en koop ik verschillende soorten. De een soms beter dan de ander. Deze heb ik nog nooit geprobeerd, maar heb hem wel al vaak in “blogland” voorbij zien komen. Dus ik ben erg benieuwd wat hij gaat doen voor mijn wimpers.

Verrassingspakket van Makeupshoppen | Unboxing

L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation – 04 Rose Vanille € 13,95

Dit vond ik echt een interessant product. Verschillende opbergstukjes waaronder het spiegeltje, het sponsje, en de poeder. Ik vind het er echt leuk uitzien! Ik vraag me alleen of of hij geschikt is voor mijn huidtype, maar daar gaan we snel achter komen.

Verrassingspakket van Makeupshoppen | Unboxing

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 720 Lasting Chestnut €10,95

Dit is een kleur die ik de laatste jaren steeds meer ben gaan waarderen. Ik droeg vroeger nooit echt veel lipstick. Maar als ik iets gebruikte dan was het altijd een fel roze kleur. De laatste jaar ben ik steeds meer gaan experimenteren en ben ik erachter gekomen dat deze kleur mij toch ook wel erg leuk staat.

Verrassingspakket van Makeupshoppen | Unboxing

Rimmel Stay Matte Pressed Powder – 001 Transparent € 11,95,-

Poeders gebruik ik altijd! Heel fijn als je gezegend bent met een vette huid *zucht*. Dus dit soort producten zijn altijd welkom! Alhoewel ik deze nog nooit gebruikt heb weet ik bijna zeker dat deze goed bij mij zal passen.

Wat is op dit moment jouw lievelingsproduct wat je gebruikt?

In samenwerking met Blisso
Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 12 februari 2019 / 07:15

  Wat een leuke producten heb je ontvangen. Kan me heel goed voorstellen dat je daar blij van wordt.

 2. 12 februari 2019 / 09:04

  Ik gebruik geen make-up dus daar kan ik geen lievelingsproduct van noemen helaas.

 3. 12 februari 2019 / 11:57

  Wat een leuke items en ook heel fijne merken! De lipstick ziet er erg mooi uit!
  Mijn favoriet is altijd mascara. Mijn lievelings is de Lash Princess (groene) van Essence.

 4. Mieke | mieksmind
  12 februari 2019 / 17:49

  Hé komt me bekend voor haha die mail kreeg ik ook maar was er niet op ingegaan. De kleuren passen helaas niet allemaal bij me en de merken gebruik ik ook niet allemaal. Vooral de foundation is te donker

 5. 12 februari 2019 / 20:04

  Wat een mooie items, ik ben benieuwd hoe die mascara bij mij staat. Zelf ben ik op het moment bezeten van de Kat Von D producten. Helaas niet in Nederland te koop. Dat is dan wel weer jammer.

 6. Frederique
  12 februari 2019 / 21:27

  Wat een mooi pakket zeg. Ik gebruik zelf alleen mascara en oogpotlood. Mascara heb ik van L’Oréal, niet deze maar ben heel tevreden.

 7. 12 februari 2019 / 22:32

  Ik gebruik momenteel veel van Collistar. Ik vind de lipstick uit je pakket wel een hele mooie kleur!

 8. 13 februari 2019 / 09:46

  Wat een leuk pakketje! Altijd leuk om verrast te worden… Mijn favoriet is op dit moment een blush van essence… Lijkt mijn huid niet zo bleek 😉

 9. shiva
  13 februari 2019 / 17:31

  Interessant pakketje! Lijken me leuke producten om uit te proberen!

 10. 13 februari 2019 / 17:45

  Wat een super leuke box – ik gebruik zelf niet zo heel veel op de moment, want heb heel veel last van allergie momenteel

 11. Kelsey
  14 februari 2019 / 12:50

  Wat een fijne producten heb je mogen ontvangen!

 12. 25 februari 2019 / 12:42

  Ben erg benieuwd naar de mascara! Jeetje, wat was die Manga-lijn een paar jaar geleden toch een hype.

 13. 25 februari 2019 / 17:52

  Super leuke items. Die Nude Magique cushion foundation ziet er leuk uit. Hopelijk past ie toch bij je huid, want zou zonde zijn anders. Hoe dan ook een prachtig pakket! Mijn favoriete product is momenteel lipstick. Vroeger droeg ik het ook niet zo heel vaak, maar tegenwoordig vind ik het mijn make-up looks altijd ‘af’ maken. Zo leuk 🙂
  Sarah onlangs geplaatst…Project S. – Mijn dieet 1 jaar later!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: