Een schoon huis met de Cleanrite Multiscrubber

Een schoon huis met de Cleanrite Multiscrubber

Een tijdje geleden heb ik de Cleanrite Multiscrubber ontvangen om te reviewen. Ik weet dat mensen normaal gesproken echt een hekel hebben aan schoonmaken. Maar ik vind het juist heel erg fijn om te doen. Ik hou juist van een opgeruimd en schoon huis. Dat geeft mij namelijk rust. Maar natuurlijk zijn er ook plekken in het huis die ik minder leuk vind om schoon te maken, bijvoorbeeld de oven, en de kookplaten. En daar komt dit apparaatje super goed van pas! 

In het pakketje dat ik ontving zat een Cleanrite Multi Scrubber inclusief batterijen. Meerdere opzetborstels, een aantal Scrubbie pads en een paar handschoenen. Erg fijn want die gebruik ik namelijk bij de fleet. De opzetborstels zijn heel gemakkelijk te verwisselen. Je hoeft ze alleen maar een stukje te draaien en eruit te trekken. Er staat ook bij naar welke kant je moet draaien.

Wat is de CleanRite Multi Scrubber?

De CleanRite Multi Scrubber is een krachtige detailreiniger die is ontwikkeld om sneller, makkelijker én grondiger schoon te maken. De Multi Scrubber helpt jou om de nauwe gebieden te bereiken die je zelf amper kunt bereiken. Door de verschillende opzetborstels is de Multi Scrubber multifunctioneel en geschikt voor alle denkbare oppervlaktes. Daarnaast bevat de borstel een ongeëvenaard kwaliteitsniveau. Met 10.000 scrubs per minuut is de Multi Scrubber tot wel 25 keer sneller dan de menselijke hand!

Een schoon huis met de Cleanrite Multiscrubber

Specificaties

– Multifunctioneel
– Maakt sneller, beter en grondiger schoon
– Verschillende opzetborstels
– 10.000 scrubs per minuut
– Waterbestendig en veilig te gebruiken in een vochtige omgeving.
– Houd de aan knop ingedrukt voor korte schrob acties.
– Schuif de knop omhoog voor continue schrobbewegingen.
– Beweeg de multiscrubber langzaam in en rond het gebied dat moet worden schoongemaakt.
– Spoel de borstel schoon na gebruik. De borstelkop kan schoongemaakt worden in water met zeepsop.

Een schoon huis met de Cleanrite Multiscrubber

De opzetborstels

De Cleanrite Multiscrubber heeft meerdere opzetborstels, wat heel erg fijn is. Alleen kon ik eerst niet achterhalen welk opzetborstel nou precies voor wat is. Het staat namelijk niet op de verpakking. Uiteindelijk heb ik het in de webshop gevonden bij het opzetborstel pakket.

 • De zachte opzetborstel is het meest delicaat van alle Multiscrubber opzetborstels en kan worden gebruikt bij gevoeligere oppervlakten in en rondom huis. Geschikt voor de volgende oppervlakten: Tapijt, stoffering en vlekken op kleding, Geverfde oppervlaktes Gevoelige/delicate houten en glazen oppervlakten.
 • De conische opzetborstel is de kleinste opzetborstel van alle Multiscrubber opzetborstels en is ontworpen voor de nauwste oppervlakten in en rondom huis. Geschikt voor de volgende oppervlakten: Kleine gaatjes en gleuven, Randen rondom gootsteengaten, Gaatjes en gleuven tussen toiletschanieren en kranen Hoekjes rondom baden, tegels, ovens, magnetrons en koelkasten.
 • De medium opzetborstel. Deze opzetborstel is het meest populair van alle opzetborstels en is een ‘alleskunner’ opzetborstel voor moeilijk bereikbare oppervlakten in en rondom huis. Geschikt voor de volgende oppervlakten: Kookplaten, knoppen en pitten, In en rondom kranengrepen, Douche voegen, deur rails en douchekoppen, Gootsteen, gootsteengaten en kitranden, Vensterbanken en kozijnen, Plinten, ventilatierooster en handgrepen, Toilet schanieren, Tegelvoegen.
 • De grote opzetborstel. Deze opzetborstel is de grootste opzetborstel van alle MultiScrubber opzetborstels en is makkelijk te gebruiken voor grotere oppervlakten waar intens scrubben nodig is. Geschikt voor de volgende oppervlakten: Kookplaten, Ovens, magnetrons en koelkasten, Wastafels en douches, Kranen en velgen, Tegels en plavuizen.

Een schoon huis met de Cleanrite Multiscrubber

Naast de opzetstukken zaten er ook nog 4 pads bij genaamd Scrubbie’s. De Scrubbie pads kan je voor diverse oppervlakten gebruiken. De witte is voor de gevoelige oppervlakten. De gele is Anti Kras, en geschikt voor witgoed of metalen gootstenen. De groene is voor middelzwaar werk bijvoorbeeld tegels en plavuizen. En de zwarte is voor het zware werk zoals kookplaten en ovens.

Conclusie

Ik vind de Cleanrite Multiscrubber erg fijn om mee te werken. Zeker voor het grovere geschut zoals de oven en de kookplaten. Hij ligt erg fijn in de hand, en hij is makkelijk in gebruik. Ik vind schoonmaken leuk, maar ovens en kookpitten zijn zeker niet mijn favoriete gedeelte om schoon te maken. Maar hiermee gaat het wel een stuk makkelijker. Maar ook voor de kleine hoeken en gaatjes vind ik hem heel handig! Ik zou hem ook zeker aanbevelen. De Multi scrubber inclusief grote en conische opzetborstel koop je nu voor € 14,99.

Wat vind jij het meest lastige om schoon te maken in huis?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Reacties

 1. 4 maart 2019 / 09:44

  Wat een tof apparaat! Ik vind eigenlijk niet dat er echt lastige plekken zijn om schoon te maken, maar kan me wel voorstellen dat zo’n tool af en toe wel handig kan zijn. 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…LUSH Open Your Heart Bubble BraMy Profile

 2. Kelsey
  4 maart 2019 / 11:08

  Schoonmaken is niet mijn grootste hobby, maar het lijkt me wel een fijn apparaatje.

 3. 4 maart 2019 / 13:14

  Tof zeg. Ik moet zeggen dat ik en hekel heb aan opruimen ?. Vaak doe ik dat niet maar mijn zusje.

 4. Evelien
  5 maart 2019 / 23:10

  Ziet er uit als een handig apparaatje voor het schoonmaken.

 5. shiva
  6 maart 2019 / 20:56

  Dat ziet er best handig uit, hou zelf alleen niet van schoonmaken. Schoonmaakster mag dat doen haha 😛

 6. 12 maart 2019 / 06:58

  Hey Marushi Girl It sounds good! ThnQ for sharing this! I will keep it in mind!
  Ik wens je een superfijne day en week toe!

  Hugz and Kisses,
  Miss B.?

 7. 13 maart 2019 / 20:37

  Wauw wat leuk is dat, klinkt echt heel goed…

 8. 15 maart 2019 / 13:55

  WHAT? waarom heb ik dit nog niet? wat super handig zeg!!! Dank je wel voor de tip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: