Spam je blog! 11# Maart editie

Spam je blog! 11# Maart editie

Het is weer tijd voor een “spam je blog” editie! We zitten alweer in maart! Ik ben deze maand gewoon jarig geweest en ik heb helemaal niks op mijn blog gezet erover! Dat is me nog nooit gebeurd haha. Maar ik heb het gewoon zo druk met werk en met die kleine babyboy. Ik hou van bloggen maar dit soort dingen komen toch op de eerste plaats.

En die kleine is ondertussen ook al een half jaar, daar moet ik ook nog een leuk stukje over schrijven hihi maar dat staat al in de planning. Er is nog zo veel te doen! En het gaat allemaal echt zo snel, en het is echt super cliche! Maar het is wel gewoon de waarheid. Dus ik ben er lekker van aan het genieten hoor! 😉

Spam je blog! 11# Maart editie

Maar vandaag heb ik dus weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!
Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Reacties

 1. 21 maart 2019 / 10:12

  ten eerste wat een leuke vrolijke site!! ik ben hier terecht gekomen via facebook en denk ga eens kijken 😀 super leuk!! ik blog zelf op http://www.lafamiliab.nl, een lifestyle blog die ik samen met mijn dochters draai en een vaste gastblogster. We schrijven en vloggen over van alles wat en laat mensen een kijkje in ons leventje nemen aangezien ik met anorexia te kampen heb gehad en daar nu van op de blaren zit om het zo maar te zeggen.
  ik ga je zeker blijven volgen!

 2. 21 maart 2019 / 11:28

  Alsnog een gelukkige verjaardag, Marsha! ? Ik weet dat jij m’n blog weleens bezoekt, maar nog even voor jouw lezers:
  Hoi, ik ben Jessica, een Lush-liefhebber en geurkaarsenverzamelaar in hart en nieren! Op https://www.jessicajay.eu blog ik over lekkere geurtjes, proefdiervrije en natuurlijke cosmetica en een duurzamere lifestyle. Een persoonlijke feelgoodblog met een groene insteek, zeg maar. Kom gerust eens op de digitale koffie! ?
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #23 • Vurige geesten en bevroren tenenMy Profile

 3. 21 maart 2019 / 18:45

  Hi Marushi, gefeliciteerd met je verjaardag! Heel logisch dat je ‘even’ druk bent met de kleine 😉

  Elke keer wanneer ik deze post zie, denk ik ja ik moet iets over mijn blog vertellen. Dus nu ga ik het echt doen.

  Ik ben Bouchra, mama van 2 jonge kids. Het leven is al ontzettend druk en wanneer je ook nog kids krijgt, is het helemaal een rollercoaster. Het is dus heel makkelijk om jezelf te vergeten en alleen in je legging en sweatshirt te leven. Op mijn blog https://mamaish.com en Youtube kanaal deel ik tips en tricks over hoe jij goed voor jezelf kan zorgen. Ik wil je graag laten zien dat goed voelen en goed uitzien niet zoveel tijd en energie hoeven te kosten. Zie je snel! Liefs, Bouchra

 4. 21 maart 2019 / 21:32

  Hi Marushi,

  Mijn naam is Melissa en ik ben vorige week mijn nieuwe website begonnen, genaamd http://verliefdopdewereld.nl

  Hier zal ik voor namelijk schrijven over reizen en de leukste hotspots, maar ook zeker over andere onderwerpen.

  Doordat ik net gestart ben staan er nog niet veel artikelen online, maar stay tuned.

  Liefs!
  Melissa onlangs geplaatst…De leukste lunchplekjes van RotterdamMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: