Zingend en swingend het voorjaar in

Zingend en swingend het voorjaar in

VTECH – Zingend en swingend het voorjaar in! Dat gaat zeker lukken met de zeven nieuwe autootjes uit de razend populaire serie Toet Toet Auto’s. Stuk voor stuk collector’s items, te koop voor een prima prijsje en té leuk om te laten liggen. Wie een lach op het snoetje van z’n kleintje, kleinkind, buurkind, neefje of nichtje wil toveren, schakelt even door naar Toet Toet Auto’s.

Wat de nieuwkomers anders maakt dan de eerder verschenen karretjes in de serie, is hun actie-toets voor beweging én geluid. Met een druk op de knop komt het autootje tot leven. Om van de special effects nog maar niet te spreken. Het zijn bepaald geen afwachtende typetjes: Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor. Ze nemen hun taken serieus. Staan altijd in de modus reddend werk te verrichten en hebben elk een sterk en kek karakter an sich.

De ontwerpers van VTech hebben zich bepaald niet ingehouden. De karaktertjes hebben humor, zijn stoer en lief tegelijk en kregen allemaal een gezichtje dat oplicht tijdens het spelen. Duidelijk is dat ze het leven omarmen. Het nieuwe themalied van Toet Toet Auto’s zingen ze alle zeven uit volle borst mee. De kinderen, ouders en de oppas straks ook! Het kan gek lopen, maar met de introductie van de nieuwe Toet Toet Auto’s zou dit themalied zomaar dé meezinger van het jaar 2019 kunnen worden!

De nieuwkomers beschikken, net als hun voorgangers, over nogal wat skills. Ze kennen geluidjes en melodietjes, zijn beweeglijk en vormen de perfecte basis voor het spel van kleintjes tussen 1 en 5 jaar. Laat de fantasie maar stromen, met deze karaktertjes ontstaan de mooiste verhaallijnen in kleine koppies. Fijn is dat de autootjes perfect in het kleine knuistje passen. Ze geen losse onderdelen bevatten en zelfs na jaren intensief spelen gewoon nog een rondje meegaan.

De nieuwe serie Toet Toet Auto’s zijn te gebruiken in combinatie met de eerder verschenen speelsets. En zijn zelfs compatibel met de Zoef Zoef Dieren speelsets. De nieuwe vrienden reageren ook op de Magische Sensors van de sets.

Wat vinden jullie van de nieuwe Toet Toet Auto’s?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Reacties

 1. 27 maart 2019 / 10:41

  Wij hebben ook een aantal Toet Toe auto’s. Deze hebben we niet maar zien er super leuk uit!

  • Marushi
   Auteur
   27 maart 2019 / 10:45

   Oh echt! Wij krijgen binnenkort onze eerste hihi ben benieuwd. Mijn zoontje is pas 7 maanden maar hij vind het wel leuk om naar dingen te grijpen. ^^

 2. 27 maart 2019 / 10:58

  Schattig! Ik ben er helaas niet (meer) in thuis met een meisje van net 7 jaar.

 3. shiva
  27 maart 2019 / 11:24

  Oh dat ziet er leuk uit!

 4. Evelien
  27 maart 2019 / 20:29

  Ahh ze zien er echt super schattig uit! Leuk voor de kleintjes.

 5. 31 maart 2019 / 20:08

  Ze zijn erg leuk. Ik heb Owen auto hier liggen. Eentje gaan we verloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: