Mijn top 5 favoriete apps op mijn Samsung.

Mijn top 5 favoriete apps op mijn Samsung.

Mijn mobieltje gaat echt overal mee naar toe, en dan bedoel ik ook echt overal! Ik durf best toe te geven dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon. Maar wie is dat tegenwoordig nou niet? Op dit moment heb ik een Samsung S7 edge in mijn bezit. Deze heb ik van mijn moeder overgenomen omdat mijn vorige Samsung kapot was gegaan. Naast de BlackBerry en de oldschool Nokia heb ik eigenlijk altijd wel Samsung mobieltjes gehad. Ik weet niet waarom maar ik vind ze gewoon echt super fijn werken.

Ik heb wel eens nagedacht om over te stappen naar een IPhone maar iets houd mij toch altijd tegen. Je heb nu bijvoorbeeld ook de Samsung S10 Plus die mij heel erg aanspreekt. Als deze telefoon kapot gaat weet ik zeker dat ik weer over ga naar een Samsung. Maar wat doe ik nou allemaal op mijn mobieltje? Aangezien ik er zo verslaafd aan ben dat hij bijna vastgeplakt is aan mijn hand. Hieronder dus mijn top 5 meest gebruikte apps!

1. Instagram

Ja dit kon ook eigenlijk niet anders als blogger zijnde. Instagram staat hoog in het lijstje omdat ik automatisch altijd op klik. Altijd moet ik even mijn favoriete personen checken om te kijken wat ze gepost hebben. Of het is dat ik zelf leuke foto’s/filmpjes heb die ik toch even met de wereld wil delen. Maar ook als tijdverdrijf en inspiratie zit ik vaak op instagram. Ook al weet is dat misschien 95% uiterlijke schijn is, is het toch wel heel mooi om naar te kijken

2. Facebook

Al wil ik dit eigenlijk niet toegeven maar ik zit in mijn vrije tijd ook vaak op facebook. Maar eerlijk ik vind Facebook zo Nutteloos. Het is handig om verjaardagen bij te houden of om te kijken wat voor leuke foto’s je familie & vrienden hebben geplaatst. Maar er is ook zoveel shit dat hierop te zien is. Van akelige nieuwsberichten naar filmpjes over mishandelde kinderen en dieren. Nee daar doe je mij echt geen plezier mee. Ik heb er vaak over nagedacht om facebook helemaal te verwijderen maar tot nu toe heb ik dat nog steeds niet gedaan.

3. Whatsapp

Ik klik soms op Whatsapp zelf als ik geen nieuwe berichten heb. En dan ben ik daar en denk ik “wat doe ik hier”? haha maar het is echt een verslaving. Natuurlijk is het super handig om zo in contact te blijven met mensen. Je kan elkaar ook leuke foto’s/filmpjes versturen. Vooral als mijn moeder op Kenji past krijg ik altijd updates toegestuurd. Super fijn vind ik dat!

4. Camera

Oke dit is dan eerder een functie dan een app, maar ik moest hem er gewoon bij zetten. Want ik gebruik de camera echt super vaak! Of het nou voor foto’s filmpjes of de bekende selfies zijn, de camera word echt vaak gebruikt. De camera van de Samsung S7 edge die ik heb heeft 12 MegaPixels. Maar de nieuwe Samsung S10 Plus heeft daarin tegen maar liefst een driedubbele achtercamera, 2 camera’s van 12 megapixels en een van 16 megapixels! Dus ook zeker geschikt voor al die mooie foto’s en filmpjes!

5. Snapchat  

Op snapchat zelf zit ik eigenlijk niet zo vaak. Ik doe zelf niks met die app maar zit wel vaak naar hun nieuwe filters te kijken. Ik ben verslaafd aan foto’s maken en hun filters vind ik echt geweldig! Ik gebruik ze zelf niet op de app, maar wel vaak op instagram of facebook. Als je soms even niets te doen heb lekker klieren op snapchat haha. Er zit altijd wel een leuke filter bij. Alleen vind ik het jammer dat sommige filters weer verdwijnen en plaats maken voor nieuwe filters. Ik wou dat je een functie had waar je ze kon opslaan of terug kon vinden.

Welke mobiel hebben jullie?

En wat is jullie favoriete app daarop?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 28 maart 2019 / 07:45

  Instagram, Wunderlist en pinterest zijn mijn favoriete apps! 🙂

 2. 28 maart 2019 / 10:04

  ik heb al 10 jaar een iphone en gister mijn nieuwe binnen gekregen de xs max en ik kan er ook echt niet zonder!! instagram, facebook en pinterest zijn mijn favoriet maar gebruik ook veel wordpress en foto bewerkings programma’s en wunderlist is een must vind ik hahah

 3. Kelsey
  28 maart 2019 / 13:30

  Hmm..ik denk dan Facebook, Instagram en whatsapp! 😀

 4. 28 maart 2019 / 13:48

  Herkenbaar. Kan uren scrollen door insta en Facebook. Snapchat wel geprobeerd, maar nu eigenlijk alleen nog maar om een eigenwijze puberdochter soms blij te maken met filters…..

 5. 28 maart 2019 / 14:13

  Dit is mijn lijst; IG, Pinterest, WordPress, WhatsApp en mijn bewerk apps als VSCO, Facetune etc. Ook hier een beetje verslaafd aan mijn phone.

 6. 28 maart 2019 / 16:27

  Verslaafd aan Instagram for sure! Kan niet zonder! Facebook is inderdaad een beetje nutteloos aan het worden de laatste tijd, jammer.

 7. 28 maart 2019 / 16:58

  Ik heb ook een Samsung maar dan een J7 – heb 5 Megapixels – kan beter uiteraard, maar waarom wegdoen zolang hij nog goed werkt 🙂

 8. 28 maart 2019 / 19:32

  Ik heb een Samsung Galaxy Note8 die ik overal mee naartoe neem ? De apps die ik het liefst gebruik, zijn LinkedIn, Twitter, Samsung Health (voor de stappenteller), WordPress en Hebban.

 9. 28 maart 2019 / 21:53

  Instagram staat bij mij ook #1, ik vind het heerlijk daar mee bezig te zijn. Verder check ik WordPress en Statcounter ook vaak, en Facebook, Whatsapp en Twitter natuurlijk! ?

 10. 29 maart 2019 / 15:15

  ik gebruik snapchat eigenlijk nooit. Ik heb het er wel op staan, maar ik denk dat het meer voor de jeugd is.

 11. 29 maart 2019 / 19:18

  Instagram, facebook en whatsapp. Die gebruik ik ook het meest.

 12. 30 maart 2019 / 10:47

  Ik denk dat de eerste 4 wel overeenkomen. Snapchat heb ik nooit zo aan kunnen wennen. Mijn nummer 5 is dan ook het spelletje Cookie Jam (my guilty pleasure). Ik denk dan eigenlijk ook dat hij wel wat hoger scoort dan nummer 5 😉

 13. 30 maart 2019 / 11:49

  Instagram en snapchat zijn zo leuk. Ik kan noet zonder Instagram.

 14. 30 maart 2019 / 21:45

  Ik ben zelf groot fan van de app Todoist, mijn agenda en mijn to do lijstjes staan erin. De app Goodreads is mijn favoriete boekenapp. Hier hou ik bij wat ik heb gelezen, lees ik de groepsactiviteiten van de groepen waarvan ik lid ben, ik bekijk wie wat leest en wat hij of zij ervan vond. Als ik niet kan slapen kijk ik graag op leesplanken van andere lezers om inspiratie op te doen. Ik zit daarnaast ook graag op Instagram, vind het leuk om foto’s te kijken, maar ook de interactie in mijn netwerk vind ik daar leuk.
  Luna onlangs geplaatst…Laura H. van Thomas RuebMy Profile

 15. 30 maart 2019 / 22:09

  Aha inderdaad bij mij staat instagram ook op nummer 1, daarna pinterest, facebook.

 16. Frederique
  31 maart 2019 / 15:39

  Ik had eerst een S7, daar was ik heel blij mee. Hoorde bij mijn werk dus ik moest hem weer inleveren toen ik bij dat bedrijf stopte haha zo erg vond in het. Ik heb zelf geen snapchat trouwens, mijn kids wel

 17. shiva
  28 april 2019 / 14:52

  Ik gebruik zelf alleen instagram op mijn telefoon. Deze staat zeker op nummer 1!!!

 18. 15 mei 2019 / 07:51

  Ooowh die heb ik ook allemaal inderdaad! of nou ja, snapchat niet… Één van mijn favoriete apps is Canva!

 19. 6 juni 2019 / 12:25

  Ik heb sinds kort ook een samsung s10 ben er zo blij mee! Terwijl ik altijd een verwent apple liefhebber was. De apps die jij benoemt zijn ook de apps die ik het meeste gebruik op mijn telefoon.
  mariëlle onlangs geplaatst…Event | Creatief met VikingMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: