Onze babyboy Kenji is alweer 9 maanden!

Onze babyboy Kenji is alweer 9 maanden!

Onze Kenji is ondertussen al weer 9 maanden! En het is zo cliché maar wat gaat de tijd snel. Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik in het ziekhuis lag te bevallen. De ochtend dat we hem mee naar huis mochten nemen. De eerste zenuwslopende nachten. De dagen dat we weer terug moesten naar het ziekenhuis omdat hij geelzucht had. Al die liefde die ik voelde, maar ook alle angst, stress en vermoeidheid. Het voelt echt als de dag van gisteren. 

Maar dat is gewoon alweer 9 maanden geleden! Over 3 maandjes is hij alweer 1 jaar! En meneer wilt zo veel en hij is zo snel! Al met een paar weken begon hij al zijn hoofdje omhoog te houden. Hij wou zien wat er om zich heen gebeurde. Meneer vind het ook niet leuk om te liggen. Hij wilt zitten, staan, en springen! De afgelopen 2 maanden kan meneer ook heel snel kruipen, en zelfs optrekken en staan. En dat gaat steeds beter en sneller! Binnen een maand is hij van buikschuiven, naar kruipen naar optrekken en staan gegaan! Super snel! Hij gaat nu zelfs al stappen. Maar ga niet te snel mijn kind, je bent nog maar een baby ook al ben je weer zo’n stuk gegroeid.

Onze babyboy Kenji is alweer 9 maanden!

Hij ontdekt nu ook zijn eigen stem en geweldig vind hij het. Van hele hoge schelle gilletjes naar vogelachtige geluidjes. En ja hoor de eerste mama ma dada woordjes zijn er ook al! Maar ook met de lippen blazen en sputteren vind hij erg leuk. En ook qua uiterlijk is hij zoveel veranderd. Toen hij net geboren was had hij een hele bos met haar. Maar met de maanden leek het wel steeds dunner te worden totdat hij alleen nog donshaartjes overhield. Pas de laatste maand begint het weer echt te groeien.

En wat een vrolijkerd is het toch ook, echt een lachebekkie. Ik heb veel baby’s meegemaakt maar geen een die zoveel lachte als Kenji. Hij kan alleen jammeren als hij een natte broek heeft of echt honger heeft. Maar je moet hem echt laten liggen van de honger voordat hij echt gaat huilen. Daarom als hij nu wel eens huilt dan zijn we gelijk geschrokken want dan is er echt iets aan de hand want hij is normaal gesproken altijd vrolijk. En ik hoop dat hij ook altijd vrolijk en gelukkig blijft! Ik zou zeggen op naar de volgende 3 maanden en kijken wat meneertje nog allemaal gaat doen & leren.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

5 Reacties

 1. Heidi
  21 mei 2019 / 09:03

  Wat fijne dat hij al zo veel wil doen.
  Het ga inderdaad super rap vooruit.
  Ik zie dat bij mijn zoontje ook, die is der al onder tussen 9jaar. Het ga super rap vind ik. Maar ik zou zegge genieten genieten…

 2. shiva
  22 mei 2019 / 11:10

  Geweldig! Wat ziet hij er schattig uit en wat is hij gegroeid!! Heel leuk om te zien dit!! 😀

 3. Kelsey
  23 mei 2019 / 10:11

  Awww wat een schatje!! <3<3<3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: