Mooi gekleurde gellak nagels van Shellac4U

Mooi gekleurde gellak nagels van Shellac4U

Wie houdt er nou niet van mooie verzorgde nagels? En met een mooie nagellak of gellak erop wordt het allemaal nog feestelijker. Ik persoonlijk hou erg veel van nagellak. Ik heb ze echt in 100 verschillende kleuren gehad. Van hele lichte natuurlijke kleuren, naar felle opvallende neon kleuren. Maar ik moet zeggen dat ik de laatste jaren eigenlijk nog maar weinig nagellak draag. Misschien is het omdat ik de verkeerde nagellak koop, maar bij mij zijn er meestal na 2 dagen al stukjes af. Soms zelfs al na een dag!

En als je dan werkt is het niet zo netjes om met half gelakte nagels rond te lopen. Omdat ik nu parttime werk ben ik weer een beetje gaan experimenteren met nagellak. Maar het probleem blijft dat het er gewoon supersnel af gaat. Dus ben ik op zoek gegaan naar nagellak die gewoon langer blijft zitten. Ik ben nu de gellak van Shellac4U aan het uitproberen. Voor deze nagellak heb je wel een UV lamp voor nagels nodig, maar gelukkig had ik die nog in huis!

OVER SHELLAC

Shellac is een unieke gellak, die je draagt als een traditionele nagellak. Het geheim en geweldige voordeel van shellac voor je nagels, is dat door de toepassing van een lagensysteem met top coat en base coat, je voor een haast onverwoestbare nagel zorgt! Deze verschillende lagen laat je uitharden onder een UV-lamp, waardoor je nooit meer last hebt van een lange droogtijd. Je shellac is direct droog en uitgehard en tot wel 2 weken krasbestendig!

Mooi gekleurde gellak nagels van Shellac4u

STARTERSPAKKET

Ik mocht het gellak starterspakket ontvangen, en maar liefst drie kleuren uitkiezen. Wat ik echt super moeilijk vond, want ze hebben echt ontzettend veel mooie kleuren! Dit zat er allemaal in het starterspakket. De UV lamp had ik al thuis.

 • 3 nagellakjes
 • Een handdoekje van CCO Shellac4U
 • Top Coat
 • Base Coat
 • Nail remover
 • Nail cleaner
 • Nail Wipes
 • Nail Remove wraps
 • Twee verschillende vijlen
 • En houten staafjes om je nagelriemen naar beneden te drukken
Mooi gekleurde gellak nagels van Shellac4u

Als je een trouwe lezer bent dan weet je dat ik van roze hou. Dus ook met het uitkiezen ging ik weer voor de roze tinten. Ik ging voor deze kleuren: Van links naar rechts, First love – Xoxo – Daydream.

Mooi gekleurde gellak nagels van Shellac4u

Waarom zou je voor Shellac nagels kiezen?

Shellac heeft veel voordelen als je ze vergelijkt met “standaard” nagellak. Hieronder een korte opsomming van de voornaamste redenen om te kiezen voor deze fijne nagellak:

 • Het verstevigt de natuurlijke nagel
 • De nagels behouden een perfecte glans
 • De lak blijft 2 weken zitten zonder te beschadigen
 • Binnen 10 minuten is shellac te verwijderen van de nagel
 • Dit is dé nagellak die ook nog eens goed voor je nagels zorgt, het beschadigt namelijk de eigen natuurlijke nagel niet.

CONCLUSIE 

Ik heb ooit een keer eerder in mijn leven met een UV lamp gewerkt, en dat was geen succes. Ik had de nagellak te dicht bij de lamp gezet waardoor hij erg hard werd en niet meer bruikbaar. Dit wilde ik dus graag een keertje overdoen. Het starterspakket bevat veel producten en informatie, dat was erg fijn omdat ik er zelf nog niet veel verstand van had.

Mijn nagellak zit niet perfect, het was bij sommige nagels een beetje uitgelopen. Waarschijnlijk had ik er teveel van een bepaalde laag op gedaan. De 2e keer ging veel beter! Ik ben er echt fan van geworden. Ik draag mijn mooie roze nagellak nu al een week en de nagellak is nog steeds helemaal intact! Normaal zijn mijn nagels erg slap, maar ze voelen nu echt hard aan! Ik ben nu al op de site aan het kijken voor andere kleuren!

Wat is jouw ervaring met Gellak?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. ingrid
  5 augustus 2019 / 09:24

  ik laat het meestal doen. ideaal en vind het super mooi

 2. Kelsey
  5 augustus 2019 / 12:51

  Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen! Ik hou ook van roze. Heb zelf eigenlijk geen ervaring met gellak.

 3. shiva
  5 augustus 2019 / 20:07

  Mooie kleuren, vind ze er goed uitzien, heb zelf nog nooit gebruik gemaakt van deze soort nagellak. 😀

 4. 8 augustus 2019 / 09:06

  ziet en netjes en leuk uit!! ik heb verder geen ervaring met gellak, mijn dochters wel en vinden het super

 5. 8 augustus 2019 / 11:16

  Wauw, wat een prachtige kleuren heb je uitgekozen! Ik ben de acrylnagels zat en wil ook zelf weer me nagels kunnen doen dus dit lijkt mij ideaal hiervoor. Ik ben erg benieuwd naar de overige kleuren ook.

 6. 8 augustus 2019 / 11:56

  Mooie kleuren heb je uitgezocht! Ik vind nagels lakken soms zo lastig, zeker omdat mijn nagels altijd zo kort zijn. Pluspunt van deze lak is dat je nagels niet beschadigd worden en dat is voor mij zeker een uitkomst!
  Babs onlangs geplaatst…Review Catrice herfst en winter make-up 2019My Profile

 7. Juliette
  10 augustus 2019 / 01:24

  Ik gebruik zelf weinig nagellak maar gellak vind ik heel handig voor de zomer!

 8. 10 augustus 2019 / 10:08

  xoxo ziet er uit als een feetje in een potje :-). Hele mooie en levendige kleuren. Dit merk heb ik zelf nog niet mogen uitproberen. Ik ben inmiddels een groot fan van gellak aan het worden.
  Nicky onlangs geplaatst…MAC Touch Lustre Lipstick ReviewMy Profile

 9. 12 augustus 2019 / 15:08

  ik laat het ook altijd doen, zo’n gedoe om het zelf te doen. Maar die glitter is echt super leuk!!!

 10. 9 oktober 2019 / 15:12

  Ziet er mooi uit! Ik heb in het verleden ook gellak gedaan maar ik merkte dat op een gegeven moment mijn nagels broos werden terwijl ik van mezelf hele sterke nagels heb. Dus nu af en toe een nagellakje (voor een feestje) maar in het algemeen ben ik nagellakloos haha

 11. Mieke | mieksmind
  9 oktober 2019 / 19:49

  Mooi roze is niet lelijk hihi. Ik gebruik pink gellac en die vind ik zelf erg fijn

 12. 10 oktober 2019 / 17:32

  Ik vind shellac4u een heel fijn bedrijf. In de tijd dat ik nog actief was als nagelstyliste, ben ik ook aan de gellac gegaan van Shellac4u. Goede service en snelle levering ook!

  Wat een gave kleuren heb je gekregen! Vind die glitter kleur echt super gaaf!
  Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…Sneakpeak | Essence Glow My MindMy Profile

 13. ingrid
  11 oktober 2019 / 09:21

  ik hou zelf nu iets meer van de warme, donkere najaarskleuren

 14. 11 oktober 2019 / 10:51

  Ik heb hier geen ervaring mee. Ik liet mijn nagels namelijk altijd doen. Was even een me-time momentje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: