Unboxing | Date in Box -Paspoort to love

Unboxing | Date in Box -Paspoort to love

Ik heb al veel boxen mogen unboxen o.a beauty en lifestyle boxen. Maar vandaag heb ik wel een heel speciale box voor jullie, namelijk de Date in Box. Deze box is gecreëerd door Matthew en Kirsten Lansheuvel. Ze hebben deze box gecreëerd met het idee voor koppels om zo meer tijd met elkaar te besteden. En om elkaar beter te leren kennen, of dingen over elkaar te weten te komen die je nog niet wist.

De inhoud van Date in Box is elke maand verrassend anders. Je kunt sowieso een aantal leuke activiteiten, een snack, gespreksstarters en een muziek playlist verwachten. Elke Date in Box heeft een thema en de inhoud zal hierop afgestemd zijn. Elke Date in Box bevat een zogenaamde Date guide die koppels begeleid tijdens hun date!

Unboxing | Date in Box -Paspoort to love

Over het algemeen hebben Vice en ik eigenlijk best veel tijd die we samen besteden. Dit komt ook omdat wij veel familieleden hebben die graag een keertje op Kenji willen passen. Maar ik weet dat niet iedereen zoveel geluk heeft. Dus ik vind dit echt een super concept voor mensen die zo een date met elkaar willen plannen. Het leek ons heel leuk om dit een keertje uit te proberen. Dus ik ben erg benieuwd hoe onze date eruit gaat zien vandaag!

Unboxing | Date in Box -Paspoort to love

Dit zat er allemaal in onze box:

 • 4 Madeleines cakejes
 • Dolfijn bouwpakket
 • Bodypaint
 • Date Guide
 • Afrikaans spel “Kalaha”
 • A4 papier
 • 2 pennen
Unboxing | Date in Box -Paspoort to love

OVER DATE IN BOX

“Wij weten dat het begint bij aandacht voor elkaar. De tijd nemen om elkaar te ontdekken en mooie herinneringen te creëren. Vanuit Date in Box willen we jullie helpen dichter naar elkaar toe te groeien, elkaar (nog) beter te leren kennen en vooral plezier te hebben en van elkaar te genieten. Uit eigen ervaring of aan de hand van samenwerkingen met ervaringsdeskundigen bedenken we elke maand leuke en creatieve dates die bij jullie worden thuisbezorgd.” –

Unboxing | Date in Box -Paspoort to love
De Madeleines cakejes waren heerlijk!

Na alles even bekeken te hebben pakte ik de beschrijving en begon alles door te lezen. Ik vond het boekje duidelijk en leuk vormgegeven. Er zaten illustraties in die mij als grafisch vormgever echt de aandacht trok. Het thema van deze box was Paspoort to Love. Elke pagina bracht je naar een nieuw land met de daar bijbehorende opdracht wat erg leuk was om samen met Vice uit te voeren. Ook stond er van elk land een lijstje met zinnen in hun taal die je dan door kon nemen met je partner.

Er zaten drie opdrachten in. Bij de eerste opdracht moesten we samen een bouwpakket in elkaar zetten, wat eigenlijk best wel snel lukte. Bij de tweede opdracht moesten we voor elkaar een serenade schrijven. En voor de derde opdracht moesten we elkaar bodypainten, dan vond ik wel het leukst om te doen haha. De gespreksstarters waren ook erg interessant, maar eigenlijk wisten we alle vragen al van elkaar hihi. Ik vond het erg leuk om een keer deze box te mogen testen!

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar deze box dan kan je hem al kopen voor €42,- wil je liever een proefbox bestellen dan kost die nu €27. Maar je kan hem ook voor 3 of 12 maanden bestellen.

Wat vind jij van deze Dating box?


Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. Eveline
  12 augustus 2019 / 10:15

  Ik vind het echt een super leuk concept! Ik heb zoiets ook nog nooit eerder meegemaakt. Maar voor die prijs zou ik hem ook niet kopen.

 2. 12 augustus 2019 / 12:04

  Overal is tegenwoordig een box voor. Ik hou er niet van. Vaak zijn ze erg duur en kun je voor die prijs ook zelf iets leukers organiseren.

 3. 12 augustus 2019 / 12:05

  Zo’n leuk concept, lijkt me echt leuk om zo’n box te unboxen samen met je partners. Jammer genoeg heeft die van mij nooit tijd om iets samen te doen, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

 4. shiva
  12 augustus 2019 / 12:09

  Leuk, heb hier zelf nog nooit van gehoord. Moet maar eerst een partner vinden haha. Helaas wel wat prijzig voor wat erin zit vind ik persoonlijk.

 5. ingrid
  13 augustus 2019 / 16:32

  ik vind het wel grappig maar weet niet of ik m zou kopen. Vind het nog best duur

 6. 13 augustus 2019 / 20:29

  Wat grappig zeg, ze hebben tegenwoordig ook overal boxen voor. Ik vind de dingen die in de box zitten best origineel, leuk hoor!

 7. 15 augustus 2019 / 10:56

  Leuk concept, maar wel wat prijzig vind ik.

 8. Mieke | mieksmind
  16 augustus 2019 / 14:32

  Ik vind het idee heel erg leuk, maar ik vind de prijs echt veel te hoog als ik zie wat er in zit! dan zou ik minimaal een flesje wijn + iets alcohol vrij verwachten en wat meer qua inhoud. Zou het zelf niet kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: