Cake smash Kenji 1 jaar | 21/08/2019

Cake smash Kenji 1 jaar | 21/08/2019

Het is niet te geloven! Maar mijn kleine baby boy is alweer 1 jaar! Al is hij nu niet echt meer een baby. Een cake smash stond altijd op mijn lijstje om te doen. Maar zo’n fotoshoot is best prijzig, en meestal krijg je er maar een paar foto’s voor terug.

Dus besloot ik het lekker zelf te doen! Ik had de fotoachtergrond nog thuis liggen, die heb ik vaker gebruikt voor fashion shoot. De accessoires bestelde ik op aliexpress. En de taart had ik online besteld bij een hobby bakker. Die trouwens echt super lekker was! In het begin maakte ik eerst wat foto’s van de taart, en toen wou ik wat foto’s maken van alleen Kenji. En dat was best moeilijk meneer wou gelijk aan alles zitten en keek totaal niet in de camera. We moesten hem echt met van alles en nog wat afleiden.

Toen we daarna de taart bij hem zetten was hij wel helemaal erop gefocust. Kenji is echt een vreetzakje, dus ik dacht dat hij die taart helemaal kapot zou slaan. Maar dat deed hij niet! Hij was juist heel voorzichtig! Met zijn handje er een beetje in en dan weer een beetje proeven. Na een tijdje had ik zijn handjes gepakt en in de taart geduwd, en toen leek hij even los te komen, maar echt smashen dat gebeurde niet. Hij zat uiteindelijk wel helemaal onder het glazuur hij ging er zelfs nog mee tekenen op de grond haha.

Al met al vond ik dit echt een geslaagde cakesmash. Natuurlijk had ik misschien nog mooiere foto’s kunnen krijgen als ik dit door een professioneel liet doen. Maar dan was ik wel een stuk meer kwijt en had ik ook minder foto’s! En omdat Kenji zo voorzichtig was met de cake, was hij nog best heel. En zo hebben wij en het bezoek ook nog een stukje van de cake kunnen proeven.

Hebben jullie ooit een cake smash gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. Eveline
  28 augustus 2019 / 14:52

  OMG! Wat een schattige foto’s! Hij is echt onwijs cute!

 2. shiva
  28 augustus 2019 / 14:53

  Super leuk en super schattig! Gefeliciteerd nog met kleine Kenji!

 3. Kelsey
  29 augustus 2019 / 14:49

  Je heb groot gelijk dat je de foto’s zelf heb gemaakt, ze zijn echt super leuk! Gefeliciteerd nog!

 4. 30 augustus 2019 / 07:37

  Ik ben hélemaal gesmolten voor dat schattige snoetje. De foto’s zijn echt héél mooi geworden!

 5. 30 augustus 2019 / 09:20

  De foto’s zijn toch super en ik denk dat hij misschien ook wel meer lacht op de foto bij jou dan bij een onbekende. Gefeliciteerd nog!
  Hier trouwens nooit gedaan met de kinderen.

 6. ingrid
  31 augustus 2019 / 12:19

  zo leuk om te zien dit. wat een lol

 7. Frederique
  31 augustus 2019 / 21:58

  Ik had nog nooit van cake smash gehoord maar vind je foto’s niet onderdoen aan een prof fotograaf!!

 8. 3 september 2019 / 08:57

  gefeliciteerd nog en wat een super leuke fotos 😀

 9. 18 september 2019 / 19:01

  Eén jaar alweer! De tijd gaat me zo snel. De foto’s zijn zo lief en schattig. Volgens mij zijn ze echt goed gelukt en had een professioneel fotograaf het bijna niet beter kunnen doen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: