Spam je blog! 12# September editie

Spam je blog! 12# September editie

Het is weer tijd voor een “spam je blog” editie! We zitten alweer in september! Er is afgelopen maand van alles en nog wat gebeurd. Ik ben ondertussen getrouwd en heet nu van mijn achternaam Alvarez. Wat echt even wennen is. Maar onze bruiloft was echt geweldig! We hebben echt een fantastische dag gehad waarbij we nog heel veel jaren aan terug kunnen denken.

En onze kleine baby boy is ondertussen alweer 1 jaar! We hebben een cake smash voor hem gehouden, wat hij helemaal geweldig vond. Alleen was hij wel echt heel voorzichtig met de taart. En natuurlijk hebben we een feestje voor hem gegeven. En hij was echt super verwend door al onze familieleden en vrienden. Ik ben benieuwd hoe hij komend jaar gaat veranderen, en wat hij allemaal gaat leren.

Spam je blog! 12# September editie

Maar vandaag heb ik dus weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!
Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

5 Reacties

 1. 13 september 2019 / 09:21

  Hoi! Ik ben Ineke, mama van een bijna peuter. Een echte draak! Mijn blog gaat over het mama zijn, tuinieren, maar ook koken, DIY en meer!
  Ineke onlangs geplaatst…De nieuwe look in ons huisMy Profile

 2. 13 september 2019 / 14:52

  Hey! Wat leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Bouchra, fashion lover, inner peace seeker en travel addict. Ook ben ik mama van 2 prachtige kinderen: Rayan en Yara en getrouwd met John. Samen genieten wij van een city life in Amsterdam.

  Het leven is al ontzettend druk en wanneer je kids krijgt, is het helemaal een rollercoaster. Hierdoor is het makkelijk om jezelf te vergeten en alleen in je legging en sweatshirt te leven. Op mijn blog en Youtube kanaal deel ik tips en tricks over hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Ik wil graag laten zien dat goed voelen en goed uitzien niet zoveel tijd en energie kosten.

  Nieuwsgierig? Ga dan naar https://mamaish.com

  Fijne weekend!!
  Bouchra onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete herfst items om te dragenMy Profile

 3. 15 september 2019 / 18:45

  Altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken.
  Ik ben Ilona, een 20 jarige creatieveling die haar blog gebruikt om haar avonturen en lessen met de wereld te delen. Op creatief gebied, maar ook op mentaal gebied. Gezien ik zelf herstellende ben van een zware depressie.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Vandaag wil ik even zeuren over… | Deel 3My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: