Onze sprookjes bruiloft | 17/08/2019

Onze sprookjes bruiloft | 17/08/2019

Vandaag ben ik al weer een maandje getrouwd. Ik ben van Marsha von Winckelmann naar Marsha Alvarez gegaan. En wat was onze bruiloft prachtig! Als ik eraan terug denk begin ik spontaan te glimlachen. Vandaag blik ik daarom nog even terug naar deze speciale dag.

Het begin van de dag

Ik kan me de ochtend niet eens meer goed herinneren zo zenuwachtig was ik. Ik sliep gewoon thuis en toen ik wakker werd heb ik me snel aangekleed en ben ik toen naar mijn ouders huis gereden wat vijf minuten verderop is. Daar aangekomen zag ik dat ze de voorkant van het huis hadden versierd met slingers en ballonnen. En ook binnen waren ze druk bezig met ballonnen opblazen. De fotograaf en de visagiste waren er al. Het eerste probleem zag ik gelijk al. Mijn bloemen hadden de verkeerde kleur! In plaatst van witte rozen met een paar lichtroze rozen erin, was het nu een roze wolk van bloemen. Mooi, maar niet wat ik voor ogen had. Mijn moeder is nog heel snel naar de zaak gereden waar ze een nieuwe bos voor mij hadden gemaakt.

Deze was veel mooier, en ik ben ook blij dat mijn moeder toch nog even snel naar de zaak is gegaan. Mijn haar en make-up werd gedaan en de video en fotograaf waren ook al druk bezig. Toen was het moment daar dat Vice mij kwam ophalen. Iedereen stond buiten en ik was als enigste binnen. Ik was bloednerveus. Ik checkte nog even in de spiegel of ik er goed uit zag en ging toen naar buiten. Ik was verast om te zien dat er best veel mensen buiten stonden. Zelfde de buurtjes stonden er met hun telefoon om foto’s te maken. Ik liep naar Vice en tikte hem op zijn schouder. Hij draaide zich om en we moesten allebei breeduit lachen.

Onze sprookjes bruiloft | 17/08/2019

De fotoreportage

Daarna gingen we snel op weg naar Zoetermeer park om daar foto’s te maken, we waren al namelijk uitgelopen. Ik was zo bang dat het zou gaan regenen. We hadden een super hete zomer. Maar juist die weken voor de bruiloft bleef het maar regenen. Maar gelukkig was het nu droog. In het park hadden we super leuke foto’s samen gemaakt. En het ging nog eventjes miezeren maar gelukkig niet al te hard. Er waren ook kindjes in het park. En elke keer als ze langs liepen werd er “prinses” geroepen. Super schattig en ook erg vleiend hihi.

Onze sprookjes bruiloft | 17/08/2019

De ceremonie

Na de shoot reden we richting het zaaltje, waar iedereen al op ons zat te wachtten voor de ceremonie. SUPER zenuwachtig was ik. Echt niet normaal. Vice ging als eerste met zijn twee jonkers. Toen gingen mijn twee bruismeisjes. En toen kwam ik met mijn vader. Al die ogen die je aanstaren is toch best heftig haha, maar ook een heel mooi moment. De ambtenaar had het geweldig gedaan. Een mooi verhaal niet te stijf en met veel humor. En de kindjes hadden zich geweldig gedragen! Toen we eenmaal klaar waren met de geloften voelde ik de stress van me afglijden.

Na de ceremonie ging iedereen naar buiten om ons op te wachtten. Toen we naar buiten liepen stond iedereen met belleblaas klaar om bellen naar ons te blazen. Wat echt zo’n gaaf effect gaf voor de foto’s en film. Nadat iedereen ons gefeliciteerd had gingen we weer terug naar binnen en werd de taart binnen gebracht met tafel vuurwerk. Dit was de eerste keer dat we de taart in het echt zagen en hij was prachtig. Maar wat nog belangrijker was is dat hij echt heerlijk was! Veel mensen zeiden dat ze het echt een lekker combinatie vonden en graag nog een tweede stukje hadden gehad haha.

Onze sprookjes bruiloft | 17/08/2019

Het avondeten

Daarna was het alweer tijd om te gaan eten. Wij hadden gekozen voor een Indische buffet. Ik vond echt alles lekker. Het verbaasde me dat ik niet nog voor een tweede keer ging, maar die jurk zat zo strak dat ik me bijna niet kon bewegen. Daarnaast kreeg ik ook nog eens zenuwen voor de eerste dans. Maar de zaal was zo mooi versierd, echt heel romantisch. Ik vind het alleen zo jammer dat we zijn vergeten of we het eten wat over was mee konden nemen. Want blijkbaar was er nog veel over, maar dat waren we helemaal vergeten.

Onze sprookjes bruiloft | 17/08/2019

Opening feest

Na het eten gingen wij naar de feestzaal om op de andere gasten te wachtten en ook om met iedereen apart op de foto te gaan. Toen iedereen aanwezig was werd er door een paar mensen gespeeched en daarna deden we het “schoenen” spel maar in plaats van schoenen deden we het met een stokjes met een blauw en roze hart erop. En als laatste kwam de eerste dans. Ik was zo bloednerveus omdat mijn jurk “kapot” was. Ik had een sleep van een paar meter en die kon achter opgehangen worden. Alleen dat haakje was nergens te vinden, ik denk dat het afgebroken was?

Maar ik kon dus zo niet dansen, ik zou alleen maar struikelen. Gelukkig kwam een vriendin van mij met het idee om het via een band op te hangen. We hadden een decoratie sjaaltje van het zaaltje gepakt en daarmee de jurk opgehangen. En dat was perfect het zag er niet eens verkeerd uit, ik had alleen een dikke kont erdoor haha. Maar de eerste dans ging super! De mensen waren erg verrast en geen van ons beide was een dans pas vergeten! Na dit kon ik eindelijk echt relaxen en echt partyen!

Het feestavond

Het feest was echt geweldig! We hadden een super DJ die precies draaide wat ik wilde horen. R&B, reggaton, hiphop, op elk nummer moest je wel losgaan en dat was precies wat ik wilde. Mijn grootste angst was dat er heel de avond niemand op de dansvloer zou staan. Dat zou ik persoonlijk echt een flop vinden! Maar gelukkig is dat niet gebeurd. Ik denk dat het ook wel een combinatie was van een super DJ en veel vrienden en familie die gewoon helemaal los gaan! Ik hou echt van zulke mensen die gewoon lekker los gaan en schijt hebben hoe ze er misschien in andermans ogen uitzien. We hadden heel veel complimentjes van de gasten gehad over de DJ.

Dit was een bruiloft om nooit te vergeten!

Fotograaf © Romy Oomen

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

44 Reacties

 1. 17 september 2019 / 07:50

  Zoooo mooi allemaal! Echt een geweldige bruiloft ? en nog gefeliciteerd natuurlijk!

 2. 17 september 2019 / 08:38

  Wat een prachtige dag maar bovenal wat zie jij er prachtig uit en dat je zo straalt maakt het allemaal nog mooier.

 3. 17 september 2019 / 08:56

  gefeliciteerd!! en wat waren jullie mooi 😀 een mooie geslaagde dag!!

 4. Anja
  17 september 2019 / 08:58

  Wow, ik snap wel dat iedereen zei prinses. Zo te zien en lezen was het een geweldige en onvergetelijke dag.

 5. Anneke
  17 september 2019 / 09:08

  Het was een super leuke dag en jullue zagen er betoverend uit ??

 6. 17 september 2019 / 09:22

  Wat een prachtige dag zo te zien. Ook prachtige foto’s hebben jullie laten maken. Het is inderdaad een van de leukste dagen die je mee maakt. Wij zijn nu 2,5 jaar getrouwd alweer 🙂

 7. 17 september 2019 / 09:33

  Wauw!! Wat zien jullie er prachtig uit!!!
  Zo mooi als je met zoveel liefde terug kunt kijken op deze geweldige dag.
  Gefeliciteerd en op naar jullie eerste jubileum 🙂

 8. marja
  17 september 2019 / 09:36

  het was zeker een prachtige dag en jullie zagen er geweldig uit .

 9. 17 september 2019 / 09:50

  Ik kijk altijd graag bruidjes en je ziet er prachtig uit. Je sluier vind ik ook heel mooi!

 10. 17 september 2019 / 13:02

  Allereerst van harte gefeliciteerd. Jullie dag klinkt als een sprookje. En wat zien jullie er toch prachtig uit!

 11. 17 september 2019 / 14:07

  Van harte gefeliciteerd. Wauw wat zie je er beeldig uit.

 12. 17 september 2019 / 15:39

  Wauw wat een prachtige foto’s. Echt niet normaal! Nog gefeliciteerd 🙂

 13. shiva
  17 september 2019 / 20:11

  Wat mooi om te lezen en om de fotos te zien! Je zag er geweldig mooi uit! 😀

 14. Eveline
  17 september 2019 / 22:30

  Wat vervelend van de bloemen! Gelukkig was het nog opgelost. Jullie zagen er prachtig uit!

 15. 18 september 2019 / 06:50

  Wauw, wauw, wauw. Echt prachtig, en mag ik ook even zeggen dat jullie alledrie echt knapperds zijn?

 16. 18 september 2019 / 08:44

  wauw, prachtig en wat zag je er mooi uit, echt een princes. Bij ons is het 11 jaar geleden maar ook ik denk nog steeds terug aan onze prachtige dag, met een mooi feest. Heerlijk och om dit mee te mogen maken.

  • Marushi
   Auteur
   18 september 2019 / 19:29

   Wow 11 jaar alweer! Ja echt een mooie herinnering!

 17. 18 september 2019 / 18:36

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Dat lijkt me een hele speciale dag. Hebben jullie de geloften zelf geschreven?

  • Marushi
   Auteur
   18 september 2019 / 19:28

   Ja dat hebben we zelf gedaan! Heel romantisch hihi

 18. 20 september 2019 / 11:17

  Wauw, inderdaad: een echt sprookje! Ik ben heel blij voor jullie, gefeliciteerd en veel geluk toegewenst!
  Liefs,
  Elles

 19. 21 september 2019 / 13:25

  Je zag er mooi uit. Goed om te lezen dat je ook echt hebt genoten.

 20. 22 september 2019 / 10:06

  Je zag er inderdaad uit als een prinses, klopt helemaal! Altijd spannend zo een dag, zeker als er wat dingen gebeuren die je “tegen zitten” zoals de bloemen en het haakje voor je sluier. Maar zo te zien een dag om nooit meer te vergeten! Ik zag het filmpje op Instagram en man, wat mooi. Bijna jammer dat ik mijn trouwerij niet over kan doen, hihi…
  Babs onlangs geplaatst…Hoe gaat het nu met Marie? (KeeK op de WeeK 38)My Profile

  • Marushi
   Auteur
   25 september 2019 / 08:42

   Dankje! Ja gelukkig waren het maar kleine dingetjes hihi

 21. 4 oktober 2019 / 20:03

  Nog van harte gefeliciteerd! Zo te zien en te lezen hebben jullie een prachtige dag gehad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: