Happy Thoughts #31 | Augustus/September 2019

Happy Thoughts #31 | Augustus/September 2019

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van december. 


Getrouwd met de beste man ooit ♥ Collega’s die onze slaapkamer hadden versierd ♥ Een cakesmash gehouden voor Kenji ♥ Onze baby boy is een jaar geworden! ♥ Mijn mama is jarig geweest ♥ Mijn schoonmoeder is jarig geweest ♥ Levi is jarig geweest ♥ Wezen eten met vrienden bij restaurant Hannah ♥ Super mooie foto’s gehad van de bruiloft ♥ Eleana is 3 jaar geworden ♥ Met mijn moeder wezen shoppen ♥ Super toffe film van de bruiloft gekregen ♥ Prachtige foto’s van de bruiloft. ♥

Happy Thoughts #31 | Augustus/September 2019

◊♦Uitgelicht♦◊

Onze Bruiloft

Ik ben nu eindelijk getrouwd, en heet nu Marsha Alvarez. Officieel had ik natuurlijk al een jaar getrouwd moeten zijn, maar onze kleine Kenji Boy gooide even roet in het eten. Maar ik ben toch blij dat het uit gesteld was. Omdat ik eigenlijk nog heel veel moest organiseren, en omdat ik het heel erg leuk vond dat ons zoontje er ook bij kon zijn. Onze bruiloft

Kenji 1 jaar/cakesmash

Mijn kleine baby boy is alweer 1 jaar! Al is hij nu niet echt meer een baby. En het is zeker waar, het gaat allemaal zo snel! Een cake smash stond altijd op mijn lijstje om te doen. Maar zo’n fotoshoot is best prijzig, en meestal krijg je er maar een paar foto’s voor terug. Dus besloot ik het lekker zelf te doen! En ik vond het echt een geslaagde cakesmash. Als je benieuwd ben naar de foto’s van de cakesmash kan je hier even terug kijken.

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. shiva
  2 oktober 2019 / 15:18

  Heel leuk!! Fijne momentjes om te koesteren 🙂

 2. Eveline
  2 oktober 2019 / 15:23

  Leuk om te lezen, mooie momentjes heb je meegemaakt!

 3. Kelsey
  5 oktober 2019 / 14:25

  Leuke dingen had je allemaal meegemaakt. 🙂

 4. 11 oktober 2019 / 21:34

  Wat leuk om te lezen! Ik ben helemaal happy omdat er twee sollicitatiegesprekken staan voor stages!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: