Mijn parfum verzameling – Zoet, zoeter zoetst!

Mijn parfum verzameling – Zoet, zoeter zoetst!

Ik spaar best veel dingen, maar vandaag ga ik het hebben over mijn parfum verzameling. Vroeger kreeg ik altijd Douglas kaarten als cadeau voor kerst, en soms extra omdat ze in mijn vader’s kerstpakket zaten. Elk jaar kocht ik eigenlijk best vaak nieuwe luchtjes. Het enige nadeel is dat sommige geurtjes zo lekker zijn dat ik het bijna zonde vind om ze te gebruiken.

En ja, zo krijg je wel een leuke verzameling haha. Maar ik ben van plan om mijn verzameling een beetje te gaan uitdunnen. Het is tijd om ze gewoon goed te gaan gebruiken. Er zijn tegenwoordig ook weer zoveel nieuwe lekkere geurtjes, dat ik die ook wil proberen. Ik ben echt gek op warme zoete geuren, hoe zoeter hoe beter eigenlijk. 

Parfumstash01

Oriflame AIR – Ik heb een tijdje als Oriflame adviseur gewerkt, en soms kregen wij ook gratis dingen opgestuurd bij een bepaald bedrag. Deze drie geurtjes van Oriflame heb ik van hun toen der tijd gekregen. Maar ik heb zoveel geurtjes dat deze zelfs nog in het doosje zaten met plastic er nog omheen. 

Parfumstash02

INCONTRO – Dit is een van de geuren die ik van Oriflame cadeau kreeg. Ik heb hem nog nooit gebruikt maar hij ruikt best lekker!

Parfumstash03

Harmony – Ook een lekker zacht en zoet geurtje dat ik ooit van Oriflame cadeau had gekregen. Deze is dan ook bijna op.

Parfumstash04 Lancôme La Nuit Trésor – Een van mijn laatste parfum aankopen! Ik wou eigenlijk voor de black opium gaan maar deze vond ik net even iets lekkerder ruiken. Het scheelde niet veel maar toch ging ik met deze naar huis.

Parfumstash05 Escada Turquoise Summer – <3 Wat kan ik hier over zeggen, Escada is echt een van mijn lievelingsgeuren. Ze zijn bijna altijd heel zoet! Ik heb heel veel luchtjes van Escada in mijn leven gekocht.

Parfumstash06 Puma –  Deze had ik gekregen tijdens een swap. Al is het echt een super basic luchtje en verwachte ik er niet veel speciaals van, vond ik hem toch erg lekker.

Parfumstash07Oriflame – Nog een luchtje van Orfilame. Ik vind deze geur niet echt bijzonder, ik zou hem sneller bij mijn oma verwachten dan bij mij. Maar ik doe hem elke dag op als ik naar mijn werk ga. Zo komt hij toch op, en ruik ik nog een beetje lekker haha. Al moet ik wel zeggen dat ik een paar complimentjes heb gekregen van klanten over dit luchtje. Ik verbaasde me daarover, omdat ik hem zelf niet zo bijzonder vind.

Parfumstash08

Voile D’ambre – Eerlijk ik heb zelf geen idee hoe ik aan dit luchtje kwam, maar volgens mij heb ik hem al heel lang. Het is niet een van mijn favorieten geuren zeg maar. Misschien dat ik hem daarom nooit gebruikt.

Parfumstash09 More by demi –  Dit luchtje heb ik ooit gekregen met kerst van mijn ouders. Je kan goed aan het flesje zien dat hij vaak gebruikt is. Echt een heerlijke geur!

Parfumstash10 Beyonce Heat Kissed –  Ook een geurtje dat ik ooit met kerst heb gehad. Hij is bijna op en daar baal ik van als ik luchtjes weg moet gooien. Dus ik ben er ook heel zuinig mee.Parfumstash11 PS… Love Rose – Dit luchtje heb ik bij de action gehaald voor nog geen € 5,-! Ik verwachte er niks van. Toen ik hem pakte rook hij echter verrassend goed!

Parfumstash12 Harajuki Lovers Lil Angel – Dit luchtje van Stefanie rook lekkerder in de winkel en zag er ook groter uit! Ik was zeer teleurgesteld toen ik dit kleine inimini flesje uit het doosje haalde.

Parfumstash13Roberto Cavalli –  Nog zo’n heerlijke warme zoete geur! Het flesje vind ik ook zeer mooi. Naast Escada vind ik deze ook zeker bij mijn top horen!

Parfumstash14Jimmy Choo –  Volgens mij had ik deze ooit op mijn verlanglijstje gezet voor mijn verjaardag. Meestal als het flesje een roze verpakking heeft dan ruikt het meestal zoet. Dan moet ik het ook hebben haha.

Parfumstash15Lady Million –  Dit geurtje had ik ooit eens van een vriendje gekregen die zelf helemaal gek was van dit merk. Ik had er niet veel mee, maar toen ik dit luchtje rook sloeg mijn mening gelijk om.

Parfumstashbanner

Dit was dan mijn parfum verzameling. Op zich is het niet een super grote verzameling, maar wel heel speciaal voor mij omdat ik er al zolang mee doe. Sommige geurtjes heb ik echt al jaren en gebruik ik alleen voor bijzondere gelegenheden. 

Wat is jouw favoriete parfum?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. Kelsey
  10 oktober 2019 / 07:58

  Mooie verzameling. Ik heb er zelf maar een paar die ik echt vaak gebruik.

 2. 10 oktober 2019 / 10:41

  lekkere geuren!! hier nog een parfum freak!! chanel en dior zijn mijn voorkeur maar vind andere ook heel lekker. ik ga gelijk die jimmy choo bestellen want ben nieuwsgierig ernaar 😀

 3. 10 oktober 2019 / 13:33

  Ik heb 1 en maximaal 2 geuren. Momenteel gebruik ik Gabrielle van Chanel.

 4. Jouvence
  10 oktober 2019 / 15:32

  Mooie verzameling! Ik vind het ook zonde om dure luchtjes op te maken 😉 Mijn favorieten zijn: Flowerbomb van Viktor & Rolf, La Vie est Belle van Lancôme en Lady Million van Paco Rabanne.

 5. shiva
  10 oktober 2019 / 20:00

  Wat een grote collectie! Ik heb zelf maar een paar geurtjes die ik zelf opdoe haha.

  • Marushi
   Auteur
   10 oktober 2019 / 20:28

   Je hebt ook niet heel veel nodig! 😀 Zolang die maar lekker is haha

 6. 11 oktober 2019 / 07:43

  Zo dat is zeker een verzameling zeg 😉 ik was ook altijd van het niet willen gebruikten, want zo zonde, tot ik merkte day de geur er op een gegeven moment toch van af gaat. Hier is mijn lieveling geur Allure van Chanel.

 7. Anja
  11 oktober 2019 / 09:32

  Geweldige verzameling. Ik kan helaas geen parfum gebruiken, daar krijg ik namelijk migraine van.

 8. 11 oktober 2019 / 10:08

  Oh, dat doosje van Esquada vind ik zo mooi! Alleen daarom zou ik het al kopen zeg.

 9. 11 oktober 2019 / 21:35

  Oeh erg lekker allemaal! Ik ben zelf groot fan van zoete geuren!

 10. Frederique
  12 oktober 2019 / 15:56

  Ondanks dat het klein is, vind ik het poppenflesje wel echt geinig. Ik heb zelf Laura en Issey Miyake.

 11. ingrid
  13 oktober 2019 / 08:39

  wow wat een verzameling, zo veel heb ik er niet haha

 12. 13 oktober 2019 / 09:37

  Mijn favoriete parfum is er eentje van Calvin Klein
  En een au de toilet van The healing Garden
  en soms gewoon patchouli, ik moet mijn bijnaam hippie toch alle eer aan doen! 😉

 13. 13 oktober 2019 / 11:26

  Wat een heerlijke verzameling aan geuren. Ik houd van dit soort luchtjes.

 14. 15 oktober 2019 / 08:14

  Damn, dat is echt heel erg veel! Ik heb er maar eentje en vind het zo wel prima eigenlijk, heb ik sochtends ook geen keuzestress!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Hoe bespaar je geld?My Profile

 15. 15 oktober 2019 / 14:45

  Ik heb niet zoveel parfum flesjes maar wel altijd een flesje Coco of Change van Chanel. Dat zijn ook mijn favorieten!

 16. 17 oktober 2019 / 23:00

  Das een hele verzameling zoveel heb ik er niet en momenteel gebruik ik Joop Wild for Women

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: