Alle oogjes toe met de StoriKid

Alle oogjes toe met de StoriKid

VTECH – Zijn het niet verhaaltjes voor het slapengaan die de eerste, warme herinneringen aan je prille bestaan kleuren? Sprookjes, simpele verhaaltjes of door je ouders zelfverzonnen avonturen; de oogjes gingen pas dicht en het snaveltje toe, wanneer dit bedritueel zich met alle aandacht en liefde voor jou voltrok. VTech, de maker van speelgoed dat kleintjes écht beroert, kent de waarde van tradities als deze. Geen wonder dat StoriKid, jouw interactieve verhaaltjesverteller al bij de introductie een tophit is en zich winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in België mag noemen!

StoriKid is een even compacte als robuuste noviteit voor de kinderkamer, een rasverteller voor het slapengaan. Uitgevoerd in roze of blauw en speciaal gemaakt voor boefjes van 3 tot 8 jaar die de slaap pas te pakken krijgen na een bedtijdverhaal, een gedichtje, fabel of liedje. Niet dat StoriKid papa, mama, grootouders, de oppas of zelfs Klaas Vaak van de troon wil stoten, het is eerder een extraatje; support voor vertellers. Want bewezen is het natuurlijk allang, dat vertellen van verhalen fantasie van kleintjes voedt, het gevoel van geborgenheid versterkt en gretigheid naar zelf lezen zodra het kan prikkelt.

StoriKid bevat meer dan 45 verhaaltjes, waaronder wereldberoemde sprookjes (zoals Assepoester, Belle en het Beest, Drie Kleine Biggetjes) maar ook fabels, gedichten en slaapliedjes. Bovenop het compacte vertelboxje zit puppy Scout die met projectie de avonturen tegen het kinderkamerplafond tot leven brengt. Je kunt projectie in- en uitschakelen, zodat je zelf bepaalt hoeveel prikkels je kleintje nog voor het slapengaan krijgt.

Het nieuwe vertelboxje – passend op het nachtkastje én voorzien van een nachtlampje – beschikt over een opnamemodus die het mogelijk maakt ook zelf verhaaltjes in te spreken. Moet papa of mama op zakenreis of hebben ze een feestje, dan zijn er alsnog die vertrouwde stemmen en dat favoriete verhaaltje voor het slapengaan. Zijn de verhalen uitgekauwd en groeit de zin naar iets nieuws? Dan download je via Explor@Park via je eigen computer een nieuwe serie voor StoriKid. Handig is ook de timer die het mogelijk maakt dat je kleintje even verder luistert terwijl jij op je tenen wegsluipt en de slaapkamerdeur heel zachtjes achter je dichttrekt.

Advies verkoopprijs: VTech StoriKid € 54,95.

Wat vind jij van dit speelgoed?

1 Reactie

  1. Kelsey
    17 oktober 2019 / 09:50

    Wat een gaaf ding zeg! Zoiets zou echt leuk zijn voor mijn neefje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: