Make-up Collectie | MESAUDA MILANO

Make-up Collectie | MESAUDA MILANO

Italië staat op cosmetisch gebied bekend vanwege de combinatie van geraffineerde finesse, elegantie en voortdurende innovaties. Dat geldt ook voor de make-up van het Italiaanse merk Mesauda Milano. Dat vanaf nu ook verkrijgbaar is op de Nederlandse markt.

Mesauda Milano is een jong en dynamisch Italiaans cosmeticabedrijf. Het richt zich op professionaliteit en de mogelijkheid om de consument altijd en alleen het allerbeste op het gebied van onderzoek en innovatie in de cosmetica-industrie te presenteren voor een heel betaalbare prijs. Het merk biedt een lijn met hoogwaardige make-up producten die kwaliteit, elegantie en innovatie met elkaar combineert.

De make-up, nagelverzorging en nagellakken van Mesauda Milano zijn een mix van kwaliteit, elegantie en innovatie. Met de make-up producten wordt eenvoudig een stijlvolle make-up gecreëerd met een natuurlijk effect, een intense ooglook en lippen als spraakmakend middelpunt van het gezicht. De nagelverzorging en nagellakken helpen om sterke en gezonde nagels te krijgen en te behouden en maken van de nagels kleurrijke blikvangers.

Mesauda’s Herfst/Winter Favourites 2019:

Light’N Bronze, voor een sublieme stralende gloed – € 20,00

Light’N Bronze is de lijn met bronzing poeders met een subliem highlight effect. Deze kunnen over het gehele gezicht worden aangebracht of alleen op die plaatsen waar je een geraffineerd highlight effect wilt creëren. De lichtgewicht poeders met een fluweelzachte textuur geven je teint een sublieme stralende gloed. De Light’N Bronze Baked Wet & Dry Bronzing Powder/Highlighters zijn verkrijgbaar in 6 natuurlijke tinten. “Così bello” en wij zeggen: “zó mooi”!

Make-up Collectie | MESAUDA MILANO

Glow Sticks voor de perfecte highlights – € 13,80

“Brillare ragazze”, oftewel “shine ladies shine”! Voor het creëren van de perfecte highlights zijn er de Glow Sticks van Mesauda Milano. De crèmige en fluweelzachte textuur op basis van verzorgende jojoba olie laat zich eenvoudig blenden en zorgt voor een intens stralend highlight effect. De handige stick applicatie vereenvoudigt het definiëren en shapen van de gezichtscontouren. De Glow Sticks zijn verkrijgbaar in 3 tinten met respectievelijk een goudkleurige, rosé en bronze nuance.

Make-up Collectie | MESAUDA MILANO

Extreme Gloss Lipglosses – € 11,00

Ben je op zoek naar een ultra glanzende lip gloss die je niet of nauwelijks voelt, die goed is voor je lippen en die ook nog uitzonderlijk lang blijft zitten? “Si per favore”, oftewel “ja graag”! De Extreme Gloss Lip glosses van Mesauda Milano hebben de rijke kleur en schittering van een lipstick en het dimensionale van een lichtgewicht lip gloss. Je heb keuze uit een gevarieerd palet van 10 kleuren met zowel trendy als tijdloze nuances. Wat bijvoorbeeld te denken deze herfst en winter van Distinction (glanzend fuchsia), Seduction (femme fatale rood) of Mystérieuse (sprankelend donkerroze)? Bellissima!

Make-up Collectie | MESAUDA MILANO

Crystal Glaze Nail Polishes met de ‘5-Free Formula’ voor ultraglanzende nagels – € 7,00

Zoveel stemmingen en gelegenheden, zoveel verschillende kleuren nagellak! Mesauda Milano biedt met de Crystal Glaze Nagellakken (ultra shiny nagellakken + een gepatenteerde Top Coat) een rijk palet met 29 prachtige hoogglans kleuren. Er zijn diverse mooie nude tinten als kleurrijke statement kleuren. Na het aanbrengen van de Crystal Glaze kleur lak wordt aansluitend een speciale Crystal Glaze Top Coat aangebracht. Die zowel zonder (binnen 2 minuten) als met UV/LED-lamp (binnen 60 seconden) droogt. Trendkleuren van Mesauda Milano voor dit najaar hebben een Frans tintje. Met de kleuren Paris (donker fuchsia), Cannes (licht mokkabruin), Lyon (verleidelijke rood), en Lille (warm lila).

Make-up Collectie | MESAUDA MILANO

Wat vinden jullie van de MESAUDA MILANO Herfst/Winter Make-up Favourites 2019?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. Kelsey
  17 oktober 2019 / 09:48

  Wat een mooie producten! Die lipglosses zou ik wel uit willen proberen!

 2. Anja
  17 oktober 2019 / 12:33

  Ik vind het prachtige kleuren die echt bij het seizoen passen. Die nagellakjes spreken mij wel aan.

 3. 17 oktober 2019 / 13:30

  Oh, wauw! Ik kende dit merk nog niet, maar de producten zien er ongelooflijk mooi uit.

 4. Jouvence
  17 oktober 2019 / 13:32

  Wauw, wat een prachtige producten allemaal! Vooral de bronzers en highlighters maken me erg nieuwsgierig.

 5. 18 oktober 2019 / 06:11

  Het ziet er allemaal mooi en goed uit. Ik heb er helaas totaal geen verstand van omdat ik nooit make-up draag.

 6. ingrid
  18 oktober 2019 / 08:57

  wat een mooie producten. ik vind de verpakking ook ooi en stylish

 7. 18 oktober 2019 / 15:21

  Wow wat een mooie make-up collectie is dit. Gooi maar in mijn mandje, ik wil alles.

 8. Frederique
  20 oktober 2019 / 08:28

  Het ziet er mooi uit. Ik ken het merk niet but you had me bij Italiaans.

 9. Mieke | Miek's Mind
  21 oktober 2019 / 07:34

  Deze heb ik ook al voorbij zien komen en het lijkt me een prima collectie waarmee je veel kunt

 10. shiva
  21 oktober 2019 / 20:24

  Mooie collectie, ik ben zelf van alle basic make up producten maar deze mogen er zeker ook zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: