Mijn Netflix tips #1 | Heb jij deze al gezien?

8 leuke films en series om met je partner te kijken  

Ik ben echt verslaafd aan Netflix, maar meer ook films/series in het algemeen. Een van mijn grootste hobby’s is toch wel series binge watchen. Op het nou op tv is, of meer in mijn geval op mijn computer en tablet. Als ik een serie leuk vind kan ik daar echt uren, dagen achter elkaar naar kijken. Ik krijg dan het gevoel dat ik gewoon verder moet gaan, ik kan niet wachtten tot de volgende dag. Een beetje een verslaving ja haha.

Vroeger had ik ook een kopje met film reviews op mijn blog staan. Alleen merkte ik dat die niet echt goed bekeken werd dus haalde ik hem eraf. Maar omdat bijna iedereen nu wel naar Netflix kijkt is het wel weer leuk om wat films/series voor jullie te reviewen. In elk artikel laat ik jullie 3 films of series zien die ik de afgelopen tijd heb bekeken en wat ik ervan vond.


Eli (2019) Film

Eli is een jonge jongen die lijdt aan een zeldzame ziekte die ervoor zorgt dat hij ernstige allergische reacties op de buitenlucht heeft, waardoor hij gedwongen wordt om in een bubbel te leven. Zijn ouders, Rose en Paul, hebben hem voor behandeling naar de afgelegen faciliteit van Dr. Isabella Horn gebracht. Hij is in eerste instantie dolblij dat de faciliteit hem in staat stelt zijn ouders te omhelzen en te genieten van comfort dat hem anders wordt ontzegd, maar dit is van korte duur omdat hij verschillende bovennatuurlijke fenomenen in de faciliteit begint te ervaren.

Deze film leek mij erg spannend. Ik ben zelf echt een horror/griezel fan, en de trailer zag er erg goed uit. Maar helaas heeft deze film mij toch niet kunnen boeien. Er waren wel een paar schrik momentjes aanwezig, maar de film zelf vond ik niet zo interessant.

Arthdal Chronicles (2019) Serie

In een mythisch land genaamd Arth kampen de inwoners van de oude stad Arthdal ​​met machtsstrijd, terwijl sommigen onderweg liefde tegenkomen. Eunseom maakt ontberingen door om zijn stam weer tot leven te brengen en leert van zijn ware oorsprong in het proces.

Deze vind ik zo gaaf he! De serie is nog bezig dus ik wacht echt met smart op het volgende seizoen. Ik ben echt een mega fan van Korean drama, dus ik wist dat ik deze serie goed zou vinden. Mocht je van romantiek, actie, en fantasie houden, dan zit je bij deze serie wel goed!

The good place (2019) Serie

Na haar dood wordt Eleanor Shellstrop verwelkomd in haar hiernamaals in “the Good Place” door Michael, een onsterfelijke architect die een speciaal ontworpen afterlife-gemeenschap heeft gebouwd. Michael introduceert Eleanor aan Janet, een kunstmatige intelligentie die als gids dient, en haar soulmate, een universitaire ethiekprofessor genaamd Chidi Anagonye. Eleanor, die een ontbonden en amoreel leven leidde, vertelt Chidi dat ze per ongeluk naar de Goede Plaats moet zijn gestuurd, en hij stemt ermee in Eleanor te leren een beter persoon te worden om haar plaats echt te verdienen.

Ik begon met deze serie omdat ik op het moment niks te kijken had. Soms ben ik bezig met tekenen en dan wil ik iets op de achtergrond hebben. In het begin vond ik het een beetje saai, maar hoe meer ik keek hoe leuker het werd. De serie is nog steeds bezig, dus ik ben erg benieuwd hoe het afloopt.

Mijn Netflix tips #1 | Heb jij deze al gezien?

Hebben jullie deze Netflix films of series al gezien?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 22 oktober 2019 / 08:35

  Ik heb ze alle drie nog niet gezien. En eerlijk gezegd ook nog nooit eerder over gehoord!

 2. 22 oktober 2019 / 09:04

  ik ben zo saai haha ik kijk geen Netflix!! de rest van het gezin wel en hebben deze ook gezien 😀

 3. 22 oktober 2019 / 10:09

  Ja, Eli heb ik zaterdag gekeken. Een vermakelijk maar wat rommelige film. The Good Place kijk ik nu het laatste seizoen, maar vind ik nu wel wat minder leuk.

 4. 22 oktober 2019 / 11:02

  ELI wilde ik bijna aan beginnen, maar dat ga ik dus maar niet doen aan de reacties te lezen! Ik ben bezig met de serie Zoo en de GLITCH was ook wel echt goed, vooral de afsluiter!

 5. 22 oktober 2019 / 15:03

  Wij hebben geen Netflix, maar kijken nu naar GOT op On Demand, we lopen een beetje achter 🙂

 6. Jouvence
  22 oktober 2019 / 15:34

  Ik wist niet dat ELI er al op stond, na het zien van de trailer leek het me wel wat namelijk. Zijn nu Peaky Blinders aan het kijken, ben ook groot fan van La Casa de Papel.

 7. Mandy
  22 oktober 2019 / 17:18

  1&3 lijken me heel leuk! Maar heb nog zo veel wat ik moet kijken.. echt te weinig tijd

 8. 23 oktober 2019 / 09:04

  Alledrie lijken me goede serieus. Ik ga er zeker naar kijken.

 9. 23 oktober 2019 / 09:05

  Alledrie lijken me goede series. Ik ga er zeker naar kijken.

 10. ingrid
  24 oktober 2019 / 09:54

  ik ken ze alle drie niet. maar bedankt voor de leuke tips

 11. 26 oktober 2019 / 00:00

  Ik kijk niet zo super veel televisie omdat ik liever juweeltjes maak, maar af en toe kijk ik ook wel eens een serie op netflix 🙂

 12. 27 oktober 2019 / 13:03

  I love the good place haha geweldige serie. Op mijn blog is de helft films en series dus ja…ook beetje verslaafd zeg maar 😉

 13. 28 oktober 2019 / 11:18

  Leuk tips voor in het weekend! Ik heb ze nog niet gezien.

 14. Beautyn0te
  30 oktober 2019 / 08:26

  Heb het nog niet gezien maar lijkt me zeker leuk!

 15. 30 oktober 2019 / 15:46

  eli lijkt mij ook erg leuk, maar ik ben niet zo van de Koreaanse series helaas

 16. 1 november 2019 / 21:11

  zo te lezen zijn het super goeie series.
  Maar ik zelf heb jammer genoeg geen Netflix.
  Maar toch bedankt voor de tips.
  heidi onlangs geplaatst…Vlinders…My Profile

 17. Eveline
  6 november 2019 / 22:14

  Die tweede lijkt me echt geweldig!

 18. Mieke | Miek's Mind
  7 november 2019 / 11:29

  Ik heb ze allemaal nog niet gezien, maar heb ook amper tijd om een film op 1 dag te kijken haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: