Marushi’s Drawings #4 | Portraits

Marushi’s Drawings #4 | Portraits

Vandaag wil ik het derde artikel met jullie delen van Marushi’s Drawings. Mensen die mij al langer volgen weten dat tekenen een van mijn grootse hobby’s/passie’s is. Maar op dit moment heb ik het te druk met andere dingen. Tekenen is er hierdoor een beetje bij ingeschoten. Dit vind ik wel heel erg jammer, omdat ik het heel leuk vind om te doen! 

In de komende artikelen wil ik jullie graag mijn artwork laten zien. Dat kunnen schetsen zijn, illustraties comics noem maar op. Door het plaatsen van mijn tekeningen hier, hoop ik wat constructieve feedback te ontvangen die mij kan inspireren om weer te gaan tekenen. Ik ben dus erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

1# Ik heb al heel mijn leven ideeën in mijn hoofd dat ik iets met mijn tekeningen wil gaan doen. Een eigen merchandise lijn, buttons, kleding etc. Hierbij had ik in mijn hoofd om een fantasie kleurboek te maken. Ik had hele leuke ideeën maar verder dan deze twee dames ben ik helaas nog niet gekomen. Ik had ze trouwens wel ingekleurd, maar die zal ik de volgende keer laten zien.

2# Ook heb ik heel vaak het idee gehad om een t shirt lijn op te zetten met mijn tekeningen erop. Meestal denk ik dan aan echt girly/fashion prints die ik op de shirts kan drukken. Dit keer ging ik voor een roze glitter pump met een fashion quote erachter. Ik de lijnen roze gelaten in plaats van zwart om het een zachter geheel te geven.

3# En zo zouden ze er dan uitzien op shirts. Ik had deze ook op Instagram gedeeld met de vraag of de mensen zoiets zouden kopen. De meerderheid met 67% zei niet mijn ding. Het moet ook maar net je smaak zijn. Persoonlijk vind ik dit soort shirts wel leuk. Ik hou wel van shirts met quotes of tekeningen.

4# Een portret naar afleiding van een foto van mij op Instagram. Ik ben steeds meer in deze stijl gaan tekenen, en dat bevalt me wel. Ik hou ervan om portretten of fashion foto’s te tekenen in mijn stijl.

5# Deze portret van James Charles had ik nog in mijn oude stijl gemaakt. Semi realistisch maar toch met een cartoon randje. Dit soort tekeningen duren langer om te maken dan de tekening hierboven.

Voor deel drie van Marushi Drawings klik je hier. Volg je me ook al op facebook en instagram?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

36 Reacties

 1. Kelsey
  24 oktober 2019 / 11:34

  Wat kan jij goed tekenen zeg! Ik vind ze heel mooi!

 2. 24 oktober 2019 / 12:37

  Wauw, ik vind het prachtig! Wat heerlijk om zo te kunnen tekenen zeg. Ik wou dat ik dat kon.

 3. Mandy
  24 oktober 2019 / 13:49

  Oh wauw wat mooi! Echt jaloers

 4. 27 oktober 2019 / 23:52

  Ik heb ook al veel getekend en geschilderd en zie dat je echt wel talent hebt – die roze T-shirt is ook best mooi, misschien moet je een poging wagen via Etsy daar verkoop ik ook mijn handgemaakte juweeltjes 🙂

 5. 28 oktober 2019 / 10:12

  Ik vind je James Charles het leukste maar je kunt het duidelijk goed. Ik teken zelf ook veel maar niet op de computer. Ik wil eigenlijk al een hele tijd (lees: jaaaaaren) oefenen om het om de comp te doen maar het komt er steeds niet van.

 6. Jouvence
  28 oktober 2019 / 16:54

  Wat een ontzettend leuke en mooie stijl van tekenen heb je! Ik zou hier zeker wat mee doen als ik jou was.

 7. Anja
  28 oktober 2019 / 17:29

  Ik vind het wel heel creatief hoor, zou zonde zijn als je er niets mee doet.

 8. 29 oktober 2019 / 11:17

  wauw wat gaaf en mooi 😀 lekker creatief bezig !!

 9. ingrid
  29 oktober 2019 / 15:10

  wat gaaf zeg. ik ben zelf niet zo n talent haha maar vond het super als mensen dit kunnen

 10. 30 oktober 2019 / 17:06

  Wat creatief zeg! Ik kan echt niet tekenen maar vind het wel super dat je het kan. Lijkt me te gek voor je als je een eigen lijn op zou kunnen zetten.

 11. 31 oktober 2019 / 07:24

  Ik kom hier toevallig op je site terecht maar wat is dit leuk zeg! Maak je die cartoontekeningen ook op bestelling? Dan heb ik wel interesse… Tegen vergoeding natuurlijk 🙂

  • Marushi
   Auteur
   31 oktober 2019 / 10:43

   Wat leuk dat je hier terecht ben gekomen hihi. Ja ik maak ze ook op bestelling! 😀 Je kan me als je wilt een mailtjes sturen met je wensen. marshavw@hotmail.com -x-

 12. Verena
  1 november 2019 / 11:18

  Wat leuk gedaan, heel creatief! En een mooi resultaat. Ik zou dat ook wel eens willen proberen! Denk alleen dat ik niet zo goed ben als jij 🙂

 13. Eveline
  6 november 2019 / 22:12

  Echt prachtig meid! Zo knap van je, moet je echt wat mee gaan doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: